websense kurmak istiyorum ama mantıgını anlamadım... kısaca acıklarmısınız client makinler mesela ağ geçidi olarak websense makınesini mi kullanacak kafama takılan bır sey bu dhcp dns kurmam gereklimi ? neler kurmam gerekiyor networkumde suan bı firewall yok tranparent calistirmak istiyorum sadece web sayfalarını engellemek istiyorum 1 adet adsl modemım war yazılımı buldum kurdum ancak problemeler yasıyorum adresım aragon.arwen@hotmail.com
yardımcı olursanız devlete yardımcı olacaksınız arkanızdan dua ederler tesekkur ederim
bu mekaleyi önceden okumustum ben. ancak burda websense isa arkadsında calıstırılıyor ben yanlız başina calistiracagim yardımcı olabilirseniz sevvinirim
DOSTUM BİZİM FABRİKADADA AYNI PROBLEM VAR AMA BİZİM WEBSENSE DAHA ÖNCE ÇALIŞIYORDU AMA AYNI ZAMANDA ONUN KURULU OLDUĞU MAKİNDADA SERVER 2003 KURULU.AĞLA İLGİLİ BİR PROBLEM OLMUŞ ŞU ANDA ODA ÇALIŞMIYOR.iŞİN ENTERESAN YANI WEBSENSE LİSANSLI AMA KURAN ŞİRKET İNTERNETTEN İNDİRMİŞ LİCENSE KEY İNİ VERMİŞ GİTMİŞ ŞİMDİ GELİN YAPIN DİYORUZ 300 DOLAR PARA İSTİYORLAR.NASIL İŞ ANLAMADIM...BU KONUDA YARDIMI OLABİLECEK ARKDAŞLAR VARMI SİTEDE ACABA...