Şimdi Ara

Webcam e sızılırsa ışığı yanar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafama takıldı laptop un kamerasına sızılırsa ışığı yanar mı? yoksa girildiğini anlamaz mıyız? ışığı dediğim flaşı değil açık olduğuna dair bi küçük beyaz ışığı var?

• Genelde o ışıklar donanım çalışınca yanar (eğer ışığı kapatma gibi bir seçenek doğal olarak yoksa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: voenetto

Genelde o ışıklar donanım çalışınca yanar (eğer ışığı kapatma gibi bir seçenek doğal olarak yoksa)

yani fark edilir mi edilmez mi?
  • Kamera aktif oldugunda belirttiginiz gosterge aktif olur da is isten coktan gecmis olacagi icin yanip yanmamasi neyi degistirir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera çalıştığında kamera ışığı otomatikman çalışır yani izinsiz kullanımlarda belli olur.
    Fakat yanlış hatırlamıyorsam yabancı bir forumda görmüştüm kamera ışığı bypass edilebiliyormuş fakat kim uğraşacak oda var.
  • Olur, çok affedersiniz ama haysiyetsizin teki bilgisayarıma girmiş ara ara kameranın ışığı (yandaki beyaz nokta) yanıyordu. Dedim bu işte bir tuhaflık var, el hareketi çektim. Adam browserımı kapattı. Bir kağıda sağlam küfür döşedim kameraya tuttum, hayatımda ilk defa gördüğüm siyah üstüne yeşil garip bir chat ekranı açıldı. Çevrendekiler sana güveniyor, şimdi dediklerimi yap yazdı. (Tüm olaylar İngilizce gelişiyor.) Kamerayı kapar mısın rahatsız oluyorum dedim. Oh okay, dedi ve ışık söndü. Sonra hemen Chrome açıp Windows indirmeye çalıştım format için adam Chrome'u kapadı. En son zor bela ondan hızlı davranıp torrenti açtım. Sonra firewall ile uTorrent hariç her şeyi kapattım. Yaşadığım his boğulma hissi gibiydi, elim kolum bağlı. Kabus gibi yahu, bugün bile aynı hissediyorum. Güç bela indi, formatı attım huzura kavuştum. Nasıl oldu onu da anlamış değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Anasayfa

Olur, çok affedersiniz ama haysiyetsizin teki bilgisayarıma girmiş ara ara kameranın ışığı (yandaki beyaz nokta) yanıyordu. Dedim bu işte bir tuhaflık var, el hareketi çektim. Adam browserımı kapattı. Bir kağıda sağlam küfür döşedim kameraya tuttum, hayatımda ilk defa gördüğüm siyah üstüne yeşil garip bir chat ekranı açıldı. Çevrendekiler sana güveniyor, şimdi dediklerimi yap yazdı. (Tüm olaylar İngilizce gelişiyor.) Kamerayı kapar mısın rahatsız oluyorum dedim. Oh okay, dedi ve ışık söndü. Sonra hemen Chrome açıp Windows indirmeye çalıştım format için adam Chrome'u kapadı. En son zor bela ondan hızlı davranıp torrenti açtım. Sonra firewall ile uTorrent hariç her şeyi kapattım. Yaşadığım his boğulma hissi gibiydi, elim kolum bağlı. Kabus gibi yahu, bugün bile aynı hissediyorum. Güç bela indi, formatı attım huzura kavuştum. Nasıl oldu onu da anlamış değilim.
    Güzel hikaye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.