Şimdi Ara

Webcam Görüntü Başlatılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımın bilgisayarına Webcam kurmaya çalışıyorum. (Teamviewer aracılığı ile) aygıt sürücüsü düzgün yüklendi, webcam driverınıda yükledik.
    Fakat böyle bir problemle karşılaşıyoruz.
    (En son acaba Teamviewer mı engelliyor dedim kapatıp denedik fakat gene bir faydası olmadı.)

Çözüm önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler.

• Konu hakkında bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum lütfen
  • Skpye Yi Kaldırıp Baştan Kurun Bilgisayarda Yüklü Olan Diğer Programların Kamerayı Kullanmadığına Emin Olun Olmazsa TW üzerinden Destek SağlayaBilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef olmadı skypetan kaynaklanan bir durum değil heralde yoksa sürücüyle birlikte gelen amcap adlı programda görüntüyü alırdı, o da görüntü almıyor.
  • ekran kartı yok sanırım karşıdaki bilgisayarı ondan olabilir mi? @genccluber
  • Mysterio kullanıcısına yanıt
    kardeşim benim başımada gelidi böyle bi sorun win7 de
    kamereyı kullanmaya çalışıyorum facebook artı skype ikisindede kendi görüntümü ve karşımdaki kişinin aygıt yöneticisine bakıyorum sıkıntı yok düzgün çalışıyo kamera programını kaldırmaya çalışıyrum kaldıramıyorum toshiba.com dan programı indirdim yine yok en son verdim garanti ye bi format attırdım kısaca
    (bide virüs programını kapat öyle dene derim engel olabiliyorlar bazen )
  • @ali5107

yeni formatladık valla öncedende yapamamıştık
  • webcamı bilgisayarınıza takın ve çalıştırın
  • driveri tamamen silin programlarıda sili n ondan sonra ilk önce kamera driverini kurun sonra kamerayı bağlayın tanıması lazı sonra programlardan ayarlayın.kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.