Şimdi Ara

West'te uzun bir süre oynadıktan sonra TR'de oynamak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Westten gelmiş biriyim.Gold 4 liginden Silver 2 ligine düştüm.
    Gold 4 ken öyle oyunlar oynuyorduk ki hepsi ayrı bir tecrübeydi diyebilirim.TR'de ise her oyun ayrı makara ya da hayal kırıklığı olmuş bulunuyor.
  • Bence çok fark yok. TR'de Plat 5'tim ama mmr'ım iyiydi. Hem seri bi şekilde üst üste win alarak plata çıkmamdan ve plat 4'te 2-3 maçla alt lige düşüp 7 maç kazanarak zor çıkmamdan kaynaklı olarak. Mmr'ım epey iyi durumdaydı. West'e geçtim. 8 ay önce Bronze 1'mişim westte , bronze 1 'e attı. Plat 3 adamlar hep altımda oluyor ama solo q pick ekranında. Mmr'ım Plat 1-2 civarında anladığım kadarıyla West'te. Her neyse ben o kadar fark görmedim.

1) West'te chat 'i muhabbet yerine çevirmiyorlar. High elo ( Plat 1-2 civarına high diyebilirim sanırım ) maçlarda chat'e spam yapan çok yok. All chat muhabbeti halinde geçmiyor maç. Sözle sataşma çok düşük.

2) Objektife TR'den sadece birazcık daha fazla önem veriyorlar. Jungle oynadım 2 kere. Hepsinde ısrarcı bir şekilde ping spamlayarak yönelttim bot lane'i dragon'a.

3) Oyun kalitesi olarak bulunduğum elo'nun TR'den hiç bir farkı yok. Eşit. Bu şekilde gözlemledim , öyle mi denk geldi 4-5 maçta bilmiyorum ama hiç bir fark yok. Embesil , gank atmasını bilmeyen jungle oyuncuları West'teki bu eloda da hala mevcut. Jungle'ım pek iyi olmamasına rağmen iyi Lee , Vi , Shyv. , Noc oynarım. Daha doğrusu seri döndükleri , iyi farmladıkları için iyi gold kasarım. Gank'leri de kolay iyi iş görüyorum. West'e geçince bir tedirginlik oldu jungle'ım zaten çok iyi değildir. Jungle aldım umarım ezilmem falan dedim içimden. 2 oyunda da oyunu domine ettim. Burdan bir fark olmadığını anladım açıkçası. Oyuncuların TF kompozisyonundaki durumlarına baktım , pozisyonlarına baktım. Adc'lerin daha iyi pozisyon aldığını söyleyebilirim , ama yine de çok fark yok.

4) Support'lara değineyim. Support'lar destek rolünde olduğunun farkında. TR'de maçların %30-40'ında kill peşinde koşan Sona'lar , adam kovalayan Thresh'ler. Yalnız kalıp her şeyi kafasına yiyip ölen adc'ler görmek mümkün.

Bunlar dışında öyle aman aman bir fark yok diyebilirim. Zaman içinde değişir belki fikirlerim. Ama diyeceğim tek şey şu: Rahat adamsanız , flame yapmıyorsanız , west'te çok rahat oynarsınız. Burada öyle deli gibi oyunu bırakıp flame yapan kisme yok.

Normal game oyunların kalitesi biraz daha yüksek olsa da. Ciddi manada trollemek için normal game oynuyor bir çok kişi. Eğlenmek için oynarsınız , normal game'lerin ciddiye alınacak bir tarafı olmadığı gibi çok düşük elolu veya unranked adamlarla eşleşiyorum niyeyse normal game'lerde. TR de bir çok challenger , diamond kişi ile oynardım. Sanırım burada high elo oyuncular normal game oynamıyorlar. O kadar oyun attım sadece 2 diamond gördüm , 8-10 tane de Plat. Normal game W/L oranım epey iyidir. Ama niyeyse tatmin olamadım normal game'lerde.

Dominion que'si epey kısa sürüyor. Onu da özlemişim.

West gözlemlerim şu ana kadar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

3 hafta olmuştur TR'ye geri geçeli ama dediklerinin hiçbirine katılmıyorum. 1 yıl East'te 6-7 ayda West'te oynadım sadece fark olarak söyleyebileceğim tek şey var. TR'de daha fazla flame ve küfür var o yüzden tartışmaktan koordine olmayı unutuyorlar. Sen bu kadar hata bulmaya değilde nasıl takımımla anlaşıp onlara ayak uydurabilirim deseydin bu konuyu açmana gerek kalmazdı. Takımımda toxic'lik yapan biri varsa muteliyorum böyle küfür ederek oyunu kazanamıyacağını sadece karşı takıma avantaj sağladığını söylüyorum en azından oynamayı deniyor. Ama sen giderde küfür eden, flame yapan adama karşı aynı tavrı alırsan o zaman böyle West şöyleydi TR böyle diye konu açarsın...

kardeş k.bakmada saçmalamışsın Eastin zaten tr den farkı yok westede topu topu 6 ay onaymışsın o da büyük ihitimal bronze silverdı yani west hakkında deneyimin oldugu soylenemez olsaydı zaten şuan bir dünya maç oynayıp gold 2 de takılmazdın daha yüksek bir yerde olurdun. ben 8-9 gun once 30 yaptıgım heasbımı silver4 den başlamasına ragmen gold 1 e çıkardım toplamda 46 winle yani demek istediğim west oyuncusu falan değilsin :D yada çok fazla oynamışsın tr de onlara benzemişsinki tr dekilere ayak uydurmaya çalışın demek gibi komik bir cümle kurmuşsun. konuyu açan arkadaşın dediklerinin tamamı doğru hatta yazılabilecek çok daha fazka şey var en basiti tr deki insanların TAB tuşunu kullanmasını bilmediği yani bi tf kazanıp yarı hp ile kulle almaya çalışırken düşman doğar gelir öldürür o yarı canla pushlayanları sonra gider oyunu bitirir. bunun gibi bir çok örnek var bence konuyu açan arkadaşda afalamış olmalı westen tr ye geçince benim gibi çünkü tr de oynanan çok farklı bişi weste oynanan çok farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 28 Aralık 2013; 6:39:52 >

• 4 afk olayını ilk defa tr sunucusunda yaşadım gerisini zaten biliyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bence çok fark yok. TR'de Plat 5'tim ama mmr'ım iyiydi. Hem seri bi şekilde üst üste win alarak plata çıkmamdan ve plat 4'te 2-3 maçla alt lige düşüp 7 maç kazanarak zor çıkmamdan kaynaklı olarak. Mmr'ım epey iyi durumdaydı. West'e geçtim. 8 ay önce Bronze 1'mişim westte , bronze 1 'e attı. Plat 3 adamlar hep altımda oluyor ama solo q pick ekranında. Mmr'ım Plat 1-2 civarında anladığım kadarıyla West'te. Her neyse ben o kadar fark görmedim.

1) West'te chat 'i muhabbet yerine çevirmiyorlar. High elo ( Plat 1-2 civarına high diyebilirim sanırım ) maçlarda chat'e spam yapan çok yok. All chat muhabbeti halinde geçmiyor maç. Sözle sataşma çok düşük.

2) Objektife TR'den sadece birazcık daha fazla önem veriyorlar. Jungle oynadım 2 kere. Hepsinde ısrarcı bir şekilde ping spamlayarak yönelttim bot lane'i dragon'a.

3) Oyun kalitesi olarak bulunduğum elo'nun TR'den hiç bir farkı yok. Eşit. Bu şekilde gözlemledim , öyle mi denk geldi 4-5 maçta bilmiyorum ama hiç bir fark yok. Embesil , gank atmasını bilmeyen jungle oyuncuları West'teki bu eloda da hala mevcut. Jungle'ım pek iyi olmamasına rağmen iyi Lee , Vi , Shyv. , Noc oynarım. Daha doğrusu seri döndükleri , iyi farmladıkları için iyi gold kasarım. Gank'leri de kolay iyi iş görüyorum. West'e geçince bir tedirginlik oldu jungle'ım zaten çok iyi değildir. Jungle aldım umarım ezilmem falan dedim içimden. 2 oyunda da oyunu domine ettim. Burdan bir fark olmadığını anladım açıkçası. Oyuncuların TF kompozisyonundaki durumlarına baktım , pozisyonlarına baktım. Adc'lerin daha iyi pozisyon aldığını söyleyebilirim , ama yine de çok fark yok.

4) Support'lara değineyim. Support'lar destek rolünde olduğunun farkında. TR'de maçların %30-40'ında kill peşinde koşan Sona'lar , adam kovalayan Thresh'ler. Yalnız kalıp her şeyi kafasına yiyip ölen adc'ler görmek mümkün.

Bunlar dışında öyle aman aman bir fark yok diyebilirim. Zaman içinde değişir belki fikirlerim. Ama diyeceğim tek şey şu: Rahat adamsanız , flame yapmıyorsanız , west'te çok rahat oynarsınız. Burada öyle deli gibi oyunu bırakıp flame yapan kisme yok.

Normal game oyunların kalitesi biraz daha yüksek olsa da. Ciddi manada trollemek için normal game oynuyor bir çok kişi. Eğlenmek için oynarsınız , normal game'lerin ciddiye alınacak bir tarafı olmadığı gibi çok düşük elolu veya unranked adamlarla eşleşiyorum niyeyse normal game'lerde. TR de bir çok challenger , diamond kişi ile oynardım. Sanırım burada high elo oyuncular normal game oynamıyorlar. O kadar oyun attım sadece 2 diamond gördüm , 8-10 tane de Plat. Normal game W/L oranım epey iyidir. Ama niyeyse tatmin olamadım normal game'lerde.

kardeş konuyu açan westen tr ye geçenler için söylemiş sözlerini kçbakmada senin anlamn zor bu durumu. ben 3 yıl oynadım weste ve sezon boşlugunda bir hesap açıp 30 lvl yaptım ve tr nin halini görünce şok geçirdim oyunlar okdar saçma geliyorki anlatamam sana şuan gold 1 im bakalım belki üst liglerde değişecektir bu durum ama silver ı goldu u plat 5 leri falan oyun bilmiyor daha dogrusu bireysel olarak iyi oynasalarda takım oyununu bilmiyorlar ne zaman tf ye girlir ne zaman çıkılır dragon ne zamn kesilir baron ne zamn kesilir hiç bilmiyorlar tek bildikleri daka 50 ye kadar bitmek bilmeyen bir tf isteği işin komiği tf den sonra kule dragonda almıyorlar base yapıp heal alıp tekra tf ye giriyorlar :D kule almaya giderlersede donmeyi bilmiyorlar Tab tuşundan bir haberler bu yüzden olup oyunu verdikleride oluyor. sen tr de fazla kaldıgın için konuyu açan arkadaşın ne demek istediğini anlayamazsın şuan. zaten weste oynadıgın donemde de bronze oyuncusuymuşsun yani o liglerde her server troll doludur bu yüzden west hakkında daha oncede bilgin yoktu ancak zamanla oynayınca fikrin değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 28 Aralık 2013; 6:51:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bence çok fark yok. TR'de Plat 5'tim ama mmr'ım iyiydi. Hem seri bi şekilde üst üste win alarak plata çıkmamdan ve plat 4'te 2-3 maçla alt lige düşüp 7 maç kazanarak zor çıkmamdan kaynaklı olarak. Mmr'ım epey iyi durumdaydı. West'e geçtim. 8 ay önce Bronze 1'mişim westte , bronze 1 'e attı. Plat 3 adamlar hep altımda oluyor ama solo q pick ekranında. Mmr'ım Plat 1-2 civarında anladığım kadarıyla West'te. Her neyse ben o kadar fark görmedim.

kardeş konuyu açan westen tr ye geçenler için söylemiş sözlerini kçbakmada senin anlamn zor bu durumu. ben 3 yıl oynadım weste ve sezon boşlugunda bir hesap açıp 30 lvl yaptım ve tr nin halini görünce şok geçirdim oyunlar okdar saçma geliyorki anlatamam sana şuan gold 1 im bakalım belki üst liglerde değişecektir bu durum ama silver ı goldu u plat 5 leri falan oyun bilmiyor daha dogrusu bireysel olarak iyi oynasalarda takım oyununu bilmiyorlar ne zaman tf ye girlir ne zaman çıkılır dragon ne zamn kesilir baron ne zamn kesilir hiç bilmiyorlar tek bildikleri daka 50 ye kadar bitmek bilmeyen bir tf isteği işin komiği tf den sonra kule dragonda almıyorlar base yapıp heal alıp tekra tf ye giriyorlar :D kule almaya giderlersede donmeyi bilmiyorlar Tab tuşundan bir haberler bu yüzden olup oyunu verdikleride oluyor. sen tr de fazla kaldıgın için konuyu açan arkadaşın ne demek istediğini anlayamazsın şuan. zaten weste oynadıgın donemde de bronze oyuncusuymuşsun yani o liglerde her server troll doludur bu yüzden west hakkında daha oncede bilgin yoktu ancak zamanla oynayınca fikrin değişecektir.

S1 oyuncusuyum. Eu'da oynadım , West'te de. Sadece TR'de 8 ay oynadım. 12 oyunda Bronze 1'e atmış. Ben o zaman lig atadığını bile hatırlamıyorum. Yani S3 Ranked olayım yoktu West'te. Anlayacağın oyun hakkında bilgim iyi. Bir çok resmi ve resmi olmayan turnuvalarda şampiyonluk yaşadım , dereceler yaptım. Takımımla tabii ki de. TR'de 80 maç civarında Plat'a çıkıp sonrasında trolledim. Diamond'ı zorlamadım. Sonra zorlayayım dedim sezon bitmesine az zaman kalmıştı herkes ranked'a hücum ediyordu olmadı.

West yeni serverların açılması ile düzelmiş. Rus görmedim daha nasıl mutluyum anlatamam. Ben Polaklardan , Almanlardan , Portekizlilerden bıktığım için geçtim TR'ye zamanında. Bir de arkadaşlarım için. Hepsi bundan ibaret. West'te amacım Diamond olmak bu sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 28 Aralık 2013; 7:51:25 >

• Konuyu açan arkadaş çok iyi bir noktaya değinmiş.

Bizim insanımız hep kill peşinde koşar, takım oyunu hiç yok, "ks atma" muhabbeti aşırı çok.

Tr`de oynamak sağlam sinir ister.
  • açılan kaçıncı konu bu ya anladık abi madem beğenmiyorsunuz neden oynuyorsnuz tr de
  • Adam doğru söylemiş gerçekten.TRde 30 lvl hesabım olmasına rağmen gidiyim weste bakıyim dedim böyle bişe olur mu.TR de 30 lvl ranked oyunlarda lane kavgası yapılırken 10 lvl de bile kavga olmuyor.Onun dışın TR'de zaten küfürden geçilmiyor.Bir görseniz oyun başlamadan chat odasına dönüyor.Kazanırken sur verelim diyip reddelince afk kalanlar,ks atınca demediğini bırakmayanlar,baron ejderha umrunda olmayanlar,jungle kampları zaten adamlar için sadece süs için konulmuş .Hadi onu geçtim adamlar nasıl 30 lvl oluyor anlamıyorum.Kha zix alıp adc gidicem diyip bota indi adam ya.Ben khazix oynarkende khazix mid olur mu adsdasdadas yazdı .Bunların hepsi 30 lvl de oluyor.Yani bence West Tr den baya bi önde gibi...

• Bitmedi şu TR West kıyaslamaları. Türkiye bu oyunla tanışalı sadece 1 yıl oldu farkında mısınız ? Oyunla yeni tanışan insanlar da turnuvaları izleyerek artık yavaş yavaş kendini geliştiriyor zaten öğreniyor. Küfür ediyorlar şu oluyor bu oluyor engelle küfür edeni bak oyununa ayrıca bu anlattıklarını oyunda da yazsan sana ayak uyduran kişiler çıkar merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

açılan kaçıncı konu bu ya anladık abi madem beğenmiyorsunuz neden oynuyorsnuz tr de

Belesken gectim geri donemiyorum
  • Burada TR'yi kucumseyen arkadaslarin cogunun EUW'de tutunamayacagina bahse girerim.
  • jasc1453 kullanıcısına yanıt
    Senin verdiğin cevapta bayağı saçma olmuş. 7 ay West'te oynadım Silver 1'den başlayıp Gold 3 oldum 2 haftada orada. 7 ay boyunca West'te oynadığım için TR'ye geçersem Silver 3'den başlıycaktım, başladım bende yine 2 haftada Gold 2 oldum yani anlayacağın Bronze'da veya Silver'da değildim. Niye cevap veriyorum onuda anlamadım senin ego tavan yapmış belliki ben West oyuncusuyum sen değilsin gibi birşey anladım bana yazdığın cevaptan. En son Gold 1'dim West'te oynarken...
  • Böyle böyle bozdunuz West'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

Objektifler 2. bile degil 5. planda.
    Kill peşinde kesinlikle herkes koşuyor. Bugün daha bir tane Malp beni öldürmek için 3. kule altına flash + ult attı öldürdü beni ve öldü. Ve bunu örnegi ile cok karsılasıyorum.

+1

Tankların takımı bırakıp kill peşinde koştuğunu ve sanki bunu yapması doğruymuş gibi savunanları gördüm TR'de.
  • yalnız objektif değil o, obje.
  • West de ablam doğuruyor ben afk lar yok
  • West'te 1 milyon oyuncu varsa 20 bini troll xd TR'de 100 bin oyuncu varsa 40 bini troll xd
  • Trde hala metin 2 knight kafasiyla bu oyunu oynauanlar baron onu vsler var normal gerci yadirgamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediklerin doğru ama sürekli "siz" diye hitap etmen sinir bozuyor açıkçası. Haydi beni salla mesela, West'de bile olsam Silver 1 civarı gezip duruyorum. O "siz"e Auspexa, Lloncept falan da giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.