Şimdi Ara

Webroot SecureAnywhere® AntiVirus nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlık 6 aylık lisans buldum kullanayımmı Norton 360 bitmesinede 3 gün kalmış :D

• Webroot SecureAnywhere® AntiVirus 6 aylık kampanya

www.webroot.com
    Virus Protection Software Programs for All of Your Devices | Webroot
    http://www.webroot.com/customerSupport/broncosTrial.php
  • 1 YILDIR LİSANSLISINI KULLANIYORUM SIFIR SORUN. BAŞKALARININ YAKALAYAMADIKLARINI YAKALIYOR. İNTERNET BANKACILIĞI YAPIYORSANIZ LİSANSLI YAZILIM ŞART.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral hermes

1 YILDIR LİSANSLISINI KULLANIYORUM SIFIR SORUN. BAŞKALARININ YAKALAYAMADIKLARINI YAKALIYOR. İNTERNET BANKACILIĞI YAPIYORSANIZ LİSANSLI YAZILIM ŞART.

Teşekkürler cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byMyzz -- 17 Mart 2015; 23:00:09 >
  • webroot tek kelıme ıle mukemel dir en düşük sisteme sahip pc yi dahi kasmaz ve çok iyi koruma sağlar kesinlikle dene derim şahsen iki yıldır kullanıyorum
  • İlk defa bir banka bi işe yaradı
    Garanti Bankası sağolsun 3 yıllık lisans verdi ücretsiz hem de 3 pc için olan antivirüs sürümü, bence gayet yeterli.
    Bugün kurdum programı pc ye, arayüzünü beğendim, sade ve kullanışlı bir program. Kullananlar genelde memnun, inşallah ben de memnun kalırım.

Madem rusya Türk ürünlerine ambargo koyuyor, siz de onlarınkine koyun.

Antivirüs programı olarak kaspersky kullanmayın mesela, başka program mı yok
  • yörükmen kullanıcısına yanıt
    Sanırım Eset de Rusların,ben bilgisayarımdaki Kasperskyi prg.nı sildim,kaspersky gizli servis elemanlarının elindeymiş(rusyada),ben de arayış içindeyim:Vipreyi denemek istiyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hkaslan H kullanıcısına yanıt
    Eset slovakların ama insanda ruslarınmış hissi uyandırıyor nedense ayrıca esetin korumasını hiç beğenmedim ben
    webroot öneririm
  • Webroot kullandım bayağı güzeldi lisansım bitti. D Smart Net eset keyi verdi onu kullanicam eset 9 nasil olmuş bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byMyzz kullanıcısına yanıt
    Webroot,eğer Garanti Bankasında hesabınız varsa,ücretsiz,ben de oradan indirdim.
  • bende garanti bankasından indirdim. bilgilere baktığımda 502 gün boyunca lisanslı olduğu görünüyor. inanılmaz hızlı. 20 saniyede tam tarama yapıyor.basit arayüz. tek sorun neden internet security değilde antivirüs sürümünü verdi anlamadım. keşke internet security olsaydı. banka adreslerine girince kendi tarayıcısından falan bağlanırdık .
  • 20 Saniyede tam tam tarama yapması teknik olarak mümkün değil. 20 saniyede yaptığı şey kritik olan yerleri taramasıdır. Webroot virüs programı olarak güvenli bir program olup gönül rahatlığı ile kullanılabilir.
  • ben bunun kadar saçma bir antivirüs görmedim ..taranmasını istemediğimiz kılasör ekleme özelliği yok sadece exe uzantılı dosyalar ekliyebiliyoruz..bir antivirüste bu olmazmı yahu kişinin illede taranmasını istemediği bir kılasörü vardır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.