Şimdi Ara

WebCam Bulanık Gösteriyor (Yardım).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
50.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar webcam driverını yüklemeyi sonunda başardım . Nicee nickli arkadaşa çok teşekkür ediyorum yardımından dolayı. Fakat son (söz) isteğim var bu konu ile alâkalı. Götüntüsünü netleştirmem için ne yapmam gerekiyor. Aşağıdaki resimden de ne demek istediğimi umarım anlarsınız.

Şimdiden sağolun.

WebCam Bulanık Gösteriyor (Yardım).

• kameranın ucundaki dönen mercekten ayarlanması lazım.(ismini unuttum o dönen seyin)
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

kameranın ucundaki dönen mercekten ayarlanması lazım.(ismini unuttum o dönen seyin)

+1
    merceği döndür elinle (kırma emi)
    odakla güzelce.
  • aynı sorun bendede var fakat o mrcekten ayarlanmıor
  • Fotoğraf makinesinde netlik bileziği olarak geçer ama bunda belirli bi mesafe oalyı yok netlik yaptığın zaman her taraf net
  • webcam merceği otomatik mi yoksa manual mi ?
  • bende de aynı sorun var ama mercektan düzeltmeye çalıştığım halde bi değişikik olmuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun var ama mercektan düzeltmeye çalıştığım halde bi değişikik olmuyo

• arkadaşlar bende win7 var merceği çevirdiğimde hiçbir değişiklik olmuyor ne yapmalıyım
  • vvv_com V kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş
  • Alıntı

metni:
    kameranın ucundaki dönen mercekten ayarlanması lazım.(ismini unuttum o dönen seyin)

anaa bu kadar basit miydi eyvallah kardeş çok tşk  WebCam Bulanık Gösteriyor (Yardım). 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafkaya -- 17 Şubat 2021; 16:44:22 >
  • vvv_com V kullanıcısına yanıt

Ben yanlışlıkla kırdım herhalde optiği. Ne yapabilirim? WebCam Bulanık Gösteriyor (Yardım). Optik yandı galipa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.