|
Bildirim
Wp'da legal kerhaneye dönecek o zaman. Telegram gibi 😏
|
Karşımızdaki kişinin gerçekten o kişi olduğunu nasıl bileceğiz? Bizim adımızı kullanıp milleti dolandırmaya kalkarlarsa ne olacak. Sadece kullanıcı adı sıkıntı...
|
Whatsapp ta karışır yakında.
|
iyice ... çıkarıcaklar böyle iyiydi saçmaladılar iyice
Birşeyide olurunda bırakın ya sen telegram değilsin whatsapp sın hey allahım |
Eleştiren ya da anlamlandıramayanların hiç telegram kullanmadığı belli oluyor.
Kullanıcı adı olması demek kişiler tanınmayacak demek değil, ayarlardan numaranızı kimlerin göreceği seçilir. Misal numaranızı sadece kişileriniz yaptınız, rehberiniz dışındakiler sizin numaranızla değil kullanıcı adınızla muhatap olur, yok arkadaşınız yazdı ona numaranız zaten görünür. Ayrı ayrı sohbetler oluşmayacak yani, aynı kişilerle tek sohbette konuşmaya devam edeceksiniz. Asıl güvenlik, gizlilik şimdi gelmiş oluyor WPa. Sırf bu nedenden değil ama nedenlerinden biri bu oalrak 3 sendir WP kullanmamaktaydım ki, bununla birlikte yavaştan yeniden kullanmaya başlayabilirim... Güncelleme: Admin kullanıcı adı nasıl alınır demiş ama kaybak sayfaya not düşmüşler: "Bu özellik geliştirme aşamasındadır, bu nedenle beta test kullanıcılarına yayınlanmaya hazır değildir" Yani şu an beta kullanıcısı olsanız da alamazsınız! |
Kesinlikle gelmemesi gereken özellik. Telegram rakibiniz değil özelliklerini çalmanıza gerek yok. WhatsApp’ın amacı zaten telefon numarasıdır bir nevi sms gibi mesajlaşmadır bütün mantığını yitirecek ve saçma sapan içeriklerle dolacak.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 25 Mayıs 2023; 19:10:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 27 Mayıs 2023; 11:03:04 > |
Güzel özellik, aslında çoktan beri olması gerekiyordu. Millet bunun nesini eleştirmiş anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunun yerine numara gizleme olsa, mesela son görülme cevrimici bilgisini hiç kimse kişilerim herkes diye secebiliyoruz. Numarayada bu özelliği getir olsun bitsin. Açıkçası wp nin telgrafı dönmesini istemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
haber içeriği biraz paspal detay yok ondan olabilir, bende okumadım da yorumlardan onu anladım. dh gpt haber |
Bu adlar tel no üzerine zimmetlenmeli ve tekrar değiştirilmesi uzun bir süre engellenmeli. (Tel no gizli kalacak sadece isim görünecek) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mantarın Başı -- 26 Mayıs 2023; 10:17:2 > |