Şimdi Ara

Webbrowser lı Media Player, Bluray veya başka çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili ustalar led tv de webbrowser kullanabileceğim internette surf yapabileceğim, flaş-java güncelleme sıkıntısı olmayan türkiyede satılan uygun fiyatlı media player, bluray yada benzeri cihaz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan65 -- 3 Ocak 2012; 15:32:03 >

• Bu tür Smart TV destekli Blu-ray player lar mevcut ama fiyatları yüksek oluyor. Örnek; 906TAW
  • LG BD670 youtube ta avrupa modellerinde web browser netflix vudu var ama LG Türkiye eskiden doğan şahin ve renault otomobillerden teyibi çıkardıkları gibi hem bd670 ten hemde bendeki le5510 modelinden bu özellikleri çıkarmış :( Nedir bu Türk milletine garez anlayamıyorum? 2 milar para veriyorsun ama konfor yerine aldatılma alıyorsun
  • markası ne olursa olsun tv da internete rahatça girebileceğim flash player java güncellemesi yapılamaması derdi yaşamayacağım uygun fiyatlı bir bluray yokmudur?
  • O iş biraz zor maalesef. Smart TV browser larından Chrome performansı bekleme kesinlikle. Belki ileride gelişebilir ancak bir yanda bilgisayar donanımı üzerine Windows gibi bir işletim sistemi kullanan bir cihaz, diğer yanda TV işlemcisi / donanımı üzerinde çalışan basit bir sistem var. Birebir deneme şansın varsa mutlaka deneyerek al.

Bir ihtimal iyi bir media player alabilirsin, belki onlardaki browser lar biraz daha stabil ve destekli çalışıyordur.
  • LG ST600 Smart TV Upgrader LG türkiye getirmiyormuş "(Türk Halkı <Eski Model LCD lerle > smart TV uygulamalarını kullanamasın diye. )" Acaba Türkiyede bu cihazı satan yer yokmudur ve fiyatı ne kadardır? Bir bilen yokmudur sayın arkadaşlar_???
  • web browser özelliğini lcd de kullanabileceğim ve intarnet tarayıcısında flash java ve benzeri güncellemeleri rahat yapan uygun fiyatlı media playerler hangiler sayın ustalar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SEVGİLİ USTALAR YARDIM LÜTFEN(!)
  • ben de internetten dizi vb. izlemek istiyorum.
    panel tv alıcam ama bu tip web browserı olan, hatta entegre wi-fi olan, kullanışlı tv ne önerirsiniz?

İlk aklıma gelen Samsung 40d8000, bu aleti kullanan var mı?
  • Benim en anlamadığım nokta : Gidip dünyanın parasını 40d6000 veya ayarında cihaza veriyorsunuz. Sonra gidip bununla internetten 400-600-800 kbit film dizi izliyorsunuz yada amacınızın bu olduğunu söylüyorsunuz. Bana çok tuhaf geliyor bu. FHD tv de 500-600kbit bişey izlemek ile, 480p 1mbit video izlemenin ne farkı var?

İlla smart tv olsun diye üst model bakacağınıza ucuzundan bi HTPC toplayın daha rahat edersiniz bence, herkez için bence bu geçerli. USB3 ve 3D Bluray ISO yok dersem ve oke derseniz :

MSI e-350 150-170 TL
    2gb ram 25 TL
    50-75 TL arası göz zevkinize göre kasa
    50-100TL civarına touchpadli klavye(aslında en uygunu logitech k400, 90tl faln fiyatı var).

Toplam : 170 + 25+75+90 = 360 TL.

Darkın Android Box'ı kadar az elektrik harcar, 10-15W civarında max yükte. İstenirse torrent makinası olarak kullanırlır, eski oyunları da oynatır biraz.

Ister internette gezin ister film izle.

• arkadaşlar bende samsungun 32d5720 serili dahili uydu alıcılı smart tv özellikli led tvsi var widgetslerı sıkınıtısız yükleyebiliyorum. bu tv ile nete girebilirim mi 91.67.119.25 ip 3d youtube ve bunun gibi bir çok widget ler ile birlikte widgetFullBrowser kuruldu denildi. işlem tamamlandıktan sonra kurulanlar yerini almışken widgetFullBrowser yerinde yok. ama kendi içindeki olan full browser ı ftp ile widgets lerın altındaki usere kopyaladığımda geliyor tıkladığımda ise başlatılıyor deniliyor ama bir türlü başlamıyor ??? bu tv de internet web browser olayı var mı varsa nasıl yapılacak bir haftamı aldı tv her yerini girdim çıktım yapamadım. bir kaç yerde okudum gizli özelliklerini açıp model yükseltilince oluyormuş bu konuda bilginiz var mı ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.