Şimdi Ara

webcam konusunda bilgili olan varsa lutfen yardımcı olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • webcamm var ama bi turlu karşımdaki kişiye goruntu vermiyo benim yanımdada goruntu tamam,bilen varsa lutfen yardımcı olun

• Webcam ayarlarından modeline uygun webcamını ayarla. Buradan olabilir..
  • msn den gönderiyosan görüntüyü araçlar kısmından ayarlrına bak.
  • webcam ne marka ve hangi programı ve işletim sistemini kullanıyorsun.
  • msn den yapıyorsan görüntü olayını karşındaki kişinin msn sürümünün webcam ı desteklemesi şart.
  • webcamın markası CREATIVE bilgisayar p4 windows xp kullanıyorum hem mesn de hemde yahoo messengerda kullanmaya çalışıyorum ama olmıyo
  • Kamerayı sisteme tanıttığından eminmisin sen..
  • evet webcamı sisteme tanıttım, ve benim yanımda goruntu tamamdır hatta kayit bile yapabılıyorum resimde çeke biliyorum ama msn & yahoo messengere gelince tık yok
  • senın kullandıgın surum msn6.2 ise karsı trafı kullandıgı surum daha eskı bır surum ıse bu sorunu yasaya bılırsın karsı arafa hang surumu kullandıgın ve msn we cam ayarlarının duzugun olup olmadıgını artı kulandıgı kamera nın netmetting uyum lup lmadıgnı sor onagaore davran klay gelsın
  • KARDEŞ PROBLEM SENDE...
    YANİ ÇOK TUHAF BİR OLAY BU.. SİZ MSN YADA YAHOO MESSENGERDA DAVET - YADA TEKLİF GÖNDERİYORSUNUZ DEĞİL Mİ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james_earl_cash -- 30 Eylül 2004, 20:54:38 >
  • yaa dostum sölediklerimizi dinliyonmu sen.sen ve karşı taraf msn nin 6.2 sürümünü kullanmayı denedinizmi hiç.bildirki somut birşeyler söyleyelim.artı cam ı kaldırıp yeniden kur.aygıt yöneticisinden değilde cd den install yap.
  • allah sızden razı olsun sayenizde webcamı yaptım sağolun
  • ne ettin yaptın sonunda becerdin sana helal olsun
  • bravo walla kein davet göndermiyodu bu, şifreyi gir hemen görüntü karşıya gitsin..
  • Arkadaslar bende kamera yok ancak karşı taraftaki arkadasımın kamerası açıldığında da görüntüyü göremiyorum. sorun neden kaynaklanabilir bir bilen varsa ... yardımlarınızı bekliyorum
  • aynı bu arkadaş gibi driver ı veya msn yi yeniden yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.