Şimdi Ara

webo,kuyt bu takımın oyuncusu değildir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar yetenek fakiri adamlar olmamalı fenerbahçemde.ah aykut kocaman ah,senin kazığın bunlar hep

• kuytcular bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo weboyu yedirmiyordu bu fenerliler kraldı hani drogba dan iyi diyenleri görelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

bu kadar yetenek fakiri adamlar olmamalı fenerbahçemde.ah aykut kocaman ah,senin kazığın bunlar hep

Aykut hoca ile hiç alakası yok, Aziz başkan aldı bu adamları...

• Ben de söylemiştim bunları ama anlatamıyorsun kimseye uğraşma boşuna.http://forum.donanimhaber.com/m_79818059/tm.htm
  • cristian selcuk ve artik yavas yavas emreyle yoboyu de eklemek gerekiyor malesef

paketle gitsin bunlari kuyt yerine beykan da oynar pres yapar yaptirirsin ama yolladin

koy salihi stochu alperi beykani(x) oynat gencleri genclestir kadroyu artik
  • Ama kuyt kosuyorcular gelir birazdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nilüfer'in söylediği bir şarkı vardı mor menekşe, nakaratında diyordu hani "Nerde nerde ben son çizgilerde, Nerde nerde çarem nerde."

Fenerbahçe'nin çaresi nerede, kimde? Yorumlarınızda haklısınız renkdaşlar.

@VarroBetta, verdiğin linkteki konuna baktım da hocam, 2. yorumdaki eleman uyu demiş direk. Asıl uyuyan kendisi haberi yok. Yazık.
  • Webo sezon başına kalmadan postalanmalıydı iyi kötü attı golleri katkı yaptı takıma gül gibi Stoch'u kestiler kadrodan bari Krasic'i yollasalardı herife yazık oldu maçı izlemedim ama Stoch şuan bu maçta çok katkı yapabilirdi maça Webo hangi mantıkla tek santrafor tuhaf Sow gibi adamın sol kanatta işini onu hiç anlamıyor hele kanat olmayan bir oyuncudan ne kadar kanat performansı beklenebilir.
  • mert,alves,gg,topal,alper,salih,sow dışında hiç birine bir gram sempati duymuyorum artık, beddualarda cabası
  • Meireless, Mehmet Topal, Bekir, Kuyt'u severdim ama artık Kuyt'da bunlar ne la.. :)
    Yemin ederim İngilizler Bekir o pasları verirken iyi bize kekler düşmüş diye gülüyolardır, zaten yedek kulubesinde gülüşüp duruyolardı.
    Rezillik başka bir şey değil.
    Alper gibi adamın var 80. dakikada oyuna alıyorsun Meirelesin yerine süründe adam sahada resmen, Alper girer girmez topladı.
    Bu oyunla zaten, Barca- Real - Manu, gibi takımlardan 5-6 yiyeceği için bence çıkmaması hayırlı olur zaten.
    O değil bütün dünya bu maçı izledi, Türkiyeye güldürdüler resmen, Gs düzeltsin imajı, fener ağzı yüzü pis çocuk gibi utandırıyor, yazık ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Ama kuyt kosuyorcular gelir birazdan

maça gitseydin zaten anlardın kim aldığı paranın hakkını veiyor kim vermiyor . öyle televizyondan "kuyt çok kaçırıyor abiii" demekle olmuyor. 50. dakikada bir kızdı webo ve sowa bağırdır .ikisi de bir anda topa doğru koştular . gözlerimle gördüm . artık kuyt yetenek fakiri diyenleri görünce gülüyorum
  • Webo neydi ki ne bekliyorsunuz anlamadım ben ? Gayet fiyatına göre iyi bir oyuncu.Şl oyuncusu değil tabi ama,ileride başla sow'la emenike'yle 70'de al oyuna atarsa atar.

Kuyt liverpool'da da herzaman böyle oynuyordu ve benim hiç beğenmediğim bir oyuncu tipi.Ne kadar teknik olursa olsun ağır kanat oyuncusu olmaz.
    Stoch çok daha faydalı olurdu kuyttan ama o da son zamanlarda gereksiz şutlarıyla saçmalıyordu.

Ama en önemlisi bence volkan! ne olmuş bu adama bilmiyorum ama kendini toparlayana kadar kalede mert kalmalı (:
  • Kuyt'ın geçen seneki istatistiklerine bakın derim.O olmasaydı belki de şu an Arsenal'le maç bile yapamayacaktınız.
  • ilk 11'deki Sow hariç kimse bu takımın oyuncusu değil ki...
  • Webo>Drogba diyenler vardı gollere bakarak ilah yapanlar Kadıköy'de bize 2 gol attı diye kral ilan etmiş olanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Kuyt'ın geçen seneki istatistiklerine bakın derim.O olmasaydı belki de şu an Arsenal'le maç bile yapamayacaktınız.

adam çok ağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ist_yer_34

quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Ama kuyt kosuyorcular gelir birazdan

maça gitseydin zaten anlardın kim aldığı paranın hakkını veiyor kim vermiyor . öyle televizyondan "kuyt çok kaçırıyor abiii" demekle olmuyor. 50. dakikada bir kızdı webo ve sowa bağırdır .ikisi de bir anda topa doğru koştular . gözlerimle gördüm . artık kuyt yetenek fakiri diyenleri görünce gülüyorum

adam ironinin dibine vurmus neyin kafası bu?
    kuyt zaten kosuyor 90dk kosar adam hırslı kızarda ateşlerde ama o kadar teknik yok şut yok adam geçme yok bişey yok.
    webo ortada kuyt sagda sow solda, hiçbiri kanatta hiçbirşey yapamıyor, webo ortada bişey yapamıyor vasıfsız olmasını geçtim adamı besleyecek dikine oynıcak adam yok takımda kanat olsa hadi neyse ortalarla çizgiye inerek falan bişeyler olabilir. gerçek kanat neymiş gordu herkes wallcot vs. bu tip kanat lazım bize, demek istedigim kuyt maraton koşucusuysa bize 100m sprinteri lazım,
    adam geçicek dikine oynicak, biz gittik stoch u sattık krasic den umudu kestik.
    bu stoch da en aşagı hazard kadar olacak bunuda yazın, form tutturursa biraz fiziklenip üstüne eklerse cok kafamıza vurucaz 21 yaşında adamı elden kacırınca.

• Şşş susun oğlum adam koşuyor. Bırakın Kadıköy'den Karaköy'e kadar koşar. İşini halledip gelir maça bile çıkar. Görmüyor musunuz bütün maç koşuyor? Görmüyor musunuz bir gözü kapalı maça çıkıyor?
  • Weboyu çok kıskanıyorum. Adam aktif futbol hayatının son yıllarını yaşarken + İBB'yle düşmemeye oynarken Büyük bi takımın biri geliyor transfer oluyosun. Orda aldığın maaşın 3 Katını alıyosun. Maç başı vs... Daha yüksek aslında. Bi bakıyosun Avrupada yarı finaldesin. Bi bakıyosun Arsenal karşısındasın. Hey gidiii. Birden hayatın değişiyor. Tabi Webo'nu hayatını değiştirende Sn Aykut Kocamandır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.