Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.048
Cevap
58
Favori
921.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP)  (Ana Konu)
  • Anlamadığım neye bu kadar sevindiniz? Sabahtan beri Ünal Aysal sneijder transferiyle ilgili açıklama yapmıyor mu ki Kapa bildirince sevindiniz bu kadar. Ben de zannettim cidden imzalar atıldı
  •  Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP)  (Ana Konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

quote:

Orijinalden alıntı: ozziii1905

Gstv de reis'in gollerini vermişler.

Sanmıyorum.

Verdiler valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirForce23

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP)  (Ana Konu)

• Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport)
  • ama sadece kapta.menajeri bbc sport'a yalanladı. https://twitter.com/tribundergi/status/288710859159658496 GS'nin her sene olduğu gibi bu senede yıldız ismiyle PR çalışmasıdır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Gelsin gelsin dünya gözüyle kaliteli orta saha izleriz , gerçi biz alışığız siz de alışırsınız

Cidden komiksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

Beyler Affınıza sığınarak soruyorum. tam mevkiisi nedir? Direk 10 numara Oyun Kurucu pozisyonundamı CAM gibi ? Kanatlarda da oynayabiliyor mu? Eğer olduda alırsak orta saha nasıl olacak

CAM, 10 numara oynuyor. 4-3-1-2 den 1 olan kısımda veya 4-3-2-1 dizilişindeki 2 oyun kuruculardan biri olarak oynar. Kanatta ve 4-4-2 dizilişindeki orta sahanın ortasında oynayamaz. O yüzden Gs alırsa sistemi değiştirecek büyük ihtimal.

Inter 4,5 m. € fiyata inersen oynarsın demişti. Sneijder de inmedi o yüzden kadro dışı. Gs nin vereceği para taş çatlasa 4 m. € diye tahmin ediyorum. Daha yüksek fiyata Inter'de oynamak varken Gs'ye geleceğini düşünmüyorum. Ha büyük ihtimal bizde de oynamayacak bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fly Emirates

quote:

Orijinalden alıntı: ozziii1905

Gstv de reis'in gollerini vermişler.

Sanmıyorum.

Verdiler gollerinden klip yapmışlar
  • Gelirse eğer sırf yükünden kurtulmak için Inter tarafından kiralık verileceğini düşünüyorum, Sneijder'i almak isteyecek hem çok paralı kulüpler vardır hem de en verimli dönemini Türkiye'de geçirecek bir adam değildir bence. Buna rağmen gelse bile 6.5 milyonluk maaşı düşünülürse Galatasaray'a çok yük olur.

Neyse, gelsin ortalığın tozunu attıracak bir adam. Fenerbahçeli olduğum halde Galatasaray maçlarına TT Arena'ya giderim
  • kapa bildirmeyeydik eyiydi
  • Ceza almamak için KAP'a bildirdiklerini düşünüyorum, sabah Ünal Aysal öyle konuştuğu için bildirilmiştir yani. Henüz farklı bir gelişme yok, heyecanlanmanın luzumu yok.
  • HOBAAAAAA!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

Anlamadığım neye bu kadar sevindiniz? Sabahtan beri Ünal Aysal sneijder transferiyle ilgili açıklama yapmıyor mu ki Kapa bildirince sevindiniz bu kadar. Ben de zannettim cidden imzalar atıldı

fenerbahce bölümün de daha kap bile olmadan belhanda icin kac tane konu acildi ?
  • Sneijder gelsin bu takim baska bir seviyeye ulasir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıldırt bizi ünal başgannnnnnnnn
  • Havalara uçmayın derim ben. Gün içinde bir sürü görüşme haberi çıktı, ceza gelmesin diye kapa bildirdiler. Zaten biliyorduk görüşme olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

ümidinizi kırmak istemiyorum ama

Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport)

inter ile anlaşılsa bile sneider çok para isteyeceği için olmaz bu iş

Öyle bir şey göremedim ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkaralar

ümidinizi kırmak istemiyorum ama

Sneijder'in menajeri Soren lerby: "Bize Galatasaray'dan gelen herhangi bir teklif yok" (BBC Sport)

inter ile anlaşılsa bile sneider çok para isteyeceği için olmaz bu iş

Yalan yahu, bbc sport'un twitterına ve resmi sitesine baktım yok öyle bir şey.Sadece şöyle bir haber varhttp://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20939734

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.