Merhaba Western Digital Mybook Premium 500gb ( usb+firewire) diskim var,yarısı dolu ancak 1,5gb ve üzeri tek parça dosyalarda ,( film,iso imaj vs ),%60-65 e kadar gelip,yeterli bellek alanı yok diyor,firewire ı çıkardım usb kablo ile denedim ,netice değişmedi,fat32 dosya sistemi,yardımlarınızı bekliyorum,hoşçakalın.
film kopyalamaya çalışıyorum ,salak disk is full diyor, halbu ki 250gb boş yer var,çözemedim gitti lanet olası aleti .
Dosya sistemini NTFS olark değiştir sorun kalmaz. Fat32 2GB ve üzeri dosyaları işleyemez.
sağolasın ,acaba partition magic ile ntfs ye çevirsem içindeki 250gb dosya zarar görür mü ? format atmadan ve dosyalara zarar vermeden hangi programla ntfs ye çevirmemi önerirsin,ilgin için çok teşekkür ederim,ilgilenmesen daha çok arardım ,sağol.varol.
evet içindekiler zarar görür yedeklemen lazım senin yapacağın bu iş örneğin bir kütüphanedeki dosyalar türlerine göre sıraladır sen bunları ada göre tekrar sıralıyorsun gibi olacağından dikkatli ol derim
Linkteki programı kullanırsan dosyalarına zarar gelmez. Ancak dikkatli olamakta yarar var elektrik kesilmesi veya pcde çıkabilecek bir sorunda dosyaların bozulma ihtimali var. Ama bu ihtimal her program için geçerlidir.