Şimdi Ara

western digital harici hdd alanlar dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 hafta önce wester digital 320 gb esentia modelini aldım.neyse kutuyu açıp hddyi çıkardım.işçilik çok kötü
    resmen plastikneyse daha 5 dkka olmadan externel harddisk fırın gibi ısındı.eyer 4 saat filan çalıştırsan yanıcak yani.biraz ugraşşam o sıcaklıkta yumurta pişirim üstünde.üstün bakınca içindeki hdd görünüyo.hd tach ile test yapıyorum 40 mb veri transfer hız<ı vart iyi ama hddnin çıkardığı ses çılgın gibi sanki insaat makinası çalışıyo.hiç bir özelliği yok.çıt kırıldım bişey sakın almayım pişman olursunuz.şimdi seagate 320 gb freeagen pro var.deli cihaz tavsiye ederim.

• ilginçWd gibi ,bu sektördrki sayılı firmanın bu şekilde ,ürün çıkarması.Keşke garantiden değiştirme yolunu deneseydiniz.
  • haklısın belki ama bunların hepsi böyle
  • en az şikayet en sessiz ve kaliteli ürün SAMSUNG
  • seagateler biraz sesli ama performansına diyecek yok.
  • MyBook serisine WD bile güvenmiyor ki 2 sene garanti vermiş (o da Avrupa'da, yoksa uzak doğu ve Amerika'da garanti 1 seneye düşüyor).
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan1985

haklısın belki ama bunların hepsi böyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ben passport modelini aldım 80 gblık şu an için memnunum bir sorunum yok seside yok titreşimi de yok ısınması var ama normal ayrıca usb 2.0 dan 17-20 gb arası veriyi 12 dakika da falan atıyor daha da hızlı olabilir makina kullanılıyordu o sırada...
  • bende 250 ve 500lük Mybook WD var hiç sorunsuz çalışıyorlar, hatta bilgisayarı en son 1 hafta önce restart etmiştim.
  • selamlar.
    bir ürün alıyorsunuz, arkasından basıyorsunuz yaygarayı. elimde tam 4 tane wd harici disk var. 250 gb essential, 500 gb premium, 1 tb world edition ve 1 tb pro. hiçbirisinde sorun yok, gayet güzel çalışıyorlar.
    wd my book serisine neden güvenmesin. hem harici hem de dahili diskler 2 yıl garantili. hatta 1 tblıklar 3 yıl garantili. seagate 5 yıl garantili denir sürekli. bir harddisk niye hasarlanır? genelde elektrikle ilgili problemlerden, bu şekilde hasarlı diski seagate kullanıcı hatası diyerek zaten değiştirmiyor. o zaman 5 değil 25 sene garantisi olsa ne işe yarar?
  • Bende de 250 gb Mybook WD var.
    Bir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.

Görüntüsü de hoşuma gidiyor ayrıca.
    Aynı kitap gibi.
  • Değerli arkadaşlar şu sorumada bir bakarmısınız. cevaplar için teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_14836895/mpage_1/key_//tm.htm#14836895
  • ön yargı ile alakası yok.wd mybook serisi adındanda anlışılacağı gibi çok kötü ve kalitesiz.sakın bu plastik ürünü iyi demeyin.ha alınıyorum.zaten simdi 750 gb seagate freeagent pro alıcam 467 ytl.şimdilik en iyisi bu.
    bu arada seagatein kalitesi tartışılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhan1985

ön yargı ile alakası yok.wd mybook serisi adındanda anlışılacağı gibi çok kötü ve kalitesiz.sakın bu plastik ürünü iyi demeyin.ha alınıyorum.zaten simdi 750 gb seagate freeagent pro alıcam 467 ytl.şimdilik en iyisi bu.
    bu arada seagatein kalitesi tartışılmaz

+1. benim merak ettiğim hdd. pek yok gibi suanda piyasada, genelde nette var. bende almayı dusunuyorum. fiyatının 400 ytl düşmesini bekliyecem. wd artık sansını kaybetti.
  • Bende western digital 250 gb hem dahili hem harici kullanıyorum.1.5 senedir ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım
  • arkadaslar wester digital hddlere cok eskiden beri guvenim pek fazla degildir, yani işciligi veyahut fiyatı performansı bir yana dursun 98-99 zamanlarından westerlerle cok ugrasırdım, surekli arıza surekli problem cıkartmıslıgını hatırlardım, o zamanlar piyasada zaten pek bi payı yoktu wd hddlerin.. sıcaklık problemi olsun, sesi olsun, stabilitesi olsun açıkcası cok fazla guvenmiyorum ben bu markaya ki hele karsısında seagate gibi bir secenek varken.. gerçi eskiden seagate disklerde cok cabuk patates oluyordu ozellikle 2gb ve 3.6 gblikları soradan barracuda serisiyle baya bi toparladılar... uzun lafın kısası ben wd disklere pek guvenemiyorum cogunlukla da etraftan ve musterilerimden duydugum kadarıyla haksız da çıkmıyorum..

ayrıca bir kaç arkadaş samsungtan bahsetmiş, hele samsunga hic guvenmiyorum, yahu greyder yapan, tv yapan, muzik seti yapan bi markanın urettigi hddlere nası guvenir ki profesyonel dusunen bir insan, tamam sorunsuz diskleri olabilir, senelerdir cok memnun insanlar olabilir ama ben sadece veri depolama işiyle ugraşan markaların urettikleri disklere daha cok guvenirim, belki basit bir mantık gibi gelebilir ama icim rahat olur en azından..

• Hiçbir özelliği yok demişsin de kardeş ne bekliyordun özellik olarak?Bulaşıkmı yıkasın yani.
  • benim bir sorum var, bir kaç gündür bu sorunla karşı karşıyayım...
    80 gb lık taşınabilir hdd de 50 gb boş yer ama 4.5 gb veya üstü atmaya çalışınca diskte yer yok diyor, bunun nedeni dosya sisteminin fat32 olması mı harddiskimin? ntfs ye çevirsem düzelirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

benim bir sorum var, bir kaç gündür bu sorunla karşı karşıyayım...
    80 gb lık taşınabilir hdd de 50 gb boş yer ama 4.5 gb veya üstü atmaya çalışınca diskte yer yok diyor, bunun nedeni dosya sisteminin fat32 olması mı harddiskimin? ntfs ye çevirsem düzelirmi?

FAT32'de en büyük dosya boyutu 4gb. Dosya sistemini NTFS yaparsanız sorun ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 11 Haziran 2007; 17:05:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

benim bir sorum var, bir kaç gündür bu sorunla karşı karşıyayım...

FAT32'de en büyük dosya boyutu 4gb olabilir. Dosya sistemini NTFS yaparsanız sorun ortadan kalkar.

doğru, teşekkür ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.