Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oralarda kelime başına yüklü paralar harcanıyor galiba, 3 kelime daha fazla yazmamak için tasarrufa mı girdiniz ?
  • 39 a görünce araştırdım bu topik çıktı şaşırdım bu fark nerden geliyor acaba yarın alacağım kısmetse
  • arkadaşlar özür dilerim bu cihaz live olan degilmiş gördüm çok daha ufak 1080 i destekli daha basit özelikli 59 tl live olan 239 tl .
  • arkadaşlar amerikadan gelmiş bir cihaz satın aldım birisinden, ürünün arıza yapması durumunda Türkiye yetkili servislerinden destek alabiliyor muyuz ? ne dersiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritaylan

arkadaşlar amerikadan gelmiş bir cihaz satın aldım birisinden, ürünün arıza yapması durumunda Türkiye yetkili servislerinden destek alabiliyor muyuz ? ne dersiniz...

alamazsınız,hangi distribütör firma kendisinden almadığınız mala servis hizmeti verir?
  • peki uluslararası garanti ne demek size neyi ifade ediyor ?
  • bu arada ürünün markası western digital hd tv plus ...
  • benim bişey ifade etmesi önemli değil,Türkiyedeki wd. dağıtıcı firmaları için bişey ifade etmez.
  • birader uluslararası garanti diye bir şey var, bırak şekilli konuşmaları...
  • hahahahaha malı amerikada alacan Türkiyede garantiye sokacan bırak yaa
  • yaşın kaç bilmiyorum ama zeka yaşının 0-6 arası olduğuna eminim, gölge yapma ...

arkadaşlar uluslararası garanti kapsamındaki ürünler nelerdir : toshiba nın uluslararası garantisi olduğunu biliyorum fakat western digital konusunda emin değilim bilenler cevaplayabilirler mi ?
  • sana w.d uluslararası garantisi yok diyorsam yok
    anlamakmı istemiyosun,işinemi gelmiyo hayret bişey yahu.
    sivri zekalı uyanık arkadaşım
  • pardon uluslararası garantisi var ama Türkiyede geçerli değil.
    yavu bırak amerikayı Türkiyedeki bir distribütör,diğer distribütörden aldıysan malı,garantiye sokmuyor.
    sen hangi firmanın servis ağından faydalanıcaksın bakiim
  • bende wd tv vardı bir yıldır kullanıyordum sonra araştırırken özellikler eklenebileceğini öğrendim.
    custom yazılım yüklüyorsunuz sonra thumgen programıyla moviesheetler atıyorsunuz film dosyalarına
    aynen şu linkteki resimler gibi çıkıyor ekranda http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=5787.0
  • arkadaşlar şu linkteki ürünü alayımmı ne dersiniz ?

http://forum.donanimhaber.com/m_48571452/tm.htm
  • cok heves ederek aldım wd.mi. ardından 2. tv.ye de aldım hiç çekinmeden. Ancak böyle büyük bir firmamının yazılım konusunda bizi yarı yolda bırkacağı hiç aklıma gelmezdi. yeni nesil mkv.leri oynatmıyor makine (gen1 ve gen2) live.lerde böyle bir problem olduğunu sanmıyorum. dosyaları çalıştırınca siyah bir ekran çıkıyor öyle kalıyor. sonra normal çalışan dosya bile çalışmıyor. fişi tak çıkar. uğraşılacak iş deil. çözümünü ise gecenlerde öğrendim. yeni nesil codec.leri bir program yardımıyla yeniden işliyorsunuz. bir şey izlemek için bu kadar eziyete girmek istemiyorum. yazılımın ne zaman çıkacağı belli değil. wd kendisine yapılan şikayetleri hiçe sayıyor. kısa bir zamanda yayınlamassa başka bir sisteme geçeceğim. tavsiyelerinize açığım...

• liveler yeni nesil mkvleri açıyor.
    ama almam hayatta almam,firmanın yaptığı çok adice bir hareket.
  • Noluyo gençler.. Yeni nesil mkvde nedir yaa.. Daha yeni sizden duyuyorum böyle bi şeyi. Saçmalıyosunuz sanırım şu anda..

Ekleme: Pardon ya live başlığı sandım burayı Bendede ilk başta bundan vardı ama live'la değiştirdim cayır cayır oynatıyo valla.
    Bu ilk çıkanlarda alet kapalıyken bile nası ısınıyodu anlatamam. Isınıncada kitlenmeler felan oluyodu. Live'de hiç böyle bi sorun yok. Allahtan yine forumdan gördümde gittim değiştirdim aleti yoksa 250lira resmen çöpe gidecekti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 12 Mayıs 2011; 21:58:50 >
  • arkadaşlar araştırdım ama bulamadım son orjinal güncelleme linkini verebilirmisinz
  • WD.nin kendi sitesinden yapıyorsun güncellemeyi. 2009 da çıktı en son. güncelin bile anlamı kalmadı artık
    quote:

Orijinalden alıntı: explat

arkadaşlar araştırdım ama bulamadım son orjinal güncelleme linkini verebilirmisinz
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.