Şimdi Ara

WesternDigital HDD sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce bir Western Digital 160 gb birde 200gb hdd aldık. Bilgisayrda sorunsuz çalışıyor gibi görünüyordu fakat bazen windows açılırken disk taraması yapıyor ve bu esnada bazı klasörleri tanınmaz hale sokuyor.Aşşağıda resmini yolluyorum. Daha sonra bu klasörleri kaç mb olursa olsun 32 kb lık tanınmayan dosya şekline sokuyor . aynı zamanda dosyaların bazen boyutlarını daha yüksek gösteriyor. örneğin resimdeki klasör 400 mb lık fakat 50 gb yer kaplıyormuş gibi görünüyor . aynı zamanda bu dosyalar silinemiyor. hdd de her türlü bölümlemeyi denedim. tek sürücü olarakta 2 veya daha fazla sürücü olsada aynı sorunu veriyor.başka makinalardada test ettim ama sonuç aynı.farklı dillerde windowslarıda denedim ama sorun çözülmüyor.yanlız önemli bir ayrıntı olarak hdd de c sürücüsünde yani işletim sisteminin olduğu kısımda böyle bir sorun veya dosya kaybı yaşanmıyor sadece diğer kısımlarda D: de yada E: de oluyor. hdd de badsector bulunmuyor ne gibi bir öneriniz olur.? teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifkemal -- 20 Haziran 2005, 22:31:59 >

• önerım 2 sınede tam format atcaksın ve xp kur sonra bu dısklere sag tıkla özellıklerden dıskı bırlestır secenegı ıle dısklerı bırlestır ... ama ılk once dıskte hata denetımı yapsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.