Şimdi Ara

weste geçiş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdi trde plat 5 veya plat 3 hesaplarımı weste geçirsem hangi liglere atar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine ayni yerlere atar ama nickini deistir turkce ise

• gold 5-4-3
  • aynı yere atmıyor, genelde 1 lig ya da 2-3 division geriden atıyor, ben gold IVtüm, silver II başlattı, weste geçtiğinde 1 ranked attıktan sonra belirleyecek yerini ve inanki burada ranked trdekinin 123125213123 katı daha iyi, takımca 1-10 yenildğimiz maçları tflerde nasıl çevrdiğimizi ben biliyiorum, trde 2-3 defa öleceksin, haha beyefendiler her biri LCS oyuncusu zaten ben afk der bırakırlar ya da triplere girerler
  • Hiç belli olmaz. Tr'de Silver 3'ken West'e geçtiğimde Silver 2 attı.
  • mmr'ne bakar eğer w/l oranın iyi değil oynadığın maç sayında fazla ise gold bile başlayabilirsin. Eğer illa west geçeceksen bence sezonun bitmesini bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana şunu soyleym inan tr westten daha iyi bende gectm weste gold1 deydm tr ye yine gold1 e atti fakat nickm turkceydi.Irkciligin para babasi var bu 1
    2.si troller hadsafada
    3.ozellikle o fransizlar yokmu offf sonmez reyizin tum kufurlerini ediyorum.
    En son macta takimimizdaki *fako* soraka jungle ile 2-15 gitti.
    Trde sadece kfr var hepsini ignorlayin gitsin tr kral serverdir
    Weste hic bir pok yok afedersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tr de plat 2ydim bu ayin birinde weste gectim ilk maci kazanmama ragmen gold 2 ye atti sen hesap et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.