Bildirim
WhatsApp 1 yıl doltuktan sonra?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 yıl dolduktan sonra ücretli oluyor. Hesabına kredi kartını bağlayarak kolaylıkla ödeme yapabilirsin. -
Ayarlarda hesabı sil var..
hesabını sil tekrar kur sıfırdan baştan..tekrar 1 yıl veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DemirKipi
1 yıl dolduktan sonra ücretli oluyor. Hesabına kredi kartını bağlayarak kolaylıkla ödeme yapabilirsin.
Hocam app store için olan kartlar bunun için yok mu ? Oluyor ya hani 10 20 50 tl'lik kodlar
benım bırıncı yıl dolduktan sonra 1 yılda uzattılar herhangı bır ucret odemedım whatsapp cıktıgından berı kullanıyorum ancak kredı kartı ıle satın alabılırsın -
2 dönem telefon numaramı değiştirerek ayrıca ücret ödemedim uygulamaya. 3. yılın bitmesine 1 ay kaldı. 1 ay sonra tekrar değiştiricem telefon numaramı. Ben öyle yapıyorum. Sms ile satın alınsa tamam da kredi kartı işi yaş. -
Android te google hesabini silip uygulamayi yeni bir google hesabiyla tekrar yüklersen oluyor ama windows phone bilmiyorum.
Bu arada yeri gelmişken sorayım. L720 var. Yollanan mesaj bir sonraki gün geliyor. Sürekli bağlı kalmıyor. Neden olablir o kadar karışıtrıdım bulamadım. WP uygulamasına yordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Bu arada yeri gelmişken sorayım. L720 var. Yollanan mesaj bir sonraki gün geliyor. Sürekli bağlı kalmıyor. Neden olablir o kadar karışıtrıdım bulamadım. WP uygulamasına yordum.
wp de whatsap buyuk sikinti tum cihazlarda sorun mevcut umarim ileriki guncellemede duzeltirler
quote:
Bu arada yeri gelmişken sorayım. L720 var. Yollanan mesaj bir sonraki gün geliyor. Sürekli bağlı kalmıyor. Neden olablir o kadar karışıtrıdım bulamadım. WP uygulamasına yordum.
gunceleme ile bildirim sorunu cozulmus deniyordu demekki cozulmemis.
Sildim gitti zaten. Başka bir uygulama var mı bunun gibi.
wechat hariç.
quote:
Orijinalden alıntı: iboocum
quote:
wp de whatsap buyuk sikinti tum cihazlarda sorun mevcut umarim ileriki guncellemede duzeltirler
Nasıl tüm cihazlarda var diyebiliyorsunuz sorunu? Bende sorun yok çalışıyor siz hariç sorunlu diyeni de duymadım son güncellemelerde.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
quote:
gunceleme ile bildirim sorunu cozulmus deniyordu demekki cozulmemis.
Bende sorun yok.
Whats up canavar gibi anında da bildirimi ekrana düşüyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size ChatOn'u öneririm. Ben 1 haftadır kullanıyorum ve WhatsApp'tan daha güzel ve kullanışlı. Şahsi fikrim -
Teşekkürler öneri için. Bi deneyeyim. -
quote:
Teşekkürler öneri için. Bi deneyeyim.
Line da bir alternatif sayılabilir
Line henüz denemedim ama deneyeyim yakın zamanda
Kakaochat denenebilir viber denenebilir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X