Şimdi Ara

Wepla 2 Account umu satılığa çıkardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koche01 -- 24 Ekim 2009; 7:11:39 >

• Sanki bir emek veripte kazandın o id'i,birde gelip satıyorsun!
  • Gereksiz, saçma, garena varken weplaya girmeye ne gerek var!

Ayrıca sifreyi versen de değişmeyecek. Arkadaşına girme desen bile girecek. Sen de gireceksin. Rezillik.
  • s.a beyler wow oynamak için para lazım 3 farklı idyi satışa çıkarıyorum şu an acc alımı olmadığından en yükseğine de para istiyorum
    #60k -> 10ytl
    #31k -> 20ytl
    #19k -> 35ytl
    #12k -> 40ytl
    İstanbul avrupa yakasında oturuyorum beşiktaş adeks cafede ayarlanan buluşma gününde parayı alıp id ile şifreyi verebilirim. alıp kullanmak zorunda değilsiniz üstüne fark koyup kendiniz de satabilirsiniz. 5 gün boyunca bakarım sayfaya 5 günden sonra ellemem bir daha.
    fiyatların az olması wow accmin bi süre kapalı olması ve direk açmanın beni maddi yönden zorlamasıdır
  • Vay be benim 100 küsürmü 1000küsürmü ne birşey vardı ama demekki baya para edermiş
  • Komik ! Bedava binlerce server, eurobattle ve garena. Ayrıca Türk oyuncu istiyorsanız eurobattle ve garenada dolu dolu. Sacma sapan -20k id, -10k da yok. Sacma diyorum cunku adam acemide olsa pro da olsa, cok erken almıs olabilir accountunu. Tabi bi de arkadastan ödünc alma, cart curt var
  • evet haklısın ama arkları o serverda olduğundan bi çok kişi geçmek istiyor ve şu an üye alımı da yok :)
  • Arkadaşlar wepla acc isteyenler alraptb@hotmail.com dan ulaşsınlar bana 6 tane mevcut elimde hepside 1k 2k filan deişiyo..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.