Şimdi Ara

Weber mangal kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
22.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu burda açmam daha mantıklı olacak galiba.İyi bir mangal almayı düşünüyorum.Aklımda olan model Weber One Touch Premium 57 cm.hepsiburada.com'da yüzde 50 indirimde.Aslında dökme demir ızgaralı bir mangal istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.Weber mangal hakkında ki fikirleriniz nelerdir?Ondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir mangal öneriniz var mı?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu burda açmam daha mantıklı olacak galiba.İyi bir mangal almayı düşünüyorum.Aklımda olan model Weber One Touch Premium 57 cm.hepsiburada.com'da yüzde 50 indirimde.Aslında dökme demir ızgaralı bir mangal istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.Weber mangal hakkında ki fikirleriniz nelerdir?Ondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir mangal öneriniz var mı?

    Önerim 2 taş arasına tel ızgara attınmı tamamdır. 380 lira vermeye ne gerek var . O paraya kuzu çevirirsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bodied

    quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu burda açmam daha mantıklı olacak galiba.İyi bir mangal almayı düşünüyorum.Aklımda olan model Weber One Touch Premium 57 cm.hepsiburada.com'da yüzde 50 indirimde.Aslında dökme demir ızgaralı bir mangal istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.Weber mangal hakkında ki fikirleriniz nelerdir?Ondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir mangal öneriniz var mı?

    Önerim 2 taş arasına tel ızgara attınmı tamamdır. 380 lira vermeye ne gerek var . O paraya kuzu çevirirsin...

    Doğru söylüyorsun.Ama kuzu 1 kez çeviriliyor.Mangalsa kimbilir kaç sefer kullanılacak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    quote:

    Orijinalden alıntı: bodied

    quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu burda açmam daha mantıklı olacak galiba.İyi bir mangal almayı düşünüyorum.Aklımda olan model Weber One Touch Premium 57 cm.hepsiburada.com'da yüzde 50 indirimde.Aslında dökme demir ızgaralı bir mangal istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.Weber mangal hakkında ki fikirleriniz nelerdir?Ondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir mangal öneriniz var mı?

    Önerim 2 taş arasına tel ızgara attınmı tamamdır. 380 lira vermeye ne gerek var . O paraya kuzu çevirirsin...

    Doğru söylüyorsun.Ama kuzu 1 kez çeviriliyor.Mangalsa kimbilir kaç sefer kullanılacak.

    Taş her yerde var tel ızgara ise 5 lira filan her markette bulunur. Izgara bi kez aldınmı tamam. Yediğin kuzuda cabası...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bktasarim

    quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    quote:

    Orijinalden alıntı: bodied

    quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Merhaba arkadaşlar.Bu konuyu burda açmam daha mantıklı olacak galiba.İyi bir mangal almayı düşünüyorum.Aklımda olan model Weber One Touch Premium 57 cm.hepsiburada.com'da yüzde 50 indirimde.Aslında dökme demir ızgaralı bir mangal istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.Weber mangal hakkında ki fikirleriniz nelerdir?Ondan daha iyi olduğunu düşündüğünüz başka bir mangal öneriniz var mı?

    Önerim 2 taş arasına tel ızgara attınmı tamamdır. 380 lira vermeye ne gerek var . O paraya kuzu çevirirsin...

    Doğru söylüyorsun.Ama kuzu 1 kez çeviriliyor.Mangalsa kimbilir kaç sefer kullanılacak.

    Taş her yerde var tel ızgara ise 5 lira filan her markette bulunur. Izgara bi kez aldınmı tamam. Yediğin kuzuda cabası...

    Alıntıları Göster
    Hepsiburada'dan Weber One Touch Premium'u 449 tl ye aldım.İyiki erken davranmışım çünkü ben aldıktan sonra 500 tl ye çıktı.Daha hiç kullanma fırsatım olmadı.Kullanınca deneyimlerimi burda yazarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Hepsiburada'dan Weber One Touch Premium'u 449 tl ye aldım.İyiki erken davranmışım çünkü ben aldıktan sonra 500 tl ye çıktı.Daha hiç kullanma fırsatım olmadı.Kullanınca deneyimlerimi burda yazarım.

    Bende almayı düşünüyorum, bu haftasonu mangal yaparsanız Weber'le ilgili düşüncelerinizi merakla bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Hepsiburada'dan Weber One Touch Premium'u 449 tl ye aldım.İyiki erken davranmışım çünkü ben aldıktan sonra 500 tl ye çıktı.Daha hiç kullanma fırsatım olmadı.Kullanınca deneyimlerimi burda yazarım.

    Bende almayı düşünüyorum, bu haftasonu mangal yaparsanız Weber'le ilgili düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

    Merhaba,Biraz geçte olsa bu akşam ilk defa kullandım Weber barbeküyü ve deneyimlerimi burda paylaşayım dedim.Öncelikle artılarına gelirsek kapaklı olması yiyeceklerin daha kolay pişmesine neden oluyor.Aynı zamanda kapağında bir termometrenin olmasıda avantaj.57 cm lik çapa sahip olduğu için daha fazla eti aynı anda pişirebiliyorsunuz.Eksilerine geçecek olursak kapak açık olsa dahi barbekü derin ve çukur olduğu için yeterli hava girmiyor kömürlere dolayısıyla sıcakta bayağı bir yellemeniz gerekiyor köz olacak kadar yanması için.Tabi bu benim gibi balkonda ızgara yapmak zorunda olanlar için geçerli.Bahçeli evim olsa bu sorun yaşanmazdı.Ayrıca dökme demir ızgarası olmadığı için eti mühürleyip suyunu içine hapsetme şansınız olmuyor.Gurme bbq sistemi dedikleri ızgara parçalarını alırsanız daha lezzetli bir mangal yapma şansınız var ancak oda 260 tl ye mal olur.Keşke 57 cm çapında dökme demir ızgara demirini satan bir yer olsaydı.Bende gurme bbq sistemine çok benzer bir sonucu 56 tl ye bauhaustan bi dökme demir dikdörtgen ızgara alarak elde ettim.Yaptığım ızgara lezzetli oldu.Ama sonuç olarak bu barbeküden önce alıp birkaç yıl önce praktikerden adığım 59 tl lik mangal ile bu 449 tl lik barbekünün performansı arasında çok fark göremedim açık söylemek gerekirse.Tabiki Weberin performansı daha iyi ancak paranın karşılığını alabileceğiniz kadar değil.Şu anda benim aldığım barbekü satılmıyor ona çok benzeyen master touch gbs hepsiburadada 659 tl.Bu barbeküye bu para verilmez arkadaşlar.İnsan o kadar para verince çok farklı şeyler bekliyor haliyle.Şimdiki aklım olsa gider ya Weber E-320,E-330 yada Landmann Avalon model güzel dökme demir ızgaralı iyi bir gazlı barbekü alırdım.Tütsü aroması vermek içinde ocakların birinde meşe odunu parçalarını yakardım.Böylece bir ton uğraşmadan güzel is kokulu etimi yapmış olurdum.Tabi daha fazla para çıkardı cebimden ama paranın karşılığını konfor ve performans olarak alırdım diye düşünüyorum.Ama tabi denemeden bilemezdim 515 tl lik deneyde bayağı pahalı bir deney oldu ama yapacak birşey yok artık.Sizlere tavsiyem paranız varsa iyi bir gazlı barbekü alın yoksa da ucuz bir mangalla idare edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzach -- 30 Haziran 2013; 13:26:01 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    quote:

    Orijinalden alıntı: Vanity Fair

    quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Hepsiburada'dan Weber One Touch Premium'u 449 tl ye aldım.İyiki erken davranmışım çünkü ben aldıktan sonra 500 tl ye çıktı.Daha hiç kullanma fırsatım olmadı.Kullanınca deneyimlerimi burda yazarım.

    Bende almayı düşünüyorum, bu haftasonu mangal yaparsanız Weber'le ilgili düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

    Merhaba,Biraz geçte olsa bu akşam ilk defa kullandım Weber barbeküyü ve deneyimlerimi burda paylaşayım dedim.Öncelikle artılarına gelirsek kapaklı olması yiyeceklerin daha kolay pişmesine neden oluyor.Aynı zamanda kapağında bir termometrenin olmasıda avantaj.57 cm lik çapa sahip olduğu için daha fazla eti aynı anda pişirebiliyorsunuz.Eksilerine geçecek olursak kapak açık olsa dahi barbekü derin ve çukur olduğu için yeterli hava girmiyor kömürlere dolayısıyla sıcakta bayağı bir yellemeniz gerekiyor köz olacak kadar yanması için.Tabi bu benim gibi balkonda ızgara yapmak zorunda olanlar için geçerli.Bahçeli evim olsa bu sorun yaşanmazdı.Ayrıca dökme demir ızgarası olmadığı için eti mühürleyip suyunu içine hapsetme şansınız olmuyor.Gurme bbq sistemi dedikleri ızgara parçalarını alırsanız daha lezzetli bir mangal yapma şansınız var ancak oda 260 tl ye mal olur.Keşke 57 cm çapında dökme demir ızgara demirini satan bir yer olsaydı.Bende gurme bbq sistemine çok benzer bir sonucu 56 tl ye bauhaustan bi dökme demir dikdörtgen ızgara alarak elde ettim.Yaptığım ızgara lezzetli oldu.Ama sonuç olarak bu barbeküden önce alıp birkaç yıl önce praktikerden adığım 59 tl lik mangal ile bu 449 tl lik barbekünün performansı arasında çok fark göremedim açık söylemek gerekirse.Tabiki Weberin performansı daha iyi ancak paranın karşılığını alabileceğiniz kadar değil.Şu anda benim aldığım barbekü satılmıyor ona çok benzeyen master touch gbs hepsiburadada 659 tl.Bu barbeküye bu para verilmez arkadaşlar.İnsan o kadar para verince çok farklı şeyler bekliyor haliyle.Şimdiki aklım olsa gider ya Weber E-320,E-330 yada Landmann Avalon model güzel dökme demir ızgaralı iyi bir gazlı barbekü alırdım.Tütsü aroması vermek içinde ocakların birinde meşe odunu parçalarını yakardım.Böylece bir ton uğraşmadan güzel is kokulu etimi yapmış olurdum.Tabi daha fazla para çıkardı cebimden ama paranın karşılığını konfor ve performans olarak alırdım diye düşünüyorum.Ama tabi denemeden bilemezdim 515 tl lik deneyde bayağı pahalı bir deney oldu ama yapacak birşey yok artık.Sizlere tavsiyem paranız varsa iyi bir gazlı barbekü alın yoksa da ucuz bir mangalla idare edin.

    Alıntıları Göster
    Hocam merhaba

    Kaç gündür gazlı mangallara bakıyorum. Ülkemizde pek kullanılmadığından herhalde , fazla bir bilgi edinemedim..

    Şu modeller hakkında bilginiz var mı ?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=hrland12739&categoryId=34001281&sku=HRLAND12739&gclid=CLrQxv3g6r0CFQUFwwodYlQAMw

    http://www.hepsiburada.com/liste/weber-spirit-e-210-classic/productDetails.aspx?productId=hrweber46010036&categoryId=34001281




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhendisbiri

    Hocam merhaba

    Kaç gündür gazlı mangallara bakıyorum. Ülkemizde pek kullanılmadığından herhalde , fazla bir bilgi edinemedim..

    Şu modeller hakkında bilginiz var mı ?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=hrland12739&categoryId=34001281&sku=HRLAND12739&gclid=CLrQxv3g6r0CFQUFwwodYlQAMw

    http://www.hepsiburada.com/liste/weber-spirit-e-210-classic/productDetails.aspx?productId=hrweber46010036&categoryId=34001281
    Evet ne yazikki hiç dogru düzgün bilgi yok.Yurt disi internet sitelerinden yaptigim arastirmalarda Landmann modellerinin kalitesiyle ilgili aklimda soru isaretleri olustu.En pahali model olan Landmann Avalon 12794 te bile yeterinci isi vermiyor elestirileri okudum.Daha düsük seviyeli birkaç modelini Metro Gross markette ve Koçtas ta inceledim.Açikçasi hiçte saglam ve kaliteli gözükmedi bana.Weber Türkiyede alinabilecek mangallar içersinde en iyisi keza dünyadaki en iyilerden ayni zamanda.Ama E-210 onlardan birisi degil bence.Iki brülörlü olmasi mangalin içindeki isinin yeterince yüksek olmamasina yol açacaktir.Bir baska eksisi izgaranin dökme demir olmamasi basit bir emaye izgara olmasi.Bu yüzden pisirdigin eti mühürleyip suyunu içinde birakman mümkün degil bu mangalda.Dolayisiyla benim önerim ikisinide almaman.Bütçeyi 400 tl daha arttir bir üst model olan E-320' yi alhttps://www.bahces.com/UrunDetay.asp?UrunId=2981&code=181200000000 .Buranin magazasi Ümraniyedeymis eger Istanbuldaysan bir gidip inceleyebilirsin.Keza Bauhauslardada var bu model ama pahali orada.Hem izgarasi dökme demir hem de 3 brülörlü.Memnun kalacagini düsünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzach -- 19 Nisan 2014; 13:32:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    Evet ne yazikki hiç dogru düzgün bilgi yok.Yurt disi internet sitelerinden yaptigim arastirmalarda Landmann modellerinin kalitesiyle ilgili aklimda soru isaretleri olustu.En pahali model olan Landmann Avalon 12794 te bile yeterinci isi vermiyor elestirileri okudum.Daha düsük seviyeli birkaç modelini Metro Gross markette ve Koçtas ta inceledim.Açikçasi hiçte saglam ve kaliteli gözükmedi bana.Weber Türkiyede alinabilecek mangallar içersinde en iyisi keza dünyadaki en iyilerden ayni zamanda.Ama E-210 onlardan birisi degil bence.Iki brülörlü olmasi mangalin içindeki isinin yeterince yüksek olmamasina yol açacaktir.Bir baska eksisi izgaranin dökme demir olmamasi basit bir emaye izgara olmasi.Bu yüzden pisirdigin eti mühürleyip suyunu içinde birakman mümkün degil bu mangalda.Dolayisiyla benim önerim ikisinide almaman.Bütçeyi 400 tl daha arttir bir üst model olan E-320' yi alhttps://www.bahces.com/UrunDetay.asp?UrunId=2981&code=181200000000 .Buranin magazasi Ümraniyedeymis eger Istanbuldaysan bir gidip inceleyebilirsin.Keza Bauhauslardada var bu model ama pahali orada.Hem izgarasi dökme demir hem de 3 brülörlü.Memnun kalacagini düsünüyorum.
    10 yıldır aynı mangalla yakarım kimbilir babam daha ne kadar kullanmıştır o mangalı bilmiyorum ama bununda daha büyük ve dikdörtgen olanı diyebilirim.Kapağının güzelliği baya bir geriye açılıyor böylece hava alıyor mangal. Arkasında önünde ve kapağın üstünde delikler var yakarken açabiliyorsunuz hava alması için. Önünde çevrilen bir şey var çevirerek ızgaranın yüksekliğini ayarlıyorsunuz. Küllüğü yok ama baya büyük bir mangal zaten küller birikse de sorun olmuyor. 3 yıl sonra ilk kez temizledim geçen ay. Tamamen altına kadar aldım külleri mangalı parlattım böyle yepyeni oldu Hem tekerlekli olduğundan hareket ettirmesi taşıması kolay hem de mangalın sağında solunda ve tekerleklerin direklerini birbirine bağlayan tahtadan yerler var. Tabak çanak koymak için yapılmış. Şu zamana kadar hiç yarı yolda bırakmadı beni




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atimi

    10 yıldır aynı mangalla yakarım kimbilir babam daha ne kadar kullanmıştır o mangalı bilmiyorum ama bununda daha büyük ve dikdörtgen olanı diyebilirim.Kapağının güzelliği baya bir geriye açılıyor böylece hava alıyor mangal. Arkasında önünde ve kapağın üstünde delikler var yakarken açabiliyorsunuz hava alması için. Önünde çevrilen bir şey var çevirerek ızgaranın yüksekliğini ayarlıyorsunuz. Küllüğü yok ama baya büyük bir mangal zaten küller birikse de sorun olmuyor. 3 yıl sonra ilk kez temizledim geçen ay. Tamamen altına kadar aldım külleri mangalı parlattım böyle yepyeni oldu Hem tekerlekli olduğundan hareket ettirmesi taşıması kolay hem de mangalın sağında solunda ve tekerleklerin direklerini birbirine bağlayan tahtadan yerler var. Tabak çanak koymak için yapılmış. Şu zamana kadar hiç yarı yolda bırakmadı beni

    Alıntıları Göster
    Weber Q-200 Gazlı Mangalını aldım.Fiyatı biraz yüksek ama hem kurulum,hem temizleme,hemde pişirme çok hızlı bir şekilde yapılabiliyor.10 gündür kullanıyorum ve nerdeyse her Ögün yapasım geliyor çünkü dedigim gibi Çabuk pişiriyor.Uzun zamandır iyiki almış dedigim ilk Ürün bu oldu.

     Weber mangal kullanan var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Weber Q-200 Gazlı Mangalını aldım.Fiyatı biraz yüksek ama hem kurulum,hem temizleme,hemde pişirme çok hızlı bir şekilde yapılabiliyor.10 gündür kullanıyorum ve nerdeyse her Ögün yapasım geliyor çünkü dedigim gibi Çabuk pişiriyor.Uzun zamandır iyiki almış dedigim ilk Ürün bu oldu.

     Weber mangal kullanan var mı?


    Alıntıları Göster
    valla ben gazella mangal (90tl) aldım evde bile mangal yapabiliyorum pervane ilede dumanı tahliye ettinmi on numara oluyor


    not: tabiki kömürlü ızgaranın yerini tutmuyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Weber Q-200 Gazlı Mangalını aldım.Fiyatı biraz yüksek ama hem kurulum,hem temizleme,hemde pişirme çok hızlı bir şekilde yapılabiliyor.10 gündür kullanıyorum ve nerdeyse her Ögün yapasım geliyor çünkü dedigim gibi Çabuk pişiriyor.Uzun zamandır iyiki almış dedigim ilk Ürün bu oldu.

     Weber mangal kullanan var mı?


    Nihayet Weber yada Landmann mangal kullanıp görüşlerini yazan birisi çıktı.Peki gaz kokusu hissediliyormu etlerde yerken?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: balzach

    quote:

    Orijinalden alıntı: loko

    Weber Q-200 Gazlı Mangalını aldım.Fiyatı biraz yüksek ama hem kurulum,hem temizleme,hemde pişirme çok hızlı bir şekilde yapılabiliyor.10 gündür kullanıyorum ve nerdeyse her Ögün yapasım geliyor çünkü dedigim gibi Çabuk pişiriyor.Uzun zamandır iyiki almış dedigim ilk Ürün bu oldu.

     Weber mangal kullanan var mı?


    Nihayet Weber yada Landmann mangal kullanıp görüşlerini yazan birisi çıktı.Peki gaz kokusu hissediliyormu etlerde yerken?

    Gaz kokusunu sadece ilk Ateşlemede hissediyorsunuz.Etlerde Gaz kokusu falan yok.Daha önce kömürlü Mangal kullanıyordum ve isi dumanı çok rahatsız ediyordu.Uzunda sürüyordu.Gazlı mangalda öyle birşey yok.Ateşleme yapıp ısınmasını bekliyorsunuz 2-3 dakika,sonra etleri koyup kısa bir zamanda pişiriyorsunuz.Yakında bir Video çekip Forumda uygulamalı paylaşım yapacagım.




  • weber karburator kullaniyorumda mangalini denemedim.
  • ben geçen sene weberin e-210 serisini aldım. şu anda piyasada olan değil ama, onun bir eski versiyonu. 1.000 TL'ye almıştım.




    1 senedir hem yaz hem kış kullandık mangalı ve her seferinde de iyi ki almışız dedirtti bize. üzerindeki ızgara döküm değil ama amerikadan döküm ızgarasını ve çelik flavorizer barlarını aldım. döküm ızgarayı henüz kullanmadım ama diğer ızgara da iş görüyor, önemli olan etin kalın olması ve mangal çok sıcak iken üzerine koymanız. bunun dışında bana göre beğenmediğim tek özelliği mangalın üzerindeki ısının eşit olmaması. alevler mangalın üst, alt ve sol köşesinde var. bu nedenle sağ köşe ve mangalın ortası diğer tarafları kadar sıcak olmuyor ama mangala alışınca buna göre bir pişirme tekniği geliştiriyorsunuz.

    sonuç olarak ben çok memnunum. pahalı ama parasını hak ediyor.

    bir de temizlemekten üşenmeyeceksiniz. ben basınçlı yıkama makinesi ile temizliyorum ızgarayı ve diğer parçaları. gayet kolay oluyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mugelondon

    ben geçen sene weberin e-210 serisini aldım. şu anda piyasada olan değil ama, onun bir eski versiyonu. 1.000 TL'ye almıştım.




    1 senedir hem yaz hem kış kullandık mangalı ve her seferinde de iyi ki almışız dedirtti bize. üzerindeki ızgara döküm değil ama amerikadan döküm ızgarasını ve çelik flavorizer barlarını aldım. döküm ızgarayı henüz kullanmadım ama diğer ızgara da iş görüyor, önemli olan etin kalın olması ve mangal çok sıcak iken üzerine koymanız. bunun dışında bana göre beğenmediğim tek özelliği mangalın üzerindeki ısının eşit olmaması. alevler mangalın üst, alt ve sol köşesinde var. bu nedenle sağ köşe ve mangalın ortası diğer tarafları kadar sıcak olmuyor ama mangala alışınca buna göre bir pişirme tekniği geliştiriyorsunuz.

    sonuç olarak ben çok memnunum. pahalı ama parasını hak ediyor.

    bir de temizlemekten üşenmeyeceksiniz. ben basınçlı yıkama makinesi ile temizliyorum ızgarayı ve diğer parçaları. gayet kolay oluyor.
    ulan pazardan alan bi bizmi varız burda




  • gidin 5 liraya dandik birşey alın, kullanın atın, araba alıyorlar sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ultima_

    gidin 5 liraya dandik birşey alın, kullanın atın, araba alıyorlar sanki
    Ben de Baumax tan inidirimde olan bir ürünü aldım . Landmann marka . Mangal büyük , kapaklı ve 3 adet brülörü var. Ürün şu

    Pişirmesinden , pişen etlerin lezzetinden memnunum.

    2 sıkıntımız var.
    1.si Özellikle tavukta yağlar aşağı damladıkça alevleniyor. Ve ete zarar veriyor. Alevlenmemesi için kısık ateşte yapmak ve sürekli takip etmek gerekiyor.

    2. si Temizlik. Üst ızgaranın ve alttaki brülörleri kapatan v şeklindeki saçların temizliği baya bir zaman alıyor.

    Bu v leri aluminyum folyo ile kapladık ve temizliğe faydası oldu ama hala baya zahmetli..

    Bunun bir püf noktası var mı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 5 Haziran 2014; 12:37:50 >




  • ben üzerine mangal temizleme fısfıs ları var, onlardan sıkıyorum, biraz bekletip basınçlı yıkama aleti ile yıkıyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.