Şimdi Ara

WESTERN DİGİTAL elements? passport essential?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 TB 2.5" ikiside elements 220 TL passport es. 256 TL (hepsiburada fiyatları) sizce aradaki farkı vermeye değer mi...tam olarak ne gibi farkları var
    bir de seagate 640gb lık 2.5" 150TL ye var..kısa vadede bana yetecek bir çözüm olur..

sizin bunlardan başka 1 TB ve üstü kaliteli ve uygun fiyatlı tavsiyeniz var mı?

teşkkürler

• WD passport da donanımsal 128bit şifreleme var.
    PC ye takar takmaz o şifreyi soruyor sana. Şifre yoksa HDD' e kesinlikle ulaşamazsın.
  • bende WD 500 gb olanını almayı düşünüyorum.WD için disk üzerinde küçük usb girişinin hafif temaslar bile diskle bağlantı kopukluğu yaşandığı hakkkında bi şeyler duydum...n derece doru böle bişey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaberk

bende WD 500 gb olanını almayı düşünüyorum.WD için disk üzerinde küçük usb girişinin hafif temaslar bile diskle bağlantı kopukluğu yaşandığı hakkkında bi şeyler duydum...n derece doru böle bişey...

aynı şeyi merak ediyorum ben de. kullanan birisi cevaplarsa çok sevineceğim.

bir de sorun 750gb ve 1 tb lıkta da var mıdır??? bilen varsa lütfen paylaşsın bizimle.
  • western kullanan kimse yok zannedersem bu forumda???
  • quote:

Orijinalden alıntı: invader7474

western kullanan kimse yok zannedersem bu forumda???

hdd konusunda bilgim yoktu. burayı okuyarak bir şeyler öğrenmeye çalıştım.

ve genel hava seagate in son zamanlarda sorunlu olduğu, 1 numaranın wd olduğuydu.

buna göre birkaç tane wd kestirdim gözüme. ama aklıma takılanlar war.

sorupduruyorum. ya kimse cevaplamak istemiyor ya da wd kullanıcıları forumdan emekli oldular.
  • WD My Passport serisi al.

Hem daha şık hemde şifreleme ,Backup gibi güzel işlevleri olsun.Element serisi düşünme derim.Genellikle Cache bellekleri 8 ile 16 arası değişmekte 2.5 için.

My Pass. İyidir. direk al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD Elements 3TB 1000TL
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • My Passport Essential SE 1 TB al, bende yeni aldım şifreleme özelliği güzel ve veri transferside hızlı. Güzel bi cihaz tavsiye ederim.
  • 2-3 yıldır WD Passport Essential 2,5" 250 gb kullanıyorum. Hiçbir problem yaşamadım arkadaşın sorduğu kablo problemi de dahil olmak üzere. Sorunsuz ve taş gibi kullanıyorum. Tamamen kendi hatam yüzünden elimden düşürdüm ve birkaç takla attı hard disk, e tabiki okumadı artık bilgisayar. Garanti şansını denedim ama elimden düşürdüğümü sölemedim tabi , 0'ını gönderdiler sağolsunlar. Hard diskte şu nokta önemli arkadaşlar; ben arkadaşın samsung'unu kullandım 640 gb'lık, toplu dosya transferi gönderdiğim zaman bilgisayarımda donmalar oldu kasıldı resmen bilgisayar ki imzamda var sistemim sağlamdır. Hard diski çıkardığımda ancak kendine geldi bilgisayar. WD ile bu problemi 1 kere bile yaşamadım. Yine bir harici hard disk alıcam ve yine WD alıcam. Şaşmam bu markadan. Bilgisayarımda bile bu marka hard diskleri kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andruil -- 8 Aralık 2010; 6:45:10 >

• sizin kullandığınız eski kasa arkadaş yeni kasalardan bahsediyor
  • arkadaşım bana sorarsan ki (3wd. 2 seagate ve 1samsung kullanıcısıyım) hiç ama hiç o kadar para verip harici disk almaman.Sebep çok pahalıya gelmesi.
    kendin sitelerden araştır tek başına 2.5 luk diski al ve harici kutular da 2.5 luklarda 15 tl den başlıyor.sana 50-60 milyon daha ucuza gelir ayrıca backup yazılımlarını torrentlerden bedavaya getirip yazılıma para vermekten kurtulabilirsin...
  • mediamarkt'da kampanya var..
    wd elements 1TB 2.5" USB3.0 >>> 199tl
  • Bu essential ile essential se nin ne farkı var arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.