Şimdi Ara

webcam ve mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ayakkabı satışı ile uğraşıyorum,şu an 2. dükkanımızı açtık.Bizde olmayan model numaralarını
    merkez den ,merkezde olmayan model numaralarını da bizden telefon ile soruyoduk.Ama şubeye gelen
    180 ytl ve merkeze gelen 200 yt lik faturadan sonra,bu işi internet den messenger yolu ile yapacağımı düşündüm.Zaten pc vardı dükkanlarda (fakat şubedeki bilgisayardadahili mikrofonda var.webcam dada mikrofon var.)kotalı 3 gb lik net den bağlattım.Şu anda işimiz bayağı kolay oldu.
    görüntü gayet iyi alınıyo,fakat ses çok da ii değil.Skype ıda denedim ondada görüntü zayıf dı,gene msn e döndüm.Acaba bu sesi daha iyi alabilmek için neler yapılabilir donanımsal olarak....
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virago74 -- 18 Temmuz 2006; 15:59:25 >

• merhaba

mikrofonlu kameralardan ses olarak performans beklememek gerekir.
    Tavsiyem 3-5 YTL ye satılan mikrofonlardan al.MSN ayarlarından kameranın mikrofon özelliğini va kasadan kameranın mikrofon girilişini çıkarıp, aldığın mikrofonu bağla.
    Rahat rahat işini görecektir.
  • Söylediğini deniyeceğim welly teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gunluktr

Söylediğini deniyeceğim welly teşekkürler

ok
    kolay gelsin
  • Teşekkür ederim welly.Fakat benim laptop un üstündede küçük bir mikrofon adapte edilmiş.
    Acaba bu laptop daki entegre mikrofonun iptali mümkünmü?Yada bu dahili mikrofon sesde sorun yaratırmı?
    saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: virago74

Teşekkür ederim welly.Fakat benim laptop un üstündede küçük bir mikrofon adapte edilmiş.
    Acaba bu laptop daki entegre mikrofonun iptali mümkünmü?Yada bu dahili mikrofon sesde sorun yaratırmı?
    saygılar..

slm

laptopların kendi orijinal mikrofonları gayet iyidir..ses için herhangi bir sorun olmaz.
    istersen dahili mikrofonu kapğatabilirsin ama sen açmadığın sürece zaten açılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.