Şimdi Ara

WEBCAM ALMAK İSTİYORUM ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler yeni bi webcam almak istiyorum önerisi olan varmı 40m yi aşmasın görüntü kalitesi yüksek olmalı ( INCA IC-3562 IŞIKLI 6MP WEBCAM ) bunu düşündüm 6mp sizce bu iyimi tavsiyeleriniz için teşekkür ederim gerçekten kullanıp memnun kaldığınız ürünler olursa sevinirim

• yokmu:)
  • up
  • bende laptop var bunu alacağım

arkadaşa da bunu ..

hepsiburada ya bakarsan baya çeşit var çeşitten öte yorumlara bakıyorum ben..daha yardımcı oluyor almamda

• 40 ytl civarı alacaksan zaten hepsi aynı.
    kimi 10mp der kimi 6 mp der kimi 4 der ama bunların hepsinin lensleri normaldir orada yazdıkları megapiksele programla ulaşırlar.
    zaten webcam i sadece msn için falan kullanacaksan sadberk arkadaşın gösterdiği 2. resimdeki çok uygun bi seçimdir.
    sen kendi beğendiğin inca yı da alabilirsin ama aman aman bi fark olmaz görüntüde.
  • Bak oralarda var mıdır bilemem ama burda 10 Megapixel pirhana webcam ler var.Hem ucuz hem de 8 tane ampul+mikrofon var.Fiyatı da 28.90 ytl olması lazımdı.
  • A4 tech pk-635 al... gördüğüm en iyi ve en ucuz webcamlerden biri.. :))

**...yada benim webcamden..

Rexpo HPC010 8 ışıklı ,USB 2.0 ve yüz takip özelliği ve mikrofonu var...

http://www.rexpo.com.tr/asp/listgroup.asp?group=001
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A4Tech PK635 WEB CAm kesinklilke ucuzda hemde.Sakın diğer merceklerinde alma çok şekilsiz gösteriyorlar..En azından benimki..
  • FLY var iş görüyor
  • apache 550 kesinlikle f/p ürünü
    30 ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.