Bildirim
Westte bi arkadasim dogum gunu hediyesi olarak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Sat bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
9300 rp almis kod bana mail araciligi ile geldi fakat oyuna girdigimde RP kodlarinin west ile calismadigini gordum. Hemen riota ticket attim acmalari icin daha once basinize gelen oldu mu ekliyorlar mi hesaba yoksa bosa mi gitti bu kadar para ?
whatt? -
quote:
Orijinalden alıntı: henry54
quote:
Orijinalden alıntı: Bloodimir
9300 rp almis kod bana mail araciligi ile geldi fakat oyuna girdigimde RP kodlarinin west ile calismadigini gordum. Hemen riota ticket attim acmalari icin daha once basinize gelen oldu mu ekliyorlar mi hesaba yoksa bosa mi gitti bu kadar para ?
whatt?
diyorum ki west te Rp kodu gir paneli yok internetten baktigimda da kapatilmis 1 yil once. Fakat rp alinan site en buyuk rp alma sitesi ve hile hurda olacagini sanmiyorum. Sanirim riota ticket atilip aliniyor. -
iyi arkadaşmış -
PSC kodu olarak alınmış olmasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrusade -- 19 Ağustos 2014; 17:27:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iCrusade
PSC kodu olarak alınmış olmasın?
Denedim malesef olmadi. :( saol yardimin icin.
-
nerde böyle arkadaş bizde
Satin alinan sitenin destegine sor
Westte E-Pin yok kartla alınıyor yani o kodu TR'den başka bir yerde kullanamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: Plaib
Westte E-Pin yok kartla alınıyor yani o kodu TR'den başka bir yerde kullanamazsın
kodu psc kodu olarak almisim yukardaki arkadasa sevgilerimi sunuyorum tekrar yazdim deneyeyim dedim ve oldu .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X