Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KGEYGS

cok heves ederek aldım wd.mi. ardından 2. tv.ye de aldım hiç çekinmeden. Ancak böyle büyük bir firmamının yazılım konusunda bizi yarı yolda bırkacağı hiç aklıma gelmezdi. yeni nesil mkv.leri oynatmıyor makine (gen1 ve gen2) live.lerde böyle bir problem olduğunu sanmıyorum. dosyaları çalıştırınca siyah bir ekran çıkıyor öyle kalıyor. sonra normal çalışan dosya bile çalışmıyor. fişi tak çıkar. uğraşılacak iş deil. çözümünü ise gecenlerde öğrendim. yeni nesil codec.leri bir program yardımıyla yeniden işliyorsunuz. bir şey izlemek için bu kadar eziyete girmek istemiyorum. yazılımın ne zaman çıkacağı belli değil. wd kendisine yapılan şikayetleri hiçe sayıyor. kısa bir zamanda yayınlamassa başka bir sisteme geçeceğim. tavsiyelerinize açığım...

Sayın KGEYGS, bende de sizin sorunun aynısı var bir çözüm bulabilirmiyim diye girdim foruma siz aynısı yazmışsınız, can sıkmaya başladı WD nin bu durumu, çözümüde yok heralde şuan

• 3 sorum olucak dostlar
    1 - bu ürünü aldığımda 2 tb harddiski sorunsuz bağlanıp kullanabilecekmiyim
    2 - bazı videolardaki ekranın tamamına yayılmayan görüntüyü ekranın tamamına yayabilcekmiyim (1080p filmlerde oluyo genelde altta üstte siyah boşluklar oluyo)
    3 - butip bi ürün alıp tvye bağlamakmı daha mantıklı ve kullanışlı yoksa hdmı çıkışlı bi laptop ile bağlantı yapmak mı
    şimdiden teşekürler ve en uygun nerde bulubilirim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

3 sorum olucak dostlar
    1 - bu ürünü aldığımda 2 tb harddiski sorunsuz bağlanıp kullanabilecekmiyim
    2 - bazı videolardaki ekranın tamamına yayılmayan görüntüyü ekranın tamamına yayabilcekmiyim (1080p filmlerde oluyo genelde altta üstte siyah boşluklar oluyo)
    3 - butip bi ürün alıp tvye bağlamakmı daha mantıklı ve kullanışlı yoksa hdmı çıkışlı bi laptop ile bağlantı yapmak mı
    şimdiden teşekürler ve en uygun nerde bulubilirim şuan

* 2TB HDD'yi sorunsuz kullanırsınız. Onun dışında WD TV Live'ın dışında 3TB gibi daha yüksek kapasiteli HDD'leri destekleyen medya oynatıcı var mı çok merak ediyorum (2TB'ın üstündeki HDD'lerde klasik MBR yerine GUID partisyon tabloları kullanıldığından piyasadaki birçok cihaz için ciddi sorun teşkil ediyorlar, hatta 2TB'ı aşmayan partisyonlara böldüğünüzde dahi sorun yaşıyorsunuz.).

* Ultra widescreen videoları (en/boy oranı 16/9'un üstündeki) ekrana tam oturtamıyorsunuz ama 1.2x büyütmeyle alt-üst boşlukları minimize edebilirsiniz.

* Bu tür bir medya oynatıcı, film arşivi olanlar için kesinlikle notebook'tan daha avantajlı ve pratik. Notebook ve PC ile film izlemek gerçekten de bir işkence.

* Bahsettikleriniz dışında, piyasadaki 'Header Compression Removal' opsiyonlu MKV'leri oynatabilen nadir birkaç cihazdan biri WD TV Live.

• Cevapiçin teşekür ederim aklımda laptop ile kullanmak geçiyodu ama fikrim değişti heralde biraz dahaha araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KGEYGS

cok heves ederek aldım wd.mi. ardından 2. tv.ye de aldım hiç çekinmeden. Ancak böyle büyük bir firmamının yazılım konusunda bizi yarı yolda bırkacağı hiç aklıma gelmezdi. yeni nesil mkv.leri oynatmıyor makine (gen1 ve gen2) live.lerde böyle bir problem olduğunu sanmıyorum. dosyaları çalıştırınca siyah bir ekran çıkıyor öyle kalıyor. sonra normal çalışan dosya bile çalışmıyor. fişi tak çıkar. uğraşılacak iş deil. çözümünü ise gecenlerde öğrendim. yeni nesil codec.leri bir program yardımıyla yeniden işliyorsunuz. bir şey izlemek için bu kadar eziyete girmek istemiyorum. yazılımın ne zaman çıkacağı belli değil. wd kendisine yapılan şikayetleri hiçe sayıyor. kısa bir zamanda yayınlamassa başka bir sisteme geçeceğim. tavsiyelerinize açığım...

bu işlemi nereden öğrendiniz, url verebilir misiniz?
    Ben 1. gen. kullanmaktayım. çıktığı zaman almıştım. sorunsuz bu günlere getirdi. Ama artık siyeh ekran derdi çok fala olmaya başladı. eskiden bir iki filme olmuştu, kıyıp da değişime yollayamadım, şimdi artık neredeyse dizileri bile göstermiyor.Garanti süresi 3 yıl mı acaba?
    Artık bundan kurtulmam lazım, tabii sorunsuz üstün bir marka varsa önerilere de açığım.

• arkadaşlar wd 2.gen elimde mevcut uzun suredır kullanıyorum ancak son donemde tv de desteklenmeyen mod durumuna gırdı ve duzeltemıyorum yardımcı olacak arkadaş varsa cok sevınırım....
  • Yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar
  • merhaba,

Yazınızı biraz geö gördüm. Aynı şey bana da son zamanlarda olmaya başladı. Ben cihazı söküp Pc ye bağlıyorum , sonra da içindeki .wd_tv klasörünü siliyorum. Okuyamadığı dosya hariö diğer dosyaları okumaya devam ediyor.

Sağlıcakla kalın
  • Bende son zamanlarda mkv formatındaki filmeri izliyemiyordum mkvmergeGUI programı ile indirdiğim filmi encode işlemine tabi tutarak sorunsuz izliyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Yazınızı biraz geö gördüm. Aynı şey bana da son zamanlarda olmaya başladı. Ben cihazı söküp Pc ye bağlıyorum , sonra da içindeki .wd_tv klasörünü siliyorum. Okuyamadığı dosya hariö diğer dosyaları okumaya devam ediyor.

Sağlıcakla kalın

hocam cok tesekkur ederım hemen deniyorum...
  • denemdim ancak pc baglantısını yapamadım 2.gen cihaz hd kablosu ıle pc bağlamayı denedım ancak olmadı farklı bır yontemı varmı acaba dstm
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

denemdim ancak pc baglantısını yapamadım 2.gen cihaz hd kablosu ıle pc bağlamayı denedım ancak olmadı farklı bır yontemı varmı acaba dstm

Merhaba,

Pc nize USB kablo ile bağlamanız yeterli. İçine filmleri nasıl atıyorsanız aynı şekilde bağlanacaksınız. USB kablo ile bağlandığınızda eğer dosyayı göremiyorsanız, ozaman Pc ayarlarınızı değiştirmeniz gerekir.
    Bunun için Win7 de : Masaüstünden Bilgisayarım simgesine çift tıklayıp açın , Düzenle/Klasör seçenekleri menüsünden Görünüm sekmesini seçin Gelişmis Ayarların altındaki " Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster " seçeneğini seçin. Tamam a basıp çıkın.

Winxp de ise :Masaüstü Bilgisayarıma çıft tıklayıp Araclar /klasör seceneklerinş seçin açılan menüden Görünüm sekmesini seçip Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin. Tamam a basıp çıkın.

Sonra yeniden USB kablo ile WD playerı PC nize bağlayın. Dosyayı göreceksiniz.

Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 12 Kasım 2011; 10:36:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: IIIEvil_RyuIII

denemdim ancak pc baglantısını yapamadım 2.gen cihaz hd kablosu ıle pc bağlamayı denedım ancak olmadı farklı bır yontemı varmı acaba dstm

Merhaba,

Pc nize USB kablo ile bağlamanız yeterli. İçine filmleri nasıl atıyorsanız aynı şekilde bağlanacaksınız. USB kablo ile bağlandığınızda eğer dosyayı göremiyorsanız, ozaman Pc ayarlarınızı değiştirmeniz gerekir.
    Bunun için Win7 de : Masaüstünden Bilgisayarım simgesine çift tıklayıp açın , Düzenle/Klasör seçenekleri menüsünden Görünüm sekmesini seçin Gelişmis Ayarların altındaki " Gizli dosya, klasör ve sürücüleri göster " seçeneğini seçin. Tamam a basıp çıkın.

Winxp de ise :Masaüstü Bilgisayarıma çıft tıklayıp Araclar /klasör seceneklerinş seçin açılan menüden Görünüm sekmesini seçip Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin. Tamam a basıp çıkın.

Sonra yeniden USB kablo ile WD playerı PC nize bağlayın. Dosyayı göreceksiniz.

Sağlıcakla kalın

hocam ıste wd 2.gen içine filmleri atmıyorum hdd nın ıcıne atıyorum onu cıhaza baglıyorum 2.gen ıcıne fılm atılmıyor diye biliyorum....ya cok sınır bozucu bır problem cıktı bu ...acaba aradakı hd kablodan kaynaklı bır sorun olabılırmı

• merhaba,

Sanırım yanlış aktardım konuyu. Siz WD playera bağladığınız hardiskinizi Pc ye bağlayacaksınız ve içindeki .wd_tv klasörünü sileceksiniz.
    Sildikten sonra yeniden Wd playera bağlayıp film seyrettiğinizde WD player bu klasörü yeniden yaratacak. Ancak eski oynatmadığı ve ilk takılan filmi yine oynatmıyor denemeyin, yoksa yine takılır.Oynatırken takıldığı filmi de hardiskinizden kaldırın.

Ben de işe yaramıştı.

Kolay gelsin
  • Yanlış anlamadıysam eğer bu operasyon işe yaramıyor. Çünkü film takıldığı zaman zaten cihazı resetleyince , o ffilm hariç diğer filmleri oynatabiliyor. Ancak ben şöyle bir yol uyguladım; takılan filmi geriye tekrar bilgisayara yüklşedim sonrasında tekrardan harici diske yükledim ve takılan film oynadı. Sanırım pc den filmleri toplu olarak transfer ederken data hatası verebiliyor, fakat 2 ya da 4 film naklederken pek sorun olmuyor. Deneyin belki sonuç alabilirsisniz. Selamlar.
  • Arkadaşlar ben phliphs 46PFL9705 model tv yi aldım. Tvyi izlemeye gerçektende doyamıyorum.Gelin görünki alt yazıları hiçbir şekilde tv gormuyor. Aynı dosyaya koyuyorum ismini birebir aynı yapıyorum nafile. Bende 1 TB wd harddisk var. Bu media playerı alırsam eğer sanırım kendi hafızası yok.usb ile bnm 1 TB lik hard diski bağlıycam. Acaba bu alt yazı görme sorunum düzelirmi ?

Lütfen yardım.Eğer düzelir derseniz yarın gidip alıcam bu ürünü.

• bu cihazda altyazı sorunu yok. artı olarak 3d half sbs formatınıda oynatıyor. yani gidip boşuna 500 tl gibi bir rakam verip 3d blue ray player almanıza gerek yok.
  • Eğer usb ile televizyondan seyretmek istiyorsanız, dosya uzantısındaki srt ibaresini kaldırın işe yarayabilir. Yalnız türkçe karakter okumadığı için noktalı noktsız bazı karakterler yabancı harfler olarak yada simge olarak çıkıyor..
  • slm ikinci nesil wd playerım var yeni yazılım yükledim fakat ı ve ğ karakterlerini bi garip gösteriyo alt yazı dosyasında bu bööyle değil sorun ne olabilir
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.