Şimdi Ara

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.988
Cevap
80
Favori
113.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şunun şurasında ekime ne kaldı ki Şaka bir yana konu 2014 de açılmış başla artık gözünü sevdiğim
  • 5 sezonu birden çekip zamana yayarak mı yayınlıyorlar yahu o nasıl bir plan
  • Baya efsane olacak gibi kalite akıyor
  • dizi oldukça ilginç gözüküyor, buna usta oyuncular Anthony Hopkins, Ed Harris ve arkasında da HBO kalitesini görünce gel de izleme
  • sadece hbo beklentileri karşılaması için yeterli bence, kötü bir şey çıkmıyor kanaldan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Eylül 2016; 12:41:03 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Uff çok iyi ya
  • Bir dizide J.J Ambrams ve Jonathan Nolan executive producer olacak ve kadro harika olacak. Öyle mi? Bu dizi izlenir.
  • JJ Abrams ve Jonathan Nolan mı?

TAMAM
  • Jonathan nolan beklentiyi yükseltiyor, jj abrams düşürüyor. uzun zaman sonra bir diziye başlayacağım galiba.
  • Oroborus kullanıcısına yanıt
    Abrams, yapımcı sadece sanırım. Çok fazla etkisi olmaz yani.
  • Tease videosu hariç hiç bir şey izlemedim merakla bekliyorum. Kötü çıkma ihtimali neredeyse yok ama yapımda JJ Abrams'ın olduğunu görmek biraz keyfimi kaçırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkisi olsun veya olmasın herifin ismi bile uğursuzluk getiriyor arkadaş. hiç sevmiyorum.
  • Rotten'da 13 inceleme var puan ortalaması 8,1. Önemli eleştirmenlerin puanlarını yayınlamamışlar bakalım gerçekten 5 sezon planlanacak kadar iyi bir yapım mı.

• Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi

Westworld (2016-2022) | HBO | İptal Edildi
  • Ertelendi diye biliyordum, 2 Ekim kesin mi?

• inşallah ertelenmemiştir
  • Digiturk almış. 2 ekimde Amerika yayını, 2 saat sonra Digiturk dilediğin yerde uygulamasında. Dizi sitelerinden izlemeyi planlayanlar, torrent dışında seçeneğiniz kalmadı. Digiturk her yere al atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 1 Ekim 2016; 13:18:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.