Şimdi Ara

Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
37
Favori
16.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende tuvalet kağıdı poşetlerini koydum üst üste iş görüyor ama dediğiniz gibi kalıcı değil ama başka bir yöntem düşünmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kızın adı gortce K kullanıcısına yanıt

İyi güveniyorsun valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben merdivenin üzerine koyuyorum hem yüksek oluyor hem de toplaması kolay. Bu boya badana yapılan merdivenlerden bahsediyorum

• Erkan_76 E kullanıcısına yanıt

bu çok mantıklıymış Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️ 

• Merhaba arkadaşlar.

Projeksiyon ile ilgili hiç bilgim yok o yüzden soru çok saçma gelebilir. Ürün açıklama kısmında da baya okudum ama emin olamadım. Bu projeksiyona digitürk tivibu gibi cihazları bağlayıp tv izleyebiliyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sinanadolu S kullanıcısına yanıt

İzleyebilirsiniz. HDMI girişi olan her türlü şeyi gösterir.

• tst- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabınız için.

• Erkan_76 E kullanıcısına yanıt
    Projeksiyon cihazını koymak için 680 TL ye ben bu tripod u aldım, baya yüksek, açı verilebiliyor, malzemesi kaliteli. Bütçesi olanlar değerlendirebilir.
    Fırsat: KOBB KBL20T 160cm Su Terazili Profesyonel Alüminyum Lazer Tripod
    amazon
    Fırsat: KOBB KBL20T 160cm Su Terazili Profesyonel Alüminyum Lazer Tripod
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BTP35JGP?ref_=cm_sw_r_apan_dp_91V23F7KKRF257SC4T36

• wondererer kullanıcısına yanıt

projeksiyon için ayrı bir tabaka aldınız mı acaba yoksa direkt taktınız mı?

• RedGhost kullanıcısına yanıt
    Direkt taktım tabakası üstünde, tabakasını söküp tekrar cihazla beraber kilitleyebiliyorsunuz.

• Projeksiyonun altında tripod vida girişi mevcut, o nedenle hiç riske girmeden tripod kullanmak en mantıklısı. Benim fotoğraf çektiğim zamanlardan kalma tripodum vardı. Siz alacaksanız da nispeten ucuza satılan, telefonla kullanmak için üretilmiş olanlardan değil de eli yüzü düzgün ve daha sağlam olanlardan almanızı tavsiye ederim. Zaten ucuzların bacakları çok ince oluyor ve genellikle maksimum 1m civarı yükselebiliyor.

• Arkadaşlar şuanda amazonda v10 Pro 2400 liraya v50 Pro da 3700 liraya geliyor bu fiyatlarda hangisini seçmek daha makul. Bir de alan arkadaşlar nerede kullanıyor acaba benim normalde ihtiyacım yok biraz keyif için alcam alırsam.

• v10 pro aldım küçük bir odada kullanacaksan yeterli, daha geniş bir yere sahipsen v50 al derim. bende keyfi kullanım için aldım. gayet yeterli

• v53 Pro için fiyat iyi gözüküyor. v10 Pro ve v50 Pro'da satışa açılmış tekrar.

Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️
    Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️amazon
    WEWATCH V53 PRO Projeksiyon Cihazı 4K, Projektör 5G WiFi Bluetooth, Taşınabilir Projeksiyon Destek Ultra HD 4K Çözünürlük, Projektör 15000 lümen 230" Geniş Ekran, Tv Stick,iOS,Android,HDMI ile Uyumlu
    https://www.amazon.com.tr/WEWATCH-Projeksiyon-Projekt%C3%B6r-Ta%C5%9F%C4%B1nabilir-%C3%87%C3%B6z%C3%BCn%C3%BCrl%C3%BCk/dp/B0BZ8V9GQM/ref=sr_1_4?keywords=wewatch&qid=1693844842&sr=8-4&th=1
  • Sıkörtıl kullanıcısına yanıt
    Bi ara satışa açıktı galiba hocam, şu an kapalı satışa

• V53 Pro alınır mı 4 bin ₺ya?
    Değer mi, son görüşler nelerdir?

• Ürün alan arkadaşlar amazona yorum eklemeyi unutuyoruz ama önemli.. özellikle v53 pro alan varsa yorum yazsın lütfen. Türkiye'den alan çoğaldıkça daha iyi ürünler eklenecektir

• Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️

V50 pro. Film için güzel ama netlik oyunlar için yetersiz özellikle karanlık sahneli oyunlarda. Bi tık da fan sesine alışamadım satip biraz daha üst bisi alsam mı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 21 Eylül 2023; 22:44:43 >

• Biraz indirim gördüm sanki ürünlerde.

v10 pro: 2483,99 TL

v50: 3639,99 TL

v53 pro: 4505,99 TL

olarak gösterdi sepette. v10 pro'yu 1900 liraya aldığımız düşünüldüğünde, fena değil sanki. Kaçıranlar ya da başka projeksiyona geçmek isteyenler bakabilir (linkler ilk sayfada mevcut).

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.