Şimdi Ara

Western union araba dolandırıcılığı mağduruyum garanti aracı oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Suriyelilere dikkat diyeyim o zaman
  • Ucuz etin yahnisi demişler
  • konu feyk bence..
  • Western yuniyına yanasmayin diye bas bas bagiriyoruz, hani mesaj sayin sifir olsa yine birsey demeyecegim de foruma da hakimsin anlasilan.

Neyse gecmis olsun bosuna kosturmaya gerek yok, size mustahak.
    Simdi diyeceksiniz karsi tarafin hic mi sucu yok, evet karsi tarafin sucu yok, adam isini yapmis sizde tufaya gelmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok afedersiniz ama yıl olmus 2014 hiçmi kafanız çalısmıyor allah askına
  • Vurmayin artık, adam buraya konu açtığınada pişman olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

çok afedersiniz ama yıl olmus 2014 hiçmi kafanız çalısmıyor allah askına

Garanti Bankası ile çalıştığım için kafa zaten çalışmıyordu, kartı kapatma talimatı verdim.
    Umarım bundan sonra çalışır...
  • Kelepir miydi araba?
    Kağadı atmasaydınız, delil olurdu ilerde...
    Ben onu bunu bilmem, havale mavale anlamam en iyisi kağat para.

• geçmiş olsun. daha önce de forumda böyle dolandırılanlalar olmuştu sanırım. Yani sen parayı kendi babanın adına gönderiyorsun. Ve adamı ikna etmek için de gönderi kodunu söylüyorsun . Fakat para kime gönderilirse gönderilsin gönderi koduna sahip herhangi biri tarafında çekiliyor. böyle mi oluyordu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 22 Mayıs 2014; 14:34:20 >
  • Forumda ne kadar iğrenç insanlar var. Adam yaklaşık 15 bin tl para kaptırmış , yardım istiyor herkes bel altı vuruyor bildiğiniz bisi varsa konuşun yoksa susun. Yani dalga geçip egonuzu tatmin etmeseniz ölürsunuz herhalde inşallah o dalga geçenlerin başına da böyle bisi gelir de o zaman anlarsınız arkadaşın ne kadar üzüldüğünü. Geçmiş olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

Forumda ne kadar iğrenç insanlar var. Adam yaklaşık 15 bin tl para kaptırmış , yardım istiyor herkes bel altı vuruyor bildiğiniz bisi varsa konuşun yoksa susun. Yani dalga geçip egonuzu tatmin etmeseniz ölürsunuz herhalde inşallah o dalga geçenlerin başına da böyle bisi gelir de o zaman anlarsınız arkadaşın ne kadar üzüldüğünü. Geçmiş olsun...

Aynen...

• Yalan ne kadar buyukse inani okadar cok olur misali ve ucuz etin yahnisi yavan olurmus. Hep bi ne koparsan kârdir havasindayiz. Kendimizi cok uyanik saniyorum ama safında onde bayrak tutaniyiz ve huyumuzdur birseyi yapmadan once degil ya yaparken ya da yaptiktan sonra danisiriz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut

Forumda ne kadar iğrenç insanlar var. Adam yaklaşık 15 bin tl para kaptırmış , yardım istiyor herkes bel altı vuruyor bildiğiniz bisi varsa konuşun yoksa susun. Yani dalga geçip egonuzu tatmin etmeseniz ölürsunuz herhalde inşallah o dalga geçenlerin başına da böyle bisi gelir de o zaman anlarsınız arkadaşın ne kadar üzüldüğünü. Geçmiş olsun...

İğrençlik değilde düşene bir tekmede vurmak denilebilir. Arkadaş parasını kaptırdıktan sonra forumdan yardım istiyor ama az para değil 5bin avro 2dk arama kısmına western yazsaydı zaten dünya kadar dolandırıcılık konusu çıkardı aceleci davranmış. Neyse neyapılabilir bilmiyorum ben ama geçmiş olsun diyebilirim.
  • Bu memlekette hala hakimdir üniversitede doçenttir vsdir hala kontör dolandırıcılığı ile kandırılabiliyorsa vah bu milletin haline, yahu bu kez olmaz diyorum ama hep zokayı yutuyor millet, 40 sene önceki filmlerde bile aynı hiç değişmedi günümüze dek :)

• Ya arkadaşlar size yorum yapın demedim ki yani şaka değil 15 bin liram gitti, ayrıca biri döner parası istesem vermem demiş evet benim dinimde isteyene verme yoktur. Ben diyorum ki bu bankada bana parayı yatırınca westernde 2 kağat imzalattılar ve bana garantinin aracı olduğuyla alakalı hiç bilgi verilmedi ve bugün o işlemi yapanla konuştum bana 3. Yani garanti bankın sorumlu olmadığı şartların yazdığı kağadı imzalatmamışlar garanti bankası western union bilgi formu kağadın adı, gişede ki çocuk ya abi işte o kağadı zaten kimse okumuyor falan diye sanada vermedim okutmadım falan dedi yani ben garantiye güvendim beyler, garantinin bana yüzde yüz çekemez demesine güvendim ve ben garantinin o bilgi formunu okuyup işte garanti paranın başka kişiye geçmesinden sorumlu değildiri falan görsem gişedeki çocuk bana bunu anlatsa ben zaten para mı göndermezdim şimdi benim burda hakkım yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • offf paraya bak 15.000 lira gitmiş

parayı alan adam acaba şimdi o parayla ne yapıyordur ve ne düşünüyordur çok merak ediyorum .

bende araba alırken aklımda acaba sorusu vardı bendeki olay farklıydı ve foruma danıştım son anda 38.000 TL dolandırılmaktan kurtuldum.

Teşekkürler DONANIM HABER

forumda milyon tane dolandırıcılık konusu var,
  • Geçmiş olsun.
    Malesef gitti o para.
    İstediğin yere git başvur ama sonuç çıkmaz.
    Savcı,polis diye arayanların yurtdışı versiyonu da bu.
    Biraz araştırsaydınız keşke.Biraz pahalı bir tecrübe oldu bu size ama hayat devam ediyor.
  • sen kağat yazdığın sürece kimse seni dikkate almayacaktır
  • Bankalar Birliği Tüketici Hakem Heyetine başvur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.