Şimdi Ara

Wesley Sneijder Galatasaray'da (KAP) (Ana Konu) (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.048
Cevap
58
Favori
921.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sneijder geldiginde ben dahi bi besiktasli olarak heyecanlanmistim simdi konuyu gormusken soyleyeyim. hatta ya bu konuya ya da genel konuya girmis ve forma numarasinin ne olacagi tartisilirken "bence cruyff ile ozdeslesen 14 numara olmali" demistim cunku 10 numara melo'daydi. biri cikip "sanane seni ne ilgilendirir sen karisma kiskanc ezik 8tas tinerci hebele hubele" gibi cevap vermisti hic anlam verememistim.

neyse bence de gonderilmesi hataydi. gonderilme sebebi bana kalirsa %90 tudor ve %10 da tudor'dan baska bi guvence bulamayan ve kendisini bu sebeple tudorr'un isteigini gerceklestirmek zorunda hisseden o donemki gs yonetimiydi. takimin basinda o donemde fatih terim olsaydi muhtemelen gonderilme lafi bile gecmezdi diye dusunuyorum cunku bence o donem yansitildigi kadar huzur bozan bi oyuncu degil hatta belki hic de olmayabilir. quaresma gibi bi adam son 2 sampiyonlugun, ozellikle ikincisinin en onemli mimari olabiliyorken sneijder'in takimin el freni ilan edilmesi sacmaydi. tamamen teknik ekipten dolayi. su kadroya cok guzel yedirilebilirdi.

he gonderilebilir. gonderilmesi dunyanin sonu degil galatasaray'in sneijder'e muhtac olmadigi hepimizin malumu. fakat o butceyle yerine konulacak oyuncu belhanda olmamaliydi. belhanda f/p orani cok dusuk bi transfer oldu. belliydi yani o adam montpellier'de sampiyon oldugu sezondan sonra basarili tek bi sezon gecirmemisti ve gittikce saha icinde pasiflesiyordu. daha sahaya karakter yansitabilen, pasiflesmeyen, oyuncu icinde gozden kaybolmayan; bunlari yasasa dahi en az bir tane ekstra yonu olan (talisca'nin sol ayagi, guilano'nun bitiriciligi vb.), hani hic bisey yapmadigi bi macta dahi en azindan "simdi cikar sunu yapar belki maci alir" diyebileceginiz biri alinmaliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 15 Mayıs 2018; 3:29:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özledik reyiz.
    şu takımda olsa 5 hafta önce şampiyonluğu ilan etmiş şampiyon olduğumuzu unutmuştuk bile.
  • hey gidi heyy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Hadi hayırlısı, heyecan yaptım bi an.
    Vay be, 5 sene olmuş. O zamanlar daha üniversite 3. sınıftaydım. Galatasaraylı arkadaşlarla beraber Sneijder'in gelişini izliyorduk. Tatlı bir heyecan vardı. Yaşlanıyoruz be.
  • bi sağdan bi soldan ne takmıştı be ayıya
  • Hagi yi izleme şansım olmadı ( izlediysem de 5-6 yaşındaydım hatırlamıyorum )

Ama bir nesle Sneijder i izlettiğiniz için bu transferde emeği geçen herkesi tebrik ederim . Bir daha böyle bir karakter gs ye gelirmi bilemem ama yokluğunu her maçta hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 18 Mayıs 2018; 3:58:9 >
  • Gittiği günü hiç unutmuyorum

İyi bayramlar.
  • 10 numaramız bugün 35. yaşına girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 9 Haziran 2019; 20:24:11 >
  • Sneijder çok iyidi gerçekten.. 10 numara nedir onu gördüm. Hagi zamanında yaşım gereği pek maç izleyememiştim..

Tam bi winner oyuncu. Juventus, fenerbahçe, arsenal maçları vs.. hep ortaya koydu reis.
  • Bir Snejder geldi geçti...
  • Çok büyük ayıp ettik bu adama. Bazı taraftarlarımızın da desteklediği Dursun yönetimi tarafından. Kalıp futbolu bizde bırakmalıydı.

Takımda tutamadık ama hala bizde bırakabilir, geç değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 16 Haziran 2019; 2:58:17 >
  • Şu konu hortlayıp cevaplar bölümünde gördüğümde içinde bir sızı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Çok büyük ayıp ettik bu adama. Bazı taraftarlarımızın da desteklediği Dursun yönetimi tarafından. Kalıp futbolu bizde bırakmalıydı.

Takımda tutamadık ama hala bizde bırakabilir, geç değil...
    Hiç de ayıp edilmedi. Geç bile kalındı göndermekte.

Adama ayıp olmasın diye performans veremeyecek adama yıllık 5 milyon bağış yapmaya devam mı edecektik?!

• Horttt

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    2 yıl geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Hiç de ayıp edilmedi. Geç bile kalındı göndermekte.

Adama ayıp olmasın diye performans veremeyecek adama yıllık 5 milyon bağış yapmaya devam mı edecektik?!

Alıntıları Göster
    kazma belhandaya bonservis 8 verip 4 mılyon maaş vereceğine

sneıjdere 2 sene daha 5 verebilirdik.

sımdı yerıne aldıgımız adamdan kurtulmaya çalışıyoruz.

birde onu savunan zeka sıkıntısı yaşayan insanlar var
  • Ah Sneijder üzümlü kekim

• Gsnin sneijder drogbali kadrosuyla fbnin carlos alexli kadrosunu çok özlüyorum ya keşke o günlere dönebilsek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sneijder mi Gs ye gelecekmis sanmiyorum liverpool filan istiyorken bize neden gelsin

• 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.