Şimdi Ara

West veya NA serverlarının durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bikaç arkadaş west veya na ya geçmeyi planlıyoruz tr deki çoluk çocuktan afk dan gına geldi bize na ve westte durum nedir tr de plat5 im geçsem kaça atar misal ? westtede trollerin çok fazla oldugu söylenniyor dogrumu?

• NA daha iyidir weste göre.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nolur NA ya gecin 210 pingle oynarsiniz keyifle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte flame yok keko çok TR de hem flame var hem keko çok
  • En ustteki arkadas tr nin halini anlatmis

• Westte de ayni ortamda kalirsiniz. Atacagin ilk ranked maci alirsan en fazla gold 4 atar. Bronze ayri dünya ama silver-gold hemen hemen ayni. Sadece flame daha az.

• bişey farketmiycek diyosunuz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Westte de ayni ortamda kalirsiniz. Atacagin ilk ranked maci alirsan en fazla gold 4 atar. Bronze ayri dünya ama silver-gold hemen hemen ayni. Sadece flame daha az.

Weste gold3 basladim trde plat5tim gold3te 28 29 lp geliyordu elo yuksekti ve attigim maclar trdekine oranla baya zordu herkes tryhard oynuyordu flame ve feed cok azdi ama suan gold5 oldum ve elo dagildi haliyle gumuslerle eslesiyorum ve westin gumusu cidden berbat

• Kanka ordakiler cok proymus faker platta kalinca koreye geri dönmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Westte de ayni ortamda kalirsiniz. Atacagin ilk ranked maci alirsan en fazla gold 4 atar. Bronze ayri dünya ama silver-gold hemen hemen ayni. Sadece flame daha az.

Weste gold3 basladim trde plat5tim gold3te 28 29 lp geliyordu elo yuksekti ve attigim maclar trdekine oranla baya zordu herkes tryhard oynuyordu flame ve feed cok azdi ama suan gold5 oldum ve elo dagildi haliyle gumuslerle eslesiyorum ve westin gumusu cidden berbat

Plattan baslayip yükselmek daha kolay ama gold ve silverdan yükselmek ölüm. Unranked baslayan hic bir hesabim platin degil hala

• En iyisi taiwan veya kore serveri benim iki serverda da hesabım var korede diamond 1 taiwanda diamond4'üm duo atmak isteyen varsa bu mesajı alıntılayıp nickini yazsın hem size nasıl pro gibi oynanırmış onu göstermiş olurum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.