Şimdi Ara

West'te uzun bir süre oynadıktan sonra TR'de oynamak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-Herkes kill peşinde koşar
    2-Objektifler daima 2.plandadır.
    3- ( Only Jungle ) Kimse lane deki oyuncunun durumunu önemsemez bildiği tek birşey vardır oda kafasına oyun başında belirlediği lane'i ne olursa olsun ganklemektir.
    4- Bireysel yetenek olarak çoğumuz çok yetenekliyiz hatta TR'deki bazı gold plat oyuncular zed ile falan güzel hareketler yapıyolar bazen denk geliyorum.
    5- Bireysel yeteneğinizi sadece 1e1 karşılaşmalarda gösterebiliyorsunuz. Team fight'larda 0 koordine oluyoruz.
    6- Top Lane'de ittiren Ve Tank Rengar oynuyan bir arkadaşımız var diyelim. O adama 4 yada 3 kişi gank attığında siz ona yardım etmek yerine botlane'e işaret atıp yönelirseniz Drake,kule gibi objektifleri alabilirsiniz. Bunlar çok basit ve başarılı taktiklerdir. Ama TR'de olan şey Rengar gank yiyo ona doğru 5 kişi yöneliyor ve Rengar gittiğinizde ölmüş oluyor ve kombata 5v4 başlıyorsunuz. Kimsede geri çıkalım eksiğiz demiyor. Ve kombat sonunda rengar yakalanıp öldü diyerek o adamı flamelemeye başlıyorsunuz.
    7-ADC'yi hunharca yalnız bırakmak. Türkiye server'ında herkes kendini kombatta gösterme çabasındadır Support bile buna dahil. Kombatta ulti atıcam kombatı başlatıcam kill alıcam vs vs gibi ama arkada yalnız kalan adcler muhtemelen mid lane yada top lane tarafından hunharca öldürülürler. Zaten TR'de kombatlarda ilk olarak genelde 2 adc'de ölmüş olur Flash'ı olan adc o kombatta hayatta kalabilir sadece.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ileride gördükçe dahasını ekliycem.

Euwest :

1-Objektifler daima ön plandadır.
    2-Karşı takımın en ufak bir hatasında Drake yada kuleler işaretlenir uygun pozisyonda iseniz objektifleri alırsınız.
    3-Karşınızdaki oyuncular genelde Lanelerini kaybetseler bile size kolay kolay ölmezler. TR'de minion biçmede geri kalan bir oyuncu kesinlikle en az 2 kere ölür o adama karşı.
    4-Kendinizi sürekli geliştirme şansı. Lig atladıkca sizden daha iyi oyuncular karşınıza gelir ve dahada iyi oynamaya başlarsınız. TR'de muhtemelen boostlar yüzünden daha önce moba oynamadıysanız gold veya platda tıkanırsınız.
    5-Aşırı feedlemediğiniz sürece bu sunucuda kimse size kolay kolay küfür etmez veya aşağılamaz.

Her ne kadar ön yargılı biri olarak görünsemde öyle değilim bunlar TR server'ının şuanki gerçekleri. Bu sunucunun iyi yanları varmı tabikide var bunlara bu başlık altında pek değinmiycem.

• aynen burda herkes çok kötü oyuncu sen 1 aya kalmaz bronzdan çelincıra yükselirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

aynen burda herkes çok kötü oyuncu sen 1 aya kalmaz bronzdan çelincıra yükselirsin.
    en iyi tarafı da ucuz olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

aynen burda herkes çok kötü oyuncu sen 1 aya kalmaz bronzdan çelincıra yükselirsin.
    yükseldim zaten = ). Konu zaten plat ,gold ,silver arkadaşları daha çok ilgilendiriyor. Ama Diamond ve Challenger'ında farklı olduğunu söyleyemicem xd.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlackHawk123

yükseldim zaten = ). Konu zaten plat ,gold ,silver arkadaşları daha çok ilgilendiriyor. Ama Diamond ve Challenger'ında farklı olduğunu söyleyemicem xd.

Alıntıları Göster
    3 hafta olmuştur TR'ye geri geçeli ama dediklerinin hiçbirine katılmıyorum. 1 yıl East'te 6-7 ayda West'te oynadım sadece fark olarak söyleyebileceğim tek şey var. TR'de daha fazla flame ve küfür var o yüzden tartışmaktan koordine olmayı unutuyorlar. Sen bu kadar hata bulmaya değilde nasıl takımımla anlaşıp onlara ayak uydurabilirim deseydin bu konuyu açmana gerek kalmazdı. Takımımda toxic'lik yapan biri varsa muteliyorum böyle küfür ederek oyunu kazanamıyacağını sadece karşı takıma avantaj sağladığını söylüyorum en azından oynamayı deniyor. Ama sen giderde küfür eden, flame yapan adama karşı aynı tavrı alırsan o zaman böyle West şöyleydi TR böyle diye konu açarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: BoneOfBreak

3 hafta olmuştur TR'ye geri geçeli ama dediklerinin hiçbirine katılmıyorum. 1 yıl East'te 6-7 ayda West'te oynadım sadece fark olarak söyleyebileceğim tek şey var. TR'de daha fazla flame ve küfür var o yüzden tartışmaktan koordine olmayı unutuyorlar. Sen bu kadar hata bulmaya değilde nasıl takımımla anlaşıp onlara ayak uydurabilirim deseydin bu konuyu açmana gerek kalmazdı. Takımımda toxic'lik yapan biri varsa muteliyorum böyle küfür ederek oyunu kazanamıyacağını sadece karşı takıma avantaj sağladığını söylüyorum en azından oynamayı deniyor. Ama sen giderde küfür eden, flame yapan adama karşı aynı tavrı alırsan o zaman böyle West şöyleydi TR böyle diye konu açarsın...

Alıntıları Göster
    Ben kimseyle konuşmuyorum zaten kolay kolay pinglerle anlaşıyorum TR sunucu'sunda millete lafta yetiştirmek gibi bi derdim yok nerden çıkardın bilmiyorum. Ben sadece sunucuda gerçekten olay şeylerden bahsediyorum.

• Bende senin gibiydim 2 yıl west tr açıldığından beri trde oynuyorum zamanla alıştım artık bende alıştım farkında olmadan kafama göre pick atmaya takımla alakasız oynayıp kill odaklı davranmaya vay be o eski günler hiç yaşanmamış gibi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Bende senin gibiydim 2 yıl west tr açıldığından beri trde oynuyorum zamanla alıştım artık bende alıştım farkında olmadan kafama göre pick atmaya takımla alakasız oynayıp kill odaklı davranmaya vay be o eski günler hiç yaşanmamış gibi..
    boş bir konu daha.sadece görmek istediğin gibi bakmışsın.
  • quote:

ben direk tehtit ediyorum küfür edecekseniz afk kalıcam diye. küfürü kesiyorlar üstüne özür dileyende çıkıyor. en iyi yol

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

quote:

ben direk tehtit ediyorum küfür edecekseniz afk kalıcam diye. küfürü kesiyorlar üstüne özür dileyende çıkıyor. en iyi yol

Alıntıları Göster
    orda oynamasak kandırcan ha bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

quote:

Alıntıları Göster
    Objektifler 2. bile degil 5. planda.
    Kill peşinde kesinlikle herkes koşuyor. Bugün daha bir tane Malp beni öldürmek için 3. kule altına flash + ult attı öldürdü beni ve öldü. Ve bunu örnegi ile cok karsılasıyorum.

• quote:

İyi hoş diyorsunda herkeste durduk yere ana avrat söven gerizekalılara ''böyle küfür ederek oyunu kazanamıyacağını sadece karşı takıma avantaj sağladığını'' filan söylicek mide pardon sabır yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

orda oynamasak kandırcan ha bizi

Alıntıları Göster
    Tek artısı rp ve haftasonu indirimleri zaten başka bir olayı yok.
  • arkadas bugün blitz 4 kere kule altı girdi lee için 4 undede öldü deli oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 27 Aralık 2013; 22:39:37 >
  • tamamda senin dediğin sadece tr nin alt tabakası için geçerli ki zaten silver bronz arası ama silverı küçüksememek lazım sağlam oyuncular var. Ama senin gözünde TR Challengerı= Euwest Bronzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

tamamda senin dediğin sadece tr nin alt tabakası için geçerli ki zaten silver bronz arası ama silverı küçüksememek lazım sağlam oyuncular var. Ama senin gözünde TR Challengerı= Euwest Bronzu.
    tr'ye geçtiğimden beri minyon formumu kaybettim. 10dk'da hedefim 70 olurdu. Artık düşünmüyorum bunları. Kasmadan farm yapsam bile oyun genelinden en fazla bende oluyo farm.
  • Alfist77 kullanıcısına yanıt
    Durduk yere ana avrat sövenlere laf anlatılmıyor zaten. Düzgün açıklayamamışım flame yapan, sen şunu yapsaydın şöyle olurdu falan diye zamanını yazarak harcayanlarla konuşuyorum sadece. Yoksa sadece küfürden başka bişey bilmeyenlere mute atıyorum pinglerle kardeş kardeş anlaşıyoruz .
  • quote:

Durduk yere ana avrat sövenlere laf anlatılmıyor zaten. Düzgün açıklayamamışım flame yapan, sen şunu yapsaydın şöyle olurdu falan diye zamanını yazarak harcayanlarla konuşuyorum sadece. Yoksa sadece küfürden başka bişey bilmeyenlere mute atıyorum pinglerle kardeş kardeş anlaşıyoruz .
    adam doğru noktalara barnak basmış
  • quote:

Çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel XI

Çocuk.

Alıntıları Göster
    Abi Tr severindeki oynanan oyunun knight online zamanlarındaki pvpden tek eksiği izometrik kamera başka bir farkı yok herkes birbirinin peşinden koşuyor ölüyor diriliyor tekrar koşuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.