Bildirim
WEBCAM ALMAK İSTİYORUM ÖNERİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yokmu:) -
up -
bende laptop var bunu alacağım
arkadaşa da bunu ..
hepsiburada ya bakarsan baya çeşit var çeşitten öte yorumlara bakıyorum ben..daha yardımcı oluyor almamda
-
40 ytl civarı alacaksan zaten hepsi aynı.
kimi 10mp der kimi 6 mp der kimi 4 der ama bunların hepsinin lensleri normaldir orada yazdıkları megapiksele programla ulaşırlar.
zaten webcam i sadece msn için falan kullanacaksan sadberk arkadaşın gösterdiği 2. resimdeki çok uygun bi seçimdir.
sen kendi beğendiğin inca yı da alabilirsin ama aman aman bi fark olmaz görüntüde. -
Bak oralarda var mıdır bilemem ama burda 10 Megapixel pirhana webcam ler var.Hem ucuz hem de 8 tane ampul+mikrofon var.Fiyatı da 28.90 ytl olması lazımdı. -
A4 tech pk-635 al... gördüğüm en iyi ve en ucuz webcamlerden biri.. :))
**...yada benim webcamden..
Rexpo HPC010 8 ışıklı ,USB 2.0 ve yüz takip özelliği ve mikrofonu var...
http://www.rexpo.com.tr/asp/listgroup.asp?group=001 -
A4Tech PK635 WEB CAm kesinklilke ucuzda hemde.Sakın diğer merceklerinde alma çok şekilsiz gösteriyorlar..En azından benimki.. -
FLY var iş görüyor -
apache 550 kesinlikle f/p ürünü
30 ytl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X