Şimdi Ara

🔥WhaleFin - 10 gün 100$ tut 45$ Kazan [ SONA ERDİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, WhaleFin'i duymuşsunuzdur. Ben yine de kısa bir bilgi vereyim. WhaleFin, size BTC, ETH, USDT, USD, BNB ve DOT üzerinde faiz oranı ödeyen yeni bir kripto para ödünç verme/kazanma platformudur.

Şimdi geçelim yaptıkları kampanyaya:

🔹 Kayıt olduğunuzda 👉 5$

🔹 100$ yatırdığınızda 👉 5$

🔹 Yatırdığınız 100$'ı 10 gün stake ettiğinizde 👉15$

🔹 Kırmızı paket kampanyasından 👉13$

🔹 Üstteki şartları yerine getirip referansımla üye olduğunuz için 👉7$ Yani toplamda 45$ Kazanacaksınız.

Şimdi geçelim kampanyadan nasıl faydalanacağımıza (32$ için):

1. Referans linkim ile kayıt olun.
    2. Kimlik onayınızı gerçekleştirin.
    3. 100$ üstü kripto yatırın.(düşük fee içerenleri tercih edin. ör: Trx, Xlm)
    4. Yatırdığınız tutarı Usdt'ye çevirin (Min. 100$ olmalı) ve 10 gün bekletin.
    5. Hepsi bu kadar, ödüller yattığı anda forum üzerinden veya Telegram üzerinden trx adreslerinizi yollayın, 7$ değerinde ödemenizi yapayım.

Kırmızı paket kampanyasından 13$ kazanmak için:

1. Mobil uygulamayı indirin, Red Packet yazılı alana tıklayın.
    2. Karşınıza çıkan kodu ilgili alana girin, daha sonra aynı kodu farklı birisiyle takaslayarak diğer kodu ilgili alana girin. Böylelikle 10$ kazanmış olacaksınız.
    3. Uygulamaya gir-çık yapın, tekrar Red Packet'e girin ve kodu ilgili alana yapıştırın, 3$ da buradan kazanıcaksınız.

Hepsi bu kadar, takıldığınız yerde forum veya telegram üzerinden yazmaya lütfen çekinmeyin🔥WhaleFin - 10 gün 100$ tut 45$ Kazan  [ SONA ERDİ ] 

Referans linkim: https://h5.whalefin.com/register/?referral_code=Y9gQDu Kod isterse:Y9gQDu

Referanssız link: https://www.whalefin.com/web/home

Telegram adresim: https://t.me/JustFrog

Teşekkürler 🔥WhaleFin - 10 gün 100$ tut 45$ Kazan  [ SONA ERDİ ] 

İşlemler yapılırken veya cüzdan kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Diğer Kazandıran Konularıma da Göz Atın

Abra 15$ yatır 50$ Kazan!(Pasaport)

Gemini 100$ trade yap 10$ Kazan (Pasaport)

Swissborg 50 euro yatır-çek 1-100 euro Kazan

Cakedefi 50$ yatır-çek 40$ Kazan

Wexo yatırımsız 10 euro Kazan

Legion yatırımsız 8$ Kazan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustFroglee -- 26 Mart 2022; 11:9:19 >

• Güncel, forum dışından kaydolanlara telegram üzerinden yardımcı oluyorum.

• JustFroglee kullanıcısına yanıt
    hocam whale fin üye oldum referansınız ile kontrol ediliyor mu bakabilir misin y.... c... gmail. com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluefour B kullanıcısına yanıt

Evet hocam gözüküyor, teşekkürler referansımla üye olduğunuz için.

• daha önce üye olanlar 100 dolar yatırıp stake ettiğinde para kazanıyor mu?

• sayims S kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman kaydolmuştunuz?

• JustFroglee kullanıcısına yanıt

2 ay önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GoldHawkZone kullanıcısına yanıt

Merhaba, öncelikle kodum ile üye olduğunuz için teşekkür ederim.

FTM için 2 ayrı ağ mevcut biri FTM ağı diğeri ERC20 fee olarak 5 FTM kesiyor yani oldukça fazla.

Çekim için Algo kullanmanızı tavsiye ederim. Yalnızca Algo ağı ile çekim yapabiliyorsunuz ve 0.01 Algo ağ ücreti var.

Xlm de aynı şekilde 0.02 XLM ağ ücreti mevcut ağ ise algo gibi kendi ağı. Yazdıklarınız arasından en makulü xlm ve algo.

Near biraz daha pahalı 0.01 NEAR ağ ücreti var ve sadece kendi ağıyla işlem yapılıyor.

Diğer soruya geçersek evet spot piyasa var. Fakat masaüstü tarayıcıdan girdiğimde ben de spot işlemi bulamadım karşıma marjin ve swap işlemi çıkıyordu. Ama mobil uygulamasından girdiğinizde lite değil de pro seçeneğini seçerseniz spot işlem menüsünü görürsünüz, dilediğiniz gibi limit emirleri vs verilebiliyor. Böylelikle FTM yatırdığınızda 2 türlü USDT'ye çevirebilirsiniz biri dönüştürme(SWAP) öteki spot işlem.

Fee ücretleri için burdan ulaşabilirsiniz: https://support.whalefin.com/hc/en-us/articles/4409935459353-WhaleFin-Trade-Service-Fee

Swap işlem için 0 fee alıyolarmış bu da tercih edilebilir kılıyor dönüştürme işlemlerini.

• sayims S kullanıcısına yanıt

Hocam destek hattına yazdım, cevap gelince güncellerim.

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.