merhaba....msn den kamera acamıyorumm...ugrastım ama bır turlü sorunu bulamadımm yardım.....resımın yanından kamera ısaretıne tıklıyorum ama sadece goruntulu arama secenegı gelıyor....sadece kameralı gorusme secenegı gelmıyor.....birde goruntu aramaya tıklıyorumm...bu seferde hata verıyor acmıyor.....0x8ac70013 hatası verıyor.....kamerayı silip yenıden yukledım olmadı.....msn yı sıldı yenıden yukledım geneolmadı....msn de goruntu ayarlarına girdim yaptım gene duzelmedı...ne yapmalıyım fikri olan varmı....
Herhangi bir ekran fotoğrafı koyma şansınız var mı ?Kamerayı yüklediğinizde AMCAP şeklinde bir dosya yüklenir.Ona tıkladığınızda görüntü alabiliyor musunuz ?
kameranın markası neydi? kamerayı çıkar p.c den sonra kameranın driver ini yükle ardından kamerayı tak. yeni donanım bulundu felan diyecek yükle de tekrar bişiler yüklenecek sonra bilgisayarını yeniden başlat büyük ihtimal düzelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: -mehmet-
kameranın markası neydi? kamerayı çıkar p.c den sonra kameranın driver ini yükle ardından kamerayı tak. yeni donanım bulundu felan diyecek yükle de tekrar bişiler yüklenecek sonra bilgisayarını yeniden başlat büyük ihtimal düzelecektir
Yukarıda dediğim yöntem ( AMCAM) onun içindir.Eğer kamera düzgün yüklenmişse AMCAM'de görüntü alırsın , eğer görüntü alamazsan Webcam yanlış yüklenmiştir.
arkadaşlar....kamerayı yenıden yukledım olmadı....kameranın markası olivetti.....msn neyıde yenıden kurdum yıne sorun duzelmedı.....msn de kamera acamıyorummm...onun dısında AMCAP ta kamera calısıyor...AMCAP ta kamera calısıyor sorun cıkarmıyor.....sorun msn de....msn de goruntulü arama var onu tıklayınca hata verıyor...yalnız kameralı gorusme yok....o gelmıyor nedense....
kamerda sorn yok arkadaslar...başka önerebileceginiz birşey varmı....msn de neden sadece goruntulu arama yazsıı gelıyor...diğeri olan yalnızca kameralı gorusme yazısı gelmıyor.....birde goruntuluye tıklayıncada messenger suanda kullanılamıyor dıyor...0x8ac70013 hatası vrıyorr
yokmu bu konuda bilgisi olan bır arkadaş...artık msn lerde web kamerası yollama kısmı kalktımı....sadece goruntulu arama mı var??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme