Bildirim
webcem çalışmıyor
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harici kameramı dahili kameramı onuda yazsaydın.... -
Notebook kamerayı görmüyorsa ya donanımsal sıkıntı vardır yada devredışı bırakılmıştır. -
Veya bilgisayara yakın zamanlarda yüklediğin şeyler kamerayı etkisiz hale getirmiş olabilir -
nasıl yapıcam yani -
Once aygıt yöneticisine bak orda goruntu aygıtı gorunuyormu yoksa ustunde soru işaretimi var.. -
driver güncelleme yap olur o zaman hocam.. -
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürünün driverını bul ve baştan kur. Eğer donanımsal sıkıntı yoksa -
teamwier ıd özelden bana yapbilirseniz windows 7 kulanıyorum -
kameram dahili kamera -
Bilgisayarının marka modelini bana yazarsan sana yardımcı olacak linki vereyim ordan driverini indirip tekrardan kurarsan problem çözülür tabiki kameranda bir problem yoksa. -
exper notebook windows 7 işletim sistemim -
quote:
Orijinalden alıntı: mertcan55555
exper notebook windows 7 işletim sistemim
Web camın win 7 uyumu yoksa çalışmaz heralde öyle biliyorum. Önceden o pc de xp yada vista yüklüyse win7 uyumu yoktur. Benimde başıma öyle bir şey gelmişti bir kere bir türlü uyum sağlamamıştı. -
quote:
bilgisayarım notebook eskiden çalışan webcem im şimdilerde çalışmamaya başladı birsürü kamera programı indirdim fakat ne yaptıysam olmadı sadece mikrofonum çalışıyor bir yardım bekliyorum
fn tuşlarından kamera'yı kapatmış olabilirsiniz eğer kapatmadığınızdan emin iseniz kamera driverını kaldırıp yeniden kurun sorununuz çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurulumunun linkini bana link atarsanız sevinirim -
Normaldir dostum webcem siye birsey yok cunku
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
kurulumunun linkini bana link atarsanız sevinirim
Bak Kardeşim Senin Sorun Driver'lerle İlgili sen DriverGenius indir crack at driverlerini kur -
crack ne kardeş faceden bakalım da teamwier den
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- cable not connected ne demek
- a disk read error occurred
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- lcd tv renk bozulması
- ekran kartı resetleme
- suya düşen telefon
- ekran videosu alma
- telefon neden ısınır
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X