Şimdi Ara

West Normal Game İçin Arkadaş Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üyeliğimi West'e yeni geçirdim, eski nickim General Boozer belki görmüş olanlar vardır. Şu an ise CptBoozerOnDuty nickini kullanıyorum. Ondan öncesinde Türkiye'deydim. Türkiye Sunucusu açılmadan önce ise East'teydim. Manuel olarak geçirdiğimden W/L ve Elo gitti(+300W/L ve 1750 küsür elo vardı, koymadı değil fakat Türkiye'de dayanamadım daha fazla. destekliyordum sunucuyu fakat cidden baymıştı herkes 1600 1700'lere carrylenmiş durumda). Doğru düzgün hiç arkadaşım yok burada sadece realden bir kaç kişi ve East'ten tanışmış olduğum bir kaç kişi daha var. Oyuna yeni başlamış birisi değilim. Normal gamelerde tryhard oynamam, buna göre eklerseniz sevinirim. Eklemek isteyen kişilerde aradığım tek özellik oyunda birisi feedleyince ve ya failleyince (bu bende olabilirim, kimse ben hiç bir oyun feedlemedim diyemez) rage atmaması. Birde oyunu en azından orta düzeyde bilen kişiler olursa iyi olur. İyi forumlar herkese.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CptBoozerOnDuty -- 7 Ocak 2013; 22:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CptBoozerOnDuty

Selamlar öncelikle herkese,

Üyeliğimi West'e yeni geçirdim, eski nickim General Boozer belki görmüş olanlar vardır. Şu an ise CptBoozerOnDuty nickini kullanıyorum. Ondan öncesinde Türkiye'deydim. Türkiye Sunucusu açılmadan önce ise East'teydim. Manuel olarak geçirdiğimden W/L ve Elo gitti(+300W/L ve 1750 küsür elo vardı, koymadı değil fakat Türkiye'de dayanamadım daha fazla. destekliyordum sunucuyu fakat cidden baymıştı herkes 1600 1700'lere carrylenmiş durumda). Doğru düzgün hiç arkadaşım yok burada sadece realden bir kaç kişi ve East'ten tanışmış olduğum bir kaç kişi daha var. Oyuna yeni başlamış birisi değilim. Normal gamelerde tryhard oynamam, buna göre eklerseniz sevinirim. Eklemek isteyen kişilerde aradığım tek özellik oyunda birisi feedleyince ve ya failleyince (bu bende olabilirim, kimse ben hiç bir oyun feedlemedim diyemez) rage atmaması. Birde oyunu en azından orta düzeyde bilen kişiler olursa iyi olur. İyi forumlar herkese.

edit:imla

Hadi bende lol geömişimi yazıyım istersen sen eklersin beni. EHEM... Ben Oğuz(ifşa oldum) ve 17 yaşındayım. LoL'e 2010 yaz gibi başladım. Ondan önce battleforge knight ve wow oynadım. LoL e eastte başladım, o zamanlar wukong yada leona daha yeni çıktıydı.(hangisi hatırlamıyorum gerçi)Sonradan 1 yıl oynadıktan sonra West'e geçtim ve ordayım sanırım 1.5 uncu yılım orada. Hayatımda hiç penta atmadım ve 2. sezonumun kendi kendime noob gibi ragelediğim için 3. sezona 4 w/0 l ile başlasam bile 1176 eloya anca çıkmıştım(sonradan geri indim gerçi ama :D). Vee şuan kendimi 2. sezondan daha iyi hissediyorum(gerek zevk gerekse oyunculuk olarak). Şu anda 36-35 w/l var. 6.2 kill 5.5 assist 9.8 assist var ort. olarak. Her neyse acc EUW DE ThePsychoYea. Zevkine atarım bende normal oyunları zaten beraber trolleriz :D(jungle soraka op)

• Taliplerini bekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Taliplerini bekliyorlar.

Evet efenim.
  • Ekle trabzonizim oyuna girdiginde normal oyun icin ekledim dersen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvurunuzu değerlendirip takıma alabiiliriz , numaranı bırak seni sonra arıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Found

Başvurunuzu değerlendirip takıma alabiiliriz , numaranı bırak seni sonra arıcaz

tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekleyin beni midiniz olayım ekleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.