Webbed fizik tabanlı ve eğlenceli bir deneyim sunan 2d platform oyunu. Gökyüzünden gelen bir kuşun erkek arkadaşınızı kaçırmasıyla beraber maceraya başlıyorsunuz. Bu macera sırasında çeşitli dostlar ediniyorsunuz bu dostlarınız yardımıyla erkek arkadaşınızı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Yapımcı firmaya türkçe dil desteği eklemeleri için gönüllü olarak istekte bulundum fakat geri dönüş alamadım. Ben de yama yapıp yayınlamaya karar verdim, bu yaptığım ilk yama, umarım bir sorunla karşılaşmazsınız.
Çeviri & Test COOLMATZEE NOVA v1.0 Notlar: -Oyun GOG ve Steam'de mevcut. -Oyundaki bazı özel isimler (çevirisi mantıklı olanlar hariç) çevrilmemiştir. -Oyunun Tutorial bölümü çevrilmesine rağmen çevrilmemiş görünüyor. Bunun dışında çevrilmemiş bir yere rastlarsanız özelden veya instagram adresimden ss atabilirsiniz. -Yama oyunun v1.02 sürümü ile uyumlu, yeni sürümlerde çalışmayabilir. Bağışta bulunmak isterseniz instagramdan ulaşabilirsiniz. instagram adresim: instagram/enesalkin7 Link: https://drive.google.com/file/d/1CHrnzdObge2QJGnsLbcXBFiwkmrawORk/view?usp=sharing < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolmatzeenova -- 16 Aralık 2021; 23:20:37 > |
Bildirim