Şimdi Ara

WhatsApp, Android için yeni arayüzü herkese açtı: İşte yeni tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WhatsApp, Android için yeni arayüzü herkese açtı: İşte yeni tasarım
    WhatsApp, Android uygulaması için yeniden tasarlanmış gezinme çubuğunu bir yıllık test sürecinin ardından herkese açtı. Gezinme çubuğu, daha kolay erişim için artık ekranın üst kısmında değil alt kısmında gösteriliyor. Ayrıca ufak değişiklikler söz konusu.

Ayrıca Bkz.WhatsApp, artık daha fazla mesajı sabitlemenize izin veriyor

Gezinme çubuğunun rengi daha önce yeşildi ve Topluluklar için ufak bir sekme, Sohbetler, Durum ve Aramalar için büyük sekmeler vardı ve yalnızca Topluluklar sekmesinde bir simge vardı, diğer üçünde yoktu. Yeni gezinme çubuğu beyaz ve sekmeler eşit uzunlukta. Gezinme çubuğu artık daha simetrik, daha sade ve daha modern tasarıma kavuştu.

WhatsApp Android uygulamasının yeni arayüzü 2.24.6.77 sürümüyle yayında.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/navigating-whatsapp-android-gets-easier/

• rezil bir arayüz ,mesaj baslatma butonu resmen ekranin ortasinda duruyor bunu ios daki gibi uste alsalarmis iyi olurdu,birde gezinme çubuğu ekranin yarisini kaplıyor estetiklik yok felaket bir tasarım olmuş koca koca puntolarla yazmasalarmis iyiydi.daha karanlık modunu yapamadılar siyah mi yeşil mi belli değil ,ios un gözünü seveyim.herkes kullanıyor diye katlaniyorum şu uygulamaya bi kurtulamadik
  • Bi ayar koysaydılar iyiydi, topluluk u ben hiç kullanmıyorum, oraya koydular diye kullanmaya da başlamayacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu geri getirsinler, ben hiç sevmedim.

• Berbat ötesi, neden herşeyi applea benzetmeye başladılar anlamadım ki, android kullanmamızın nedeni ios arayüzlerimi sevmiyor oluşumuz zaten

• Kendi içinde sosyal medya yapmışlar, kanallar falan filan var mesaj tarzında sana haber maber sunuyor, marketler, hoş ama sade düz halini kaybetti WhatsApp artık

• Üstteki sekmeler dokunmadan arayüzde sol sağ yapınca sekmeler arası geçiş oluyordu zaten. Sekmelerin üstte olmasının bir zararı yoktu.

Afedersiniz yeni arayüz üç harfli gibi olmuş. Ben beğenmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske Signal artik aktif mesajlasma uygulaması olsa. Sade ve sadece chat icin kullandigimiz bir uygulama istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden her güncelleme alan program dahada beter hale geliyor anlamadım

• Ben şahsen sevdim, daha modern duruyor. Öbürü neymiş Android 5 zamanından kalma gibi.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, 100% katılıyorum.

• Raad olun, alışırsınız.

• rezil bir arayüz ,mesaj baslatma butonu resmen ekranin ortasinda duruyor bunu ios daki gibi uste alsalarmis iyi olurdu,birde gezinme çubuğu ekranin yarisini kaplıyor estetiklik yok felaket bir tasarım olmuş koca koca puntolarla yazmasalarmis iyiydi.daha karanlık modunu yapamadılar siyah mi yeşil mi belli değil ,ios un gözünü seveyim.herkes kullanıyor diye katlaniyorum şu uygulamaya bi kurtulamadik

• Çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her güncelleme ile daha da karmaşıklaşıyor yapma artık 😄

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Afedersiniz şey gibi olmuş. Telegram da yaptı aynı dandik güncellemeyi.

• Birkaç hafta önce gelmişti zaten Android'e? Haber gecikmeli gelmiş sanırım.

• bunu şu android 12 ile tanıtılan özelliğe entegre etseler güzel olur aslında

• Bip sade ve güzel çokta başarılı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.