Bildirim
webcam le fotoğraf çekme..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bütün ayarları kurcaladığından emin misin, Benim arkadaşta var aynı webcam den extra program kullanmadan foto çekebiliyor. -
anaaaaaaaa kafayı yicem!!bi arkadaş daha çekiyo dedi...gittim aldığım yere sordum o çekmez diyo!!ama menülerde bulamadım...kurcalamadığım ayar kalmadı:)) -
Bu webcamler PC ye 640 * 480 30 fps ile sesli video kaydı da yapıyor mu?
Bilen var mı? Acaba -
yapması lazım...çözünürlüğü bilmem ama audio ayarları var...bu arada benim problem değişik bi hal aldı..bana verilen kameranın file(dosya) menüsünde "save snap image as" diye bi seçenek olması lazım ki foto çekebileyim..ama tüm menüler ve alt menüler tam sadece bu özellik yok!bu sebeple foto çekemiyorum..kafam iyice karıştı... -
quote:
Orjinalden alıntı: malgache
yapması lazım...çözünürlüğü bilmem ama audio ayarları var...bu arada benim problem değişik bi hal aldı..bana verilen kameranın file(dosya) menüsünde "save snap image as" diye bi seçenek olması lazım ki foto çekebileyim..ama tüm menüler ve alt menüler tam sadece bu özellik yok!bu sebeple foto çekemiyorum..kafam iyice karıştı...
Video konusunda daha net ve somut bilgisi olan var mı? -
sesli kayıt yapmadığını biliyorum ama. o çözünürlükte 30 fps vermesi lazım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X