Websense'in yasakladığı yerlere girebilmek nasıl mümkün olabilir?
Bir web sayfasi varmıdır içinde bir internet browser gömülü olsun? Bu sayede o sayfaya girip içinde ki browser'ı kullanabilir miyiz?
Teşekkürler..
WebSense Enterprise ticari kurumların , devlet dairelerinin , okulların ve diğer oraganizasyonların internet erişimini organize eden, raporlandıran ve yönetimine izin veren bir yazılımdır. WebSense Enterprise Networkunuzden yapılacak her türlü http trafiğini yönetmenize izin vereceğinden daha sağlıklı bant genişliği denetimi yapmanızada olanak sağlıyacaktır.
WSE(WebSense Enterprise) moduler bir yapiya sahiptir. Bu sayede son derece esnek , yönetimi kolay ve son derece hızlı çalışan bir sisteme sahip olmuştur.
-
arkadaslar forumda kirlilik olmaması açısından yeni başlık açmıyorum şimdi ben bu websense olayını çözdüm sizde çözün diye anlatayım
çalışan bir proxy adresi buluyorsunuz araçlar --> internet seçenekleri--> yerel ağ ayarlarına giriyorsunuz proxy sunucusu alanındaki adres kısmına proxy i yazıyorsunuz ve aktif hale getiriyorsunuz olay bitiyor. ve bunu çalıştığınız firmada kimseye söylemiyorsunuz ben kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar