Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim cihaz şu an resim göstermesine rağmen video ve müzik oynatmıyor. Farklı disk kullanmama, diskteki wd klasörünü silmeme, fişi çıkarıp takmama, farklı zamanlarda denememe ve son firmware güncellememe rağmen çözüm bulamadım :(
  • arkadaşlar sahibindenden 2. el wd medya oynatıcı aldım sanırım 1. part ama bazı filmleri açmıyor yazılımı nasıl yükleyebilirim yazılımdanmıdır acaba?
  • En sorunsuz en son çıkan yazılımı hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Benim cihaz şu an resim göstermesine rağmen video ve müzik oynatmıyor. Farklı disk kullanmama, diskteki wd klasörünü silmeme, fişi çıkarıp takmama, farklı zamanlarda denememe ve son firmware güncellememe rağmen çözüm bulamadım :(

Benimki birden yine film oynatmaya başladı. Kafasına göre takılıyor :)
  • Arkadaşlar kafayı bozucam işler güçler dizisini açıyor 1080i mkv 1.5gb 7 8 gblık full hd filmlerde siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım saygılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaşlar kafayı bozucam işler güçler dizisini açıyor 1080i mkv 1.5gb 7 8 gblık full hd filmlerde siyah ekranda kalıyor ne yapmalıyım saygılar

Şu an üstünde hangi versiyon yazılım görünüyor sistem menüsünden baktığınızda ?
  • en son versiyonu 1.0.3 dü sanırım
  • geçen netten bakmıştımda en son sürüm
  • bende ilk çıkan WD kullanıyordum birçok mkv yi açmıyordu açmayan mkv leri mkvmerge GUI programla encode yaptığınızda sorunsuz izlenebiliyor encode de yakklaşık 2-3 dakika süren bir işlem bilgilerinize
  • Arkadaşlar yeni yazılım çıktımı acaba? Bazı 1080 lerde takılıyor.
  • Taşındıktan sonra aleti deneme için bağladım. Altyazılar ilk geldiği gibi minik görünüyordu, ek bir yazılımla sanki güncellemiştim. Sürümüne kbaktım hala en son sürüm yüklü. Altyazıları büyütmek için atabileceğim bir yazılım var mı (hala)?
  • Arkadaşlar bende bu cihazdan var yıllardır kullanırım fevkalâde memnunum.
    Cihaza harici harddisk takıp film izliyorum, izlediğim video dosyasını kumandayı kullanarak silebilir miyim?

Harddiskten yani tamamen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Kong İstanbulda -- 14 Ekim 2019; 15:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz uzun süredir kenarda yatıyor. Almak isteyen veya değerlendirebileceğim bir yer olursa mesaj atsın lütfen
  • Hey gidi günler hey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.