Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Western Digital WD TV HD adinda cok kucuk fakat yaptigi is olarak cok buyuk olan bir Media Player satisa cikardi.

Bir video incelemesine de buradan ulasabilirsiniz.
    Media Player'in en onemli ozelligi cogu playerda olmayan MKV desteginin de olmasi. Diger destekledigi formatlar ve tum ozellikleri su sekilde:

Features
    Full HD 1080p video playback and navigation
    Dock-and-play convenience
    Collect without limits no need to delete movies, just add more USB drives

Tech Specs
    Product Specifications
    Interfaces: USB 2.0, HDMI, Composite A/V
    RoHS compliant: Yes
    Limited Warranty: 1 Year

Power Specifications
    AC input voltage: 100 240 V
    AC input frequency: 50 60 Hz

Environmental Specifications
    Operating temperature: 5 35 degrees Celsius
    Non-op temperature: -40 65 degrees Celsius

Dimensions
    Height: 1.57 in
    Width: 4.94 in
    Depth: 3.94 in
    Weight: 0.67lb

Media Formats
    MPEG 1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4,Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H264), JPEG, GIF, TIFF, BMP, PNG
    MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA

Box Contents
    HD Media Player
    Compact remote with batteries
    Media converter software (Windows only)
    Composite AV Cable
    AC Adapter
    Quick Install Guide
    Stand for My Passport Portable drive

Compatibility
    HDMI, Full HD (1080p), AAC, MP3, JPEG, USB 2.0, H.264, SimplayHD, Energy Star

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjakobyen -- 3 Kasım 2008; 12:10:04 >

• Fiyat çok iyi. Mkv desteği olması büyük bir artı özellik. Birde optik çıkış olsaymış. Ayrıca sanıyorum bu sadece kutu değil mi?
    HDD'i sonradan biz ekliyoruz.

Ve Usb bağlantısı acaba pc bağlantısı için kullanılabildiği gibi istendiği zaman usb bellek okutmak için kullanılabiliyor mu?
  • Bu sadece kutu zaten fiyatinin bu kadar dusuk olma sebeplerinden biri bu. Cok akillica bir hareket.

USB baglantisindan USB bellek ve Harddiskleri baglayabiliyorsun zaten amaci o aslinda.
  • 'mkv' desteginin olmasi gercekten cok iyi
    arti usb uzerinden mkv uzantili filmleri izleyebiliriz.
  • Bu player Türkiye'de satışa çıktı mı??
  • Fiyat / Performans açısından tavan yapar bu cihaz
  • Iste beklenen fiyat/performans cihazı !! Fiyat çok uygun. Western digital'in ithalatcısı kim arkadaşlar. Hemen mail bombardımanına tutup bu cihazı zaman geçmeden getirtelim. Popcorn hour ve tvixlerin yapabildigi gibi hd-rip yani mkv2leri okuyor değil mi ? o zaman bu fiyata şamda kayısı
  • "olay budur abi
    kac zamandır boyle bı alet beklıyoruz ama nafile
    sımdı bu urunu nerden ve nasıl temin edebiliriz onu bulmak gerek
  • Burada türkçe tanıtımı var.

en sonda da demiş ki

Fiyat ve Bulunabilirlik
    WD TV HD Media Oynatıcısı, seçkin perakendeciler ve WD’nin online dükkanında sunulmuştur. WD TV HD Media Oynatıcısını, Aralık 2008 itibariyle seçkin distribütörler ve satış noktalarından temin edebilirsiniz. Fiyat ise 129.99 USD + KDV şeklindedir

Yani bu aralıkta tr'ye gelcegi anlamına mı geliyor acaba ?

• yani ocak ayından itibaren en az 150 dolara gelir..
    diye zannediyorum
  • Amerikan bestbuy'da indirimli 99$ dan satışa sunulmuş.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8993217&type=product&id=1218008588808
  • bestbuy'dan alışveriş deneyimi olan var mı ? yoksa gelmesini mi bekleyelim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Amerikan bestbuy'da indirimli 99$ dan satışa sunulmuş.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8993217&type=product&id=1218008588808

yurtdışından getirebilecek olan varsa ben almak istiyorum bestbuy'da on sale şu anda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bestbuy'dan alışveriş deneyimi olan var mı ? yoksa gelmesini mi bekleyelim..

Dükkandan alışveriş yaparsanız bir sorun yok, bazen kasadaki şaşkınlar imzalı kimlik görmek isterler o kadar. Online olarak alışveriş yapayım derseniz bırakın Türkiyeye yollamayı Türkiyeden alınmış kredi kartını bile kabul etmezler...

Ek olarak alette optik çıkış mevcut. Boşuna htpc topladık yani )

EK: mkv uzantılı filmler genede x264 codecle yapılıyor, bildiğim kadarıyla h264 desteği x 264 ü de oynatır, net bilgisi olan varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teme -- 3 Kasım 2008; 17:52:57 >

• mkv desteği var ama 1280*720 çözünürlükteki medyalarıda oynatıyormu acaba. Açıklamadaki terimlerden anlamadığından soruyorum. 800*600 çözünürlükteki mkvleri çalıştırması pek bir anlam ifade etmiyor.
  • tabi oynatıyor. cihazdaki Full HD 1080p ibaresinin anlamı da bu zaten. Yani 1920*1080 çözünürlüpe kadar cihaz destekler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

mkv desteği var ama 1280*720 çözünürlükteki medyalarıda oynatıyormu acaba. Açıklamadaki terimlerden anlamadığından soruyorum. 800*600 çözünürlükteki mkvleri çalıştırması pek bir anlam ifade etmiyor.

bestbuyda satılmasına rağmen ayrıntlı bir review yok internette

Lacie firmasınında buna benzer bir modeli mevcutmuş

LaCie LaCinema Rugged
    aynı şekilde mkv desteği ve optik çıkışı var
    yalnız fiyatı biraz daha pahalı gibi 500GB olan modeli £187.23

• boşuna popcorna paramı verdim ben şimdi aralarında bi fark yok anlaşılan bu cihazla popcornun.
  • endadget daki yorumlarına göre cihazda ethernet bağlantısı yokmuş... ayrıca cihaz kendisine usb den takılan veri depolama ürünleriyle mesela external HDD ve usb hafızlarla çalışıyor bunun haricinde donanımsal olarak hangi özelliklere sahip daha belli değil örneğin Sigma Design çip i kullanıyorsa Popcorn Hour'a son derece benzer denilebilir ayrıca şöyle bir durum var cihaz oldukça küçük ve Hd materyalleri özelliklede 1080p mkv leri oynatırken performansı ısınma sorunları olacakmı avuç içi kadar cihazın... bu sorular tatmin edici seviyede cevaplanırsa gerçekten cihaz sudan ucuz yapmayı vaad ettiği özelliklerine göre ayrıca arkasında WD gibi bir dünya devi var... bence biraz beklenmeli ve ilk testlerinden ve uzman yorumlarından nasıl cevaplar alınacak görülmeli son olarak Wd gibi bir dev bu tip cihazları üretmeye başlaması ile beraber büyük üreticilerin yakında benzer ürünlerini görmeye başlar ve en azından iyi bir tercih yapabiliriz...

cihazın engadget linki :
    Engadget
    Western Digital quietly intros WD TV HD Media Player
    http://www.engadget.com/2008/11/01/western-digital-quietly-intros-wd-tv-hd-media-player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 3 Kasım 2008; 18:21:24 >

• Aşağıdaki linkte de bir kullanıcının ilk izlenimlerine ilişkin videosu var, 1080p de takılma yok, ancak benim kafama takılan, ddyi, dts i ve diğer kodekleri çözmediği söylenmiş ama bitstream olarak iletip iletmediğine dair henüz bir bilgiye ulaşamadım, eğer onu da yapıyorsa ki yapmalı 2 kanal film izlenmez!, bu fiyata iyi gibi duruyor, ama yine de temkinli yaklaşmak lazım, bir süre bekleyip tüm artıları ve eksilerini görmek lazım ama, 1TB mkv yatarken nasıl bekleyecez onu da bilmiyorum

link
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.