Şimdi Ara

WEP Şifreleme Sorunu (Vista)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen gün modemimde bağlantı sorunu yaşadığım için reset attım ve tekrar adsl kurulumu yaptım. ancak bu kurulumu yeni bilgisayarım yani vista ile yaptım. modemimim markası datron ancak modemimin modeli ile ilgili olduğunu sanmıyorum aynı sorunu airties modemi olan bir arkadaşım da yaşamıştı.

sorun şudur; modem kurulumunu yaptım normal bir şekilde internete bağlandım. ancak kablosuz baglantıya şifre koymak istediğimde wep ya da wpa seçtiğimde şifre belirleyip apply dediğimde modem normal oalarak yeniden başlatılıyor. ancak modem yeniden başlatıldıktan sonra bilgisayarda kablosuz ağ listesinde ağımın adının yanında "windowsun geçerli ağ aytarları ile modeminkinde değişiklik olmuş" gibi bir yazı yazıyor ve bu aga baglanmıyor. modemi resetlemek zorunda kalıyorum. bu sorunun vista da olduğunu biliyorum. daha önce xp de böyle bi problem ile karşılaşmamıştım. acilen yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Aynı soruya aynı gün içerisinde 4. aynı cevabı veriyorum :)

Kablosuz ağa bağlanma sırasında sol taraf da gelişmiş seçenği vardır. Buraya girin orada bağlanmaya çalıştığınzı wireless hattın özelliklerine girin şifreleme türü olarak WPA - WEP - WEP2 olarak 3 şık göreceksiniz. Modemi yapılandırırken hangi şifreleme türünü seçtiyseniz onu seçip şifrenizi girdiğiniz de sorununuz düzelecektir. Modeminizin şifrelenme türünü bilgisayarınız otomatik olarak çözemediği için böyle bir sorun yaşıyorsunuz. Üstte ki işlemi yaparsanız düzelecektir.
  • vistada ağ paylaşım merkezinde kablosuz ağları yönet vardır
    ordan profili sil ( yani modemin ismini )
    modeme yeniden bağlan
  • arkadaşlar geç bi cevap oldu benimkisi; memleketteydim. çok teşekkür ederim.phideis dediğin gibi bilgisayar hangi şifreleme türünün kullanıldığını otomatik göremiyormuş. vistadan bunu beklemediğim için böyle bi çözüm aklıma gelmemişti. tekrar teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.