Şimdi Ara

Webcam ile internete canlı yayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim şöyle bir sorunum var Webcam ile internete canlı yayın yapmaya çalışıyorum fakat kullanabileceğim düzgün bir yazılım bulamadım şu anda kullandığım program Windows Media Encoder 9 microsofttan indirdim yayını bununla düzgün yapabiliyorum fakat benim bazı isteklerimi karşımadı mesela bir kullanıcı girişi yapamıyorum yani izleyecek olan kişileri kısıtlayamıyorum veya izleyen kişileri görebilmeme rağmen (ip adreslerini ) istediğim birinin bağlantısını kesemiyorum bana hem ses hemde görüntüyü bu programda olduğu gibi düzgün yollayabileceğim bir program önerebilirmisiniz (Active webcam haricinde)? Programın ücretli olup olmaması fark etmez. Şimdiden teşekkürler!..

(Mesajı yanlış bi bölümde açtıysam site yöneticilerinden özürdilerim, daha uygun bir bölüm bulamadığım için burada açmış bulundum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napster1903 -- 25 Eylül 2008; 1:42:34 >

• www.yawcam.com
    sesli yayın var mı bilmiyorum ama, ücretsiz
  • onda ses olmadığından işime yaramıyor, saolasın
  • webcammax programını indiripwww.justin.tv'den yayın yapabilirsin...
  • Teşekkür ederim ama bu yömtemler pek işime yaramadı şöyle bir çözüm yolu buldum başkasınında ihtiyacı olabilir diye burda paylaşmak isterim;
    100-150 dolar civarında bir harcama yaparak bir capture kartı alıp üzerinden yayın yapmak bu iş için en hızlı yöntem galiba. AVerMedia NV5000 modelini bulmuştum internetten 4 yada 8 kamera ve sesi destekliyor ama fiyattan dolayı Fujitron FSW-2008(9808) modelini tercih etmek daha mantıklı tek eksikliği tek kanaldan ses desteklemesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canlı yayın ve mikrofon sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Smart Tv ye İzinsiz Bağlantı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.