Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu alet bu fiyattan yarın gelsin yarın alırım ama üstüne vergisi zartı zurtu , kar marjı derken 300-400 ytl'yi bulursa haa orda durun derim. O zaman torrent ve ethernet destekli popcorna yonelirim. Popcorn artık deneyimlerle stabilitesini kanıtlamış bir cihaz, ayrıyette interneta bağlanıp netteki tv kanallarını da tv'dan izlemek keyifli olur. Mesela bazi dizi siteleri var , ordan çözünürlük çok kaliteli olmasa da televizyonunuzdan seyredebilirsiniz.
    Gunduz de torrent icin acık kalsa, bu sefer pc'nin açık kalmasına gerek olmaz, enerji tasarrufu olur. Ama dediğim gibi 150-200 ytlden satılacak bir wd hd tüm bu avantajları bana unutturup onu secmemi sağlayabilir.

saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asefik

70$-100$ fiyat aralıklarında 2.5" USB taşınabilir harddiskler var yada 8GB 40-50 ytl civarında 12w-35r özelliklerinde Flash bellekler var tercih edilebilir.

Ben şahsen bu ürünü geldiği gibi alacam,üstte bahsettiğim ürünlerden elimde 16GB OCZ 15w-35r Flash bellek var ve 160GB USB 2.5" harddisk var.

Ürün tanıtımında zaten WD'nin kendi Passport harddisklerini bu ürün yanında satma sitretejisi olduğuda anlatıldı.

İnşallah beklentileri karşılar.

MKV dosyalarını PC de izlemekten sıkılmıştım artık Tv zamanı...

Önceleri çektiğim divx filmleri cd'ye veya dvd'ye yazdırır, divx-player'a koyar seyrederdim.. mkv filmler çoğaldıktan sonra bu imkan kalmadı. Şimdilerde direk notebook'u kucakladığım gibi lcd tv'nin yanına getirip öyle seyrediyorum. Bazen bu işlem sıkıcı gelebiliyor.

Fakat tabi özellikle elektrik gücüne de ihtiyaç duyan büyük hdd'leri sök-çıkar daha meşakketli, notebook'u doğrudan bağlamaya göre. Bu yüzden sormuştum. Çünkü bir şekilde seyredebiliyoruz zaten. Bize sağlaması gereken kullanım kolaylığı olmalı.

Senin söylediğin gibi 2,5" usb disk veya usb bellek kullanmak işleri kolaylaştırıyor bunuda kabul etmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Önceleri çektiğim divx filmleri cd'ye veya dvd'ye yazdırır, divx-player'a koyar seyrederdim.. mkv filmler çoğaldıktan sonra bu imkan kalmadı. Şimdilerde direk notebook'u kucakladığım gibi lcd tv'nin yanına getirip öyle seyrediyorum. Bazen bu işlem sıkıcı gelebiliyor.

Fakat tabi özellikle elektrik gücüne de ihtiyaç duyan büyük hdd'leri sök-çıkar daha meşakketli, notebook'u doğrudan bağlamaya göre. Bu yüzden sormuştum. Çünkü bir şekilde seyredebiliyoruz zaten. Bize sağlaması gereken kullanım kolaylığı olmalı.

Senin söylediğin gibi 2,5" usb disk veya usb bellek kullanmak işleri kolaylaştırıyor bunuda kabul etmek lazım.

Evet herkesin pratik anlayışı elindeki donanıma göre, evde bende notebook yok pc var,o nedenle dvixler için usb destekli dvd player sahibiyim ve flash bellek-2.5" usb hdd var.

Sizde notebook avantajını yaşamışsınız bugüne kadar çünkü direk LCD ye aktarmışsınız görüntüyü hatta mkvleride seyretmişsinizdir,tabiki blurayleride.

Bu yeni ürün ilerki dvdplayer yada medya oynatıcıların nasıl olması gerektiğine güzel vurgu,artık mkv ve usb ta desteği şart oldu butür cihazlar için.

Ben şimdiden mkv filmleri depolamaya başladım bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 6 Kasım 2008; 16:55:23 >

• Asefik,

Doğru diyorsun. Özellikle masaüstü pc kullananlar için avantajlı. Benim gibi notebook-lcd/plazma bağlantılı film izleyenler içinde yine de faydalı yönleri var. Örneğin noteook'tan ben dolby digital ses alamıyordum. Ayrıca notebook hdd'i yetersiz geldiğinden çok beyenmiş olsamda zaman zaman çekmiş olduğum filmleri silmek zorunda kalabiliyordum. 2,5" bir hdd'e hem arşiv yapılabilir hem de bu cihaz üzerinden istendiği zaman seyredilebilir.
  • @HiGHWAYMOUSE, Birşeyi anlamadım, laptop'u bağlamak harici hdd'yi bağlamaktan nasıl daha kolay geliyor?Koca HDDdemişsiniz ama 3,5" bir hdd el kadar birşey,usb'den bağlayıp fişinide pirize takıcaksınız,tamam .

Ayrıca şu ana kadar ki deneyimlerime(pc ve laptop'tan vlc,mpc,gom,nero,power dvd,win dvd... hdmi ile tv bağlantısına karşılık sony 1080p upscale dvd/divx player) dayanarak bilgisayarda medya oynatımı için kullanılan hiçbir program tv'ye direk bağlanmış bir medya oynatıcı kadar görüntü kalitesi vermiyor(tabi bu üründen ürüne değişiklik gösterebilir).

Eğer KDV dahil 200ytl gibi bir fiyata giriş yaparsa bende hiç düşünmeden alırım.
  • @n1ghtfall ,

Ben biraz mecazi anlatmaya çalıştım. Sonuçta ne olacak hdd'de bağlasan 2 dakikanı alır. Ama ben gözümde şöyle bir şey canlandırdım:

Evin Salonunda sehpasıyla, tv'si ile diğer ek cihazları ile belli bir düzen oturtmuşsun. Tv'nin altındaki raflardan birine bahse konu olan bu cihazı yerleştirmişsin. Dün akşam indirmeye başladığın film tamamlanmış. Notebookta seni bekliyor.

Şimdi...Bu notebook'u alıp kolay yoldan hdmi ile tv'ye bağlamak varken, biz hdd'i alıcaz. Elektrik ve pc bağlantısını yapacağız. Filmi ona aktaracağız. Sonra tekrar söküp, WDin bu Hd playerının arka tarafına bağlantı yapacağız. Ve seyretmeye başlayacağız. Bu bana biraz kulağı uzun yoldan göstermek gibi geldi.

Tabi bu benim şartlarım için geçerli...Onu da baştan kabul ediyorum.

Ayrıca yanlış anlamanın önüne geçmek için tekrar edeyim. 2 dakikalık işler bunlar. Benim yaptığım gibi Çok büyütmeye gerek yok doğal olarak. Ben öyle bir fikir cimnastiği yapmak istedim.

• Doğru söylüyorsun,sonuçta seninde alıştığın kurulu bir düzenin var .

Acaba bu cihaza usb'den laptop bağlansa hdd'deki verileri görebilir mi?
  • en mantıklısı 2.5" harici bir hdd ve fazldan güç gereksinimine ihtiyaç duymama

yani al HDD yi laptopa yükle istediğin kadar filmi
    sonra tak WD ve seyret.

bence kolay gibi
    tabii dediğiniz gibi birazda tercih meselesi.................
  • Ben philips'in 2,5"lik hdd'sini almıştım.Üründe 2 çıkış(usb) var,biri veri için diğeri güç.Genellikle laptoplarda güç kablosunuda takmak gerekiyor,laptop fişe takılı bile olsa.Hatta bazen masaüstü pc'lerde bile isteyebiliyor.Sanırım WD'lerde böyle birşey yok.
  • Bilgisayar zorunluluğunu kaldıran güzel bir alete benziyor. Herşeyin yanyana olmasından ihtiyacım olmasa bile almayı düşünüyorum. WD iyi çalışıyor, boş durmuyolar valla
  • Londra'da aleti bulamamışlar. Aramaya devam..
  • bu urunun upscale ozelligi yok degilmi arkadaslar bu arada amazonda 118+shipping
  • yok mu Türkiye'ye getirebilen getirtebilen
  • arkadaşlar bu ürünü D-SMART yada NEXT NEXTAR uydumuza taksak
    ordan full hd görüntü alabilirmiyiz

mesela D-SMARTta HD yayın yapan bir kaç kanal var onları normalde acınca sadece ses geliyor bunu ona taksak yayını full hd alabilimiyiz?
  • nasıl baglamayı dusunuyorsun
  • yayın kaynağından gelen sinyal normal ise bu cihaz onu nasıl full HD yapsın.
  • 1-2 ay a kalmaz 50 tane böle ürün çıkar tahminimce gerçi 150 de fazla değil .
  • Ben laptobun HDMI çıkışında LCD ye bağlanarak görüntü aktarıyordum. Ama bir süre sonra sıkıcı gelmeye başladı. Ayrıca cihaza dair yorumda enerji tüketimi konusunda ekonomik olmasından dolayı tercih sebebim. Hem LCD hemde laptop aynı anda çalıştığında elektrik faturamdaki artışı bariz görebiliyorum

Amerika'daki arkadaşımdan haber bekliyorum. Aralık ayında Türkiye piyasasında olsa bile ÖTV, KDV falan derken astarı yüne yüzünü geçecektir.

Hayırlısı !..
  • Arkadaslar ps3 dede usb den bu formatları seyredemiyormuyuz acaba
  • dün amerikada yaşayan bir arkadaşa sipariş verdim. alacak benim için bir tane bestbuy dan.

bir gelen olursa gönderecek. 2 hafta önce haberim olsaydı alet şu an elimdeydi. 2 hafta önce annesi ve babası dönmüştü.

neyse alet gelirse incelemeyi yaparım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.