Şimdi Ara

WebCam tercihi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne marka Webcam kullanıosunuz ve ne marka Webcam önerirsiniz? 11 tane IC300 aldım cafe için. Çok kötü görüntüleri var değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum..

• Ben Logitech Quickcam Pro 4000 kullanıyorum, çok memnunum. Ama cafe için bu kamera biraz fazla lüx olabilir.Önerebileceğim webcam'ler:

Creative Vista (352*288) 25$ + KDV
    LOGITECH - QUICKCAM EXPRESS WEBCAM 33$ + KDV
    Creative NX 41$ + KDV
    Philips PCV820K 41$ + KDV
    GENX 20$ + KDV

Bulduğum fiyatlar fikir edinmek amacıyla globaldir. Kolay gelsin.
  • Creative NX tavsiye ederim.. [frndsp]
  • bende fly var memnunum ısık kalıtesı falan gayet ıyı.
    fıyatıda makul.
  • Keşke önce bi tane alıp deneseydin. 11 tane yazık olmuş
  • BENDE CREATİVE VISTA YI ÖNERİRİM GÖRÜNTÜSÜ GAYET İYİ AMA UCUZ BİŞY ARIYOSAN PCCHIPS IN KAMERALARIDA FENA DEĞİL
  • Creative aklıma yattı gibi biraz üstüne düşiim:) Saolun önerileriniz için. [frndsp]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için monitör seçimi
    geçen yıl önce açıldı
    Laptop seçimi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orite ın yeni 1,3 megapiksellik kamerası var 49 dolar+ kdv ye
  • arkadaslar, ben de gecen gün HP photosmart735 digital camera aldim,çok memnunum,çok güzel fakat webcam olarak kullanamiyorum... nasil olacagini bilen var mi acaba?
  • kitapcigina bakmayi denedin mi?
  • kitapciginda bu konuyla ilgili bir bilgi yok. kamera makineye bagli oldugu halde ne icq ne de msn üzerinden kullanamiyorum. eskiden kamera yokken bile msn messengerde kamera ara dedigin zaman arayip arayip bulamiyordu tabi olmadigi icin.. su anda kamera oldugu halde bile hiç aramadan hemen küt diye kamera yok mesajini veriyor anlayabilmis degilim.. kameranin üzerinde ayarlanacak bir sey yok zaten bagliyken arayip bulup görmesi lazim direk o kadar diye biliyorum ben,yoksa yanlis mi biliyorum ?
  • Dostum Ceyarr, daha önceden HP photosmart735'i hiç webcam olarak kullandın mı? Bu kamera webcam olarak kullanılmıyor da olabilir.
  • Daha önceden kullanmadım,yeni aldım zaten 4-5 gün falan oldu. Ucuz bir şeyler almayı düşünüyordum aslında inca'nın falan 5.5 mp olanları var hp'nin yarı fiyatına. Ama almışken kaliteli alayım dedim,çünkü biliyorum ki HP 3.2MP Inca 5.5'den çok daha iyidir. we bu ucuz kameraların hepsinde webcam var,alırken de sordum bunda da var mı diye.satıcı var dedi. Gidip kafasına mı atayım şimdi,aslında yaparım ama makine çok güzel değiştirmek istemiyorum fakat webcam de istiyorum :)
  • git bence en iyisi bi tanede ucuz bi wabcam al.
  • quote:

Orjinal: AkRaeP

git bence en iyisi bi tanede ucuz bi wabcam al.

BENDE BU SEKILDE YAPTIM WEB CAM LER BENCE DAHA GUZEL YAPIYORR BU ISI.
    FOTOGRAF MAKINALARI BIRAZ KARANLIKKALIYORDU BENDE.
    KADIKOY TRANS DATADAN 6 TAKSITLE30 MILYONA FLY WEB CAM ALDIM.
    TAVSIYE EDERIM.
  • Evet haklisiniz.. En iyisi gidip bir webcam almak. Ben Kadiköy Eksen Bilgisayar'dan aldim kamerayi.Adam webcam var dedi bana.Olmadigini da ögrenince uyuz oldum acikcasi :) Keklenmis gibi hissettim kendimi.Adamin kartini da almistim.Bugün isyerinden sekretere baglattirdim özellikle :) Böyle böyle dedim bunda webcam yok,siz var dediniz degistirin ama bir hafta kullandim :)) Adam da hadi ya yokmuymus falan dedi ama hayir da diyemedi getirin degistiririz dedi :)) Nasi taktik ama :))) Gitsem degistirecek yani bir haftadir kullandigim kamerayi :) Ama vazgeçtim.Arkadaslar da çok iyi bir kamera oldugunu ve gidip ucuz yollu bi webcam almami söylediler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.