Şimdi Ara

West e transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wesr sunucusuna geçmeyi düşünüyorum. Düşük elo da cok fark olur mu? ya da mesela tr de bronzda iken transfer olduğunda ilk ranked maçında çok iyi oynarsan seni silver a falan alabiliyor mu, ve değer mi sizce geçmeye tüm arkadaşlarım tr de ama bıktım tr deki afk trollerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

tr de bronzda iken transfer olduğunda ilk ranked maçında çok iyi oynarsan seni silver a falan alabiliyor mu

Hayallerin güzelmiş
  • Yensen bile lig düşersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz kafasını yaşamak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

tr de bronzda iken transfer olduğunda ilk ranked maçında çok iyi oynarsan seni silver a falan alabiliyor mu

Hayallerin güzelmiş

Ticket attım ve bana önceki oyunlarla alakasız olduğunu söyledi adam bronze 1 im şu An kaç haftadır 95 puan - seri arasında gidip geliyorum

• 2 taraf kazanıyor kaybeden taraf yok npcden skin falan alınıyor 1m rp veriliyor geçişte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

2 taraf kazanıyor kaybeden taraf yok npcden skin falan alınıyor 1m rp veriliyor geçişte

Gel de sövme

• quote:

Orijinalden alıntı: selimayata

quote:

Orijinalden alıntı: Fireware

2 taraf kazanıyor kaybeden taraf yok npcden skin falan alınıyor 1m rp veriliyor geçişte

Gel de sövme

valla sana kalmış birşey ister söv ister sövme ama açtığın konu trollemeye açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.