Şimdi Ara

Weber mangal kullanan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
22.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • q100 almayi dusunuyorum urunu sadece kendi kartusuylami kullanabiliyoruz yoksa normal bildigimiz tup icin adaptoru satiliyormu
  • Selamlar, son iki soruya cevap vereyim.
    Birincisi gazlı mangallar doğalgaz i,le çalışmak için üretilmediklerinden hayır çalışmaz, veya sağlıklı çalışmazlar.

İkin soru Dremman15 kullanıcısının sorusu. Kendi kartuşu ve mutfak tüpü ile kullanılabiliyor. Büyük tüp için belirttiğiniz gibi bir adaptör almak gerekiyor.
    weber q100 adaptör yazıp Google'da görsellere bakarsanız neye ihtiyacınız olduğunu göreceksiniz.
  • Bir küçük ama çok önemli detay: hortumun ucunu söküp sadece bir detandör alarak sorunu çözmeye sakın çalışmayın çünkü kendi orijinal adaptörün çıkış basıncı mangalla uyumlu ve piyasada satılanlardan farklı.
  • 3-4 senedir spirit e-210 modelini kullanıyoruz. Çok memnunuz. En büyük artısı tabiki kömürle falan uğraşma derdi olmaması. Çok pratik ve kullanışlı. Diğer kömürlü modelleri kullanmadım onlarla ilgili bir yorum yapamam ama gazı modelleri gözüm kapalı tavsiye ederim

Tek kötü yanı fiyatı. İndirimden denk getirmeyi deneyebilirsiniz.
  • balzach B kullanıcısına yanıt
    Weber çözer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weber spirit e-210 gazli mangal kullanan var mi ? Site icinde kullanacagim koku ve duman cok yapiyor mu? Bilgisi olan yazarsa sevinirin
  • Selamlar,

Q100 almak istiyorum ancak tombul tüplerle kullanmak için aklımda bazı soru işaretleri var. Weberin aparatı satılmıyor artık Tr'de. Weber i aradığımda da bir bayan Q100 ü tombul tüplerle kullanamazsınız dedi. Bu aparatı alan arkadaşlar nereden alacağım konusunda yardımcı olabilirler mi?
    Q100 ün Propan tüp ve piknik tüpleriyle kullanılabildiği yazılmış. Piknik tüpüne aparatsız mı bağlantı yapıyoruz acaba?
    Piknik tüpü boyutunda propan tüp satılıyor mu acaba veya uygun fiyatlı hangi propan tüpünü kullanıyorsunuz? Bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • taran1tula T kullanıcısına yanıt
    Kendim sordum, kendim cevaplayayım. 'Parkantik' ten Alper Bey in de tavsiyesiyle tombul tüp aparatını alıp monteledim. Gayet iyi iş gördü. Piknik tüpü için ise mutfak tüpüyle aynı başlığı olduğu için 2 kg.luk marinegas cuisine alınabilir.
  • Weber q100 kullanıcısıyım. Bu şekilde kaliteli kullanışlı pratik bir mangal yoktur. Herkese tereddütsüz tavsiye ederim. Ben küçük kartuşun baglantı yapıldığı başlığı anahtar ile söktüm. Ucuna kelepçe ile 1 metre hortum ekleyip hortumun ucuna da piknik tüpü için gaz vanası bagladım. Bu sayede piknik tüpü ile ekonomik kullanım yapıyorum. Zaten piknik tüpü ile küçük gazların içeriği aynı, bu nedenle küçük gaz kartuşlarına fazla para vermeye gerek yok

• weber yeni model 47 cm kettle plus ,firestarter set , gbs ızgara ve demir döküm ızgara aparatını aldım.

ayrıca tavsiye edebileceğim birkaç ızgara fırçası ve temizleme aparatı ile maşa da satın aldım.

şu ana kadar 3 kez bbq yaptım oldukça memnunum , ilgilenenler varsa mention atsınlar tecrübelerimi paylaşırım..
  • Merhabalar,

Gazlı bir Weber bakıyorum.
    Weber q100 artık satılmıyor. Ne önerirsiniz?
  • Fiyatı maksimum 200 tl civarı, pişirmesi iyi gazlı mangal önerir misiniz...

• Beyler tüplü mangal alacağımıza remta'nın tüplü ızgalaralarından almak daha mantıklı değilmi üstü döküm demir üstelik fiyatlarıda uygun bence uyduruk sinbolara 150-200 vereceğimize sanayii tipi ızgaralar daha iyi olmaz mı ?

http://www.istocsepeti.com/Sanayi-Tipi-Izgara,LA_397-2.html#labels=397-2
  • konu hortlayacak ama bende mangal alma arifesindeyim. landmann mi alayim, weber mi bilemedim. yardimlarinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BD437D5D1

konu hortlayacak ama bende mangal alma arifesindeyim. landmann mi alayim, weber mi bilemedim. yardimlarinizi bekliyorum
    landmann yazdım yazmaz olaydım,
    ne kadar pahalı öyle
    ben güzel mutlu mesut yaşıyordum neden landmann yazdım ki?
    ne kadar düşük maaş aldığımı hatırladım
  • Beyler Guruss mangalda güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cok uyguna buldum ben ama alayim mi bilmiyorum. arkadaslar link gonderin yardimci olmus olursunuz.

• OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Güzel görünüyor hocam ama fiyatı biraz fazla sanki. Siz kullanıyor musunuz?

• Kayınpederin yazlığında kullanıyoruz bi yamuğunu görmedik. Extra olarak döküm ve taş da alabiliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Full paket 1100 liraymış hocam dediğiniz gibi döküm ve taşı da içeriyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.