Şimdi Ara

Westten Tr Sunucusuna Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce Tr de gümüş 1 dim Weste geçtim bronz 1 e attı.Şuanda Westte silver 3 olarak bulunmaktayım.Tekrar Türkiye'ye geçmeyi planlıyorum.Beni Weste geçerken bulunduğum gümüş 1 e mi atacak yoksa eloma göre bir lige mi yerleştirecek ?

NOT : Beyler bu arada duyum falan alan var mı s3 bittiğinde TR ye geçiş ücretsiz falan olacaksa bekleyelim yani o kadar para baymaya gerek yok az kaldı şunun şurasında :D

• tr den weste geçişinden 28 gün geçmediyse silver 1 den devam edersin
  • silver 1 den başlıcaksın büyük ihtimal
  • Riotla anlaşmalı kafelere git geçiriyorlar bedavaya
  • RvReneth kullanıcısına yanıt
    İstanbulda bildiğin cafe var mı peki kardeş ?

Bu arada tekrar silver 1 den başlayacak olmam saçma değilmi Tr de silver 1 iken west'e geçtiğimde Bronz 1 e attı ve ben şuan silver 3 e çıktım elo kastım boşuna gitmiş gibi olmuyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetOrtakci

İstanbulda bildiğin cafe var mı peki kardeş ?

Bu arada tekrar silver 1 den başlayacak olmam saçma değilmi Tr de silver 1 iken west'e geçtiğimde Bronz 1 e attı ve ben şuan silver 3 e çıktım elo kastım boşuna gitmiş gibi olmuyor mu ?

Maalesef İstanbul'u bilmiyorum.
    Lig olayında da bir fikrim yok ama silver 1 olmaz diye düşünüyorum tabi sadece tahmin öğrenmek lazım belki bende geçerim ilerde
  • trye geçmek için para verme. Ticket at beni geçirin de.
  • Merhaba,
    Niye tekrar geçmek istiyorsunuz ki? Hem ligler boşa gidecek, hem 40 tl. Size önerim westte kalın
    Diksimaov

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trde bıraktığın hesaba geri dönüyorsun Trde bıraktığın ligde geri dönüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

trye geçmek için para verme. Ticket at beni geçirin de.

Denedim kabul etmiyorlar onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarım TR de oynuyorlar ama ben genelde solo girdiğim için her 2 3 oyunda bir illaki trolleyen sinirlenipte oyunu bozan mutlaka en az bir kişi denk geliyordu West'e bi göz atmak istedim geçtim bronz 1 den silver 3 e çıktım.Tekrar bulunduğum ligden başlayacaksam tekrar geçmenin bir manası yok.TR de kasamadığım Elo'yu West'te kastım tekrar TR geçip yine silver olarak başlamak biraz saçma değil mi sonuçta TR deyken Silver 1 West'in Bronz 1 ine denk geliyorsa ben Westte 3 lig atlamayı başardım şuanki eloma göre atması gerekmez mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetOrtakci

Arkadaşlar daha önce Tr de gümüş 1 dim Weste geçtim bronz 1 e attı.Şuanda Westte silver 3 olarak bulunmaktayım.Tekrar Türkiye'ye geçmeyi planlıyorum.Beni Weste geçerken bulunduğum gümüş 1 e mi atacak yoksa eloma göre bir lige mi yerleştirecek ?

NOT : Beyler bu arada duyum falan alan var mı s3 bittiğinde TR ye geçiş ücretsiz falan olacaksa bekleyelim yani o kadar para baymaya gerek yok az kaldı şunun şurasında :D

Hafta 29 s2 62 de bitti evet çok az kaldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.