Blackout perdeniz varsa izlenir seviyede. Normal düz perde ile izlenmez ama anime çizgi film tarzı karanlık sahnesi az parlak görüntüler izlenebiliyor. Projeksiyon temel amacı akşamları film izlemek olarak düşünürsek gündüz hali beni tatmin etti akşam kusursuz görüntü vereceğini düşünüyorum. Parasına göre. Gündüz izlemek için 20 bin TL'lik cihazlara yönelmek gerekiyor. saat 18.00den sonra ışık azaldıkça aşama aşama fotoğraf çekeceğm . Birde duvarımda duvar kağıdı var . Eğer profesyonel gri projeksiyon perdem olaydı gündüz izleyetecek seviyede bir projeksiyon cihazı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️ (6. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam incelemenizi bekliyorum benim ürünün gelişi 7 ağustos gözüküyor. Ben de v10 pro satıp v 50 pro aldım yakında gelecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V50 pro aydınlık performansı
Beyaz perdeler kapalı doğrudan güneş ışığı alan oda ., Beyaz duvar.
Görüntü büyüklüğü yaklaşık 60-65 inç
Anime gibi parlak çizimli görüntülerde izlenebilir seviyede. Odanız loş ise sorun yaşamazsınız.
Dizi film gibi karanlık sahneleri olan görüntülerde hiçbir şey göremezsiniz. Ancak odam doğrudan gün ışığı almıyorken hababam sınıfı askerde açtım 100 inç boyutunda duvar kağıdı olan duvarımda izleyebildim. Sınırda parlaklığı vardı karanlık sahneleri yine başarısız idi ama izleniyordu.
Hababam sınıfını yine açıp video ekledim.
Havanın kararması ile karanlıkta videolar atacağım
Hava kararmaya yakın odaya doğrudan batan güneş ışığı geliyor beyaz perdeler çrkili. Duvar kağıdı olan duvara 100 inç yansıtılıyor.
Karanlık sahneleri çektim<⏬
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 1 Ağustos 2023; 20:18:36 >
-
Akşam karanlığında çekim. Telefonumun yer yer daha net parlak yer yer daha karanlık gösterdiği sahneler oldu. Telefonun kamerasının ışığı almasıyla alakalı. Telefon mi11t
-
Genel olarak nasıl buldunuz cihazı hocam öncekiyle de karşılaştırırsanız başarılı diyebiliriz misiniz
Cihaz 3bin TL için başarılı. Tr piyasasında daha parlak net cihazı bu fiyata alamazsınız. AliExpressten gelişi 5 bini geçiyor.
F/P bakarsak 10/10 muadillerine göre
Kısaca genel izlenimi yazayım
Ses 10/6.5 (mono hoparlör) açık alanda yetersiz ses
Netlik 10/9
Parlaklık gündüz 10/5
Parlaklık gece 10/8.5
Arayüz 10/7
Miracast 10/9
Plastik kalitesi 10/7
Eksiler
Kumanda kalitsesi ve çekim gücü 10/6 illa cihaza doğru tutmanız gerek oysa projeksiyon genelde arkamızda olur tepemizde olur illa projesiksiyona kumanda tutamayız
Cihazda ekran eğikliği ayarlama kısmı çok az 10-15 derece falan çok yetersiz. Kumandadan ekran eğikliği ayarlama yok. Köşe düzeltme yok. Netlik ayarlama tekerleği takılıyor kullanışsız ama işiniz bir kere oluyor.
Karar : süper karakterli satıcımız v51 pro Yu satışa açarsa 5 bine v51i alırım. 3 bin TL param olsaydı kesinlikle bu cihazı alırdım. Veya happrun h1 veya denemedim ama wimius w1 upgraded yazan amazon abd de satılan bir tane var onu. Bu 3 ü zaten kanıtlanmış cihazlar. Elimizde ne var peki V50 pro . E o zaman ne demek bu daha iyisini tr de yaşarken alamayız.
Bence bir cihazda 4 köşe ayrı ayrı köşe düzeltme (kumandadan) stereo hoparlör ve 450 ANSI lümen sınır olmalı "ya işte bu 🤙🏼 "demek için.
Edit: projeksiyon ekrana doğrudan tam karşıdan bakmaz ise köşeleri kesinlikle netleşmiyor. Aşağıyı netlerssk yukarıyı kaybediyoruz, yukarı netlersek aşağıyı kaybediyoruz. Yani tavana bağladın cihazı aşağı duvara bakıyor ne yapman lazım 15 derece eğimi kullanacaksın işte öyle yapınca ya üst ya alt netliği birinden vazgeçeceksin. Görüntü yine de çok güzel şu an 240-300 cm civarında köşeden köşeye ekrandw dizi izliyorum şahane bir olay 3bintl yı daha iyi harcayamazdım. Malum tr şartlarında sinema keyfi hayal oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 1 Ağustos 2023; 23:7:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler hocam değerlendirmeniz için değerlendirmeden anladığım kadarıyla ürün tam bir fp ürünü ev için kısa mesafe kullanımlarda kesinlikle üzmez ve sinema keyfi verir. Ürünü alma sebebim de buydu gelsin bir değerlendirme de ben yazarım ve v10 pro ile kıyaslarım iyi forumlar
Benim cihaz da dün geldi kısa süre de olsa biraz test etme şansım oldu. Fiyat performans olduğu yönündeki yorumlara katılmakla beraber 4 köşe düzeltme olmaması ve bu yüzden daima yansıtılacak alanın karşısına koyma mecburiyeti, bir türlü netliği elde edemem ve sıcak hava üflemesi gördüğüm olumsuz taraflar. Bu bahsettiğim konularda da başarılı olsa bu fiyat bandında olmazdı onu da kabul ediyorum. Renk ve parlaklık olarak loş ortam ve karanlıkta gayet tatmin eder. Fotoğraflar telefon kamerasından kaynaklı bir tık daha net renkli çıkıyor.
-
Kullanılmış, arızalı, sorunlu gelen ürünlerin iadesinde bir sorun görmüyorum. En doğal hakkıdır insanların. Benim bahsettiğim işte V40 gelmiş bunu iade edeyim, v50 gelmiş onu da iade edeyim vs kafası ile keyfi iade edenler. Onlara da iç piyasada aldığınız fiyata elden çıkarın diye salık verdim. Bunu satın üst modeli gene alın dedim kimseye bir laf ettiğim yok. Çinli satıcı hangi ürünü açmış, hangi ürünü açmamış ben projeksiyon eksperi yada satıcı karakter tahlilcisi değilim. Bu ürünü (V10 Pro) prime day zamanı sıcak fırsatları gece vakti atan benim. F/p olarak gördük paylaştık. İlla ki daha iyileri vardır adam göndermiyorsa ona bir şey diyemem. Ama biz bu şekil keyfi iadeler yaptıkça uluslararası gönderimlerde daha fazla üründen mahrum kalırız bahsettiğim buydu.
Herkese iyi seyirler dilerim cihazlarıyla. Umarım meramımı anlatabilmişimdir.
-
hangi modeli bu
-
Hocam sizi ilgilendirmiyor olabilir ama alıcıyı ilgilendirir. Kendi yaptıklarının sonucu iadeler. Ben V50almak istiyorum önce elindeki v10laı satıyor sonra V50 açıyor bu sadece Türkiye'ye özgü. Bunun neresi alıcıyı ilgilendirmz ben niye malı satmakla uğraşayım.iadeleri hak etti ben defalarca mail attım açmadılar ürünleri satışa. Bugün cevap geldi v51 stokta ama Amazon sistemlnde problem var biz bildirdik diyor. 2 hafta önce gönderemeyiz diyordu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 2 Ağustos 2023; 9:46:31 >
v50 pro.
-
ben v10 pro sipariş verdim inşallah işimi görür
-
Üründeki bir problemden kaynaklanmayan sebepsiz iadeler olduğunda, satıcı doğal olarak onu bir şekilde sirkülasyona geri sokuyor. O yüzden, bu tür iadeler çoğaldıkça, iade ürün satın alma ihtimali de artıyor. Bu açıdan biraz kısır döngüye girmiş oluyoruz sanki. Ayrı bir konu; stok eritme niyetiyle yapılan çakallıkları ben de etik bulmuyorum ama bunların yaptığı ne kadar etikse, sorunsuz ürünü iade etmek de o kadar etik işte. Şahsen ürün beni tatmin ettiyse ben uğraşmam iadeyle falan. Gönder, bekle, yenisini al, yine bekle vs... Yazarken bile yoruldum.
Umarım herkes cihazıyla mutlu olur.
-
Eğer üründe sorun yoksa görür hocam. Burada yazılan bazı konulara dikkat edip maksimum verimi alırsanız ev kullanımı için gayet yeterli olacaktır.
-
v50 pro geldi denedim
+görüntü güzel
+ fan sessiz
+ tam karanlık olmayan loş ışıkta bile bence izlenebilecek kadar iyi (parasına göre)
-köşe ve kenar düzeltme yetersiz
v53pro alan bir arkadaş incelerse internette en azından bir incelemesi olur. Güvenip alamadım incelemesi yok diye. v50 pro nun kağıt üstünde eksik yanlarını tamamlayan bir versiyon.
-
V53 pro geldi, 3 arkadaş almıştık hepimiz denedik.
Fan hafif sesli
Ses gayet yeterli
Görüntü şaşırtıcı derecede iyi, köşe ve kenar düzeltme çok başarılı .
Playstation bağladım oyunlar çok güzel oynanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eyv hocam. tam olarak konuyu takip etmedim ama hangilerine dikkat etmem gerekiyor. teşekkür ederim
-
V53 pro almıştım ben de deneme amaçlı yotutube videosu açtım gayet iyiydi.Fan sesi aşırı değil görüntü gündüz veya akşam ışık açıkken dahi kabul edilebilir seviyede.Hoparlörü beklediğimden iyi.Tek dezavantajı telefon yansıtmada sürekli görüntü donuyordu bu telefondan mı internetten mi cihazdan mı çok anlayamadım açıkçası.Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim.
V53 pro video yükleyebilirseniz sevinirim arkadaşlar. Görmüş oluruz fikrimiz olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X