Şimdi Ara

Western Digital 2.5' HARİCİ 160 GB HDD SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bende Western Digital 160 gb harici hdd var 2 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yoktu taki gecen hafta bir arkadaşıma verene kadar bu gün ondan hdd yi aldım bilgisayarıma taktım yenibir donanım bulundu Western Digital vs vs yeni donanım yüklendi ve kullanmaya hazır diyor ama hdd yok gelmiyor disk yöneticisindede görünmüyor sorun ne oabilir acaba hdd ye değil içindekilere yanıyorum yardım pls.

• Başka bir bilgisayarda ya da bilgisayarınız diğer USB girişlerinde deneyiniz.. Aygıt yöneticisinde sorunsuz görünüyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Başka bir bilgisayarda ya da bilgisayarınız diğer USB girişlerinde deneyiniz.. Aygıt yöneticisinde sorunsuz görünüyor mu?

Başka bilgisayarada taktım şu an işteyim zaten mac os X var onda bile denedim nafile görmüyor bilgisayarın önündeki ve arkanıdadaki usb girişlerinide denedim olmadı şu an hdd yi taktığım zaman bilgisaylardan disk takılma sesi geliyor ama aygıt yöneticisi disk yönetimi hiç bir yerden göremiyorum partion magic programını kurup bakayım belki o görür son bir umut :S
  • salavation23 kardeş usb kablosunu değiştir, başka bir kabloyla tekrar dene, imkanın varsa başka bir hdd ile çalıştığını bildiğin bir kabloyla dene (yeni kablo da olabilir). Çünkü harici sabit disklerde tanınmama problemleri en evvel "usb kablo" kayanklı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.