Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
80
Favori
113.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi
  • Nolan varsa izlerim de filmi izlemedim sizce izleyeyim mi? Film üzerinden gidiyorsa ne kadar az spoiler o kadar çok eğlence sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Nolan varsa izlerim de filmi izlemedim sizce izleyeyim mi? Film üzerinden gidiyorsa ne kadar az spoiler o kadar çok eğlence sonuçta

Dönemine göre kaliteli bir yapım süresinin kısa olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. En önemlisi ise Yul Brynner gibi bir oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Festen -- 18 Haziran 2016; 14:34:56 >
  • Festen F kullanıcısına yanıt
    İzle diyorsun?
  • trailer geldi
  • Off çok iyi birşeye benziyor
  • Vaay çok iyi benziyo cidden
  • Güzel bir şeye benziyor. Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu dizi de bir başlayamadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer 10 numara , sabırsızlanıyorum artık
  • dizinin adından başka bir şeye bakmamıştım, vahşi batıda geçecek normal bir dizi sanıyordum. traileri izleyince tekrar baktım çok farklıymış
  • HBO yeni bir efsane getiriyor sanırım ama konusunu da tam anlayamadım. Kovboylar, robotlar falan var. Hayırlısı artık. İnşallah güzel olur.
  • Bilim kurgu muymuş?

Biraz umutluydum bu dizden ama umudum gitti. Hayvanı görüntülerle saçma sapan bir şeyler anlatacaklar.

İzlenmez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik duruyor fragmandan pek birşey anlamadım
  • çok iyi duruyo be fena gaza getirdi
  • o fragman ne öyle ya, garip yani, başka bi kelime bulamadım garip bişey bekliyo bizi, çok merak ettim
    nolan ve jj abrams ın beraber yapımcı olmaları zaten başlı başına gün saymak için bi neden, en son person of interestte beraberlerdi galiba, westworld de poi kadar efsane olsa yeter
  • şu anthony hopkins mükemmel bir oyuncu adam sahneye girer girmez hava değişiyor resmen. keşke biraz daha genç olsa şu zorro filmindeki yaşlarında filan.
  • Trailer'a bakarsak gerçekten kaliteli ve sağlam olacak gibi heycanla bekliyorum
  • Konu olarak The Hunger Games'i andırıyor. Zenginlerin hakim olduğu bir temada çıkan sorundan dolayı işlenen bir kovalamaca hikayesi. Yüksek teknolojiler ile kurulmuş temalar arasında antik çağ ve orta çağ var ama sorun vahşi batı kısmında çıkıyor.

Muhteşem hit alacak bu dizi.
  • çok sağlam olacak gibi duruyor bu dizi. kadro zaten şampiyonlar ligi gibi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.