Bildirim
WhatsApp, Android için yeni arayüzü herkese açtı: İşte yeni tasarım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi ayar koysaydılar iyiydi, topluluk u ben hiç kullanmıyorum, oraya koydular diye kullanmaya da başlamayacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu geri getirsinler, ben hiç sevmedim.
-
Berbat ötesi, neden herşeyi applea benzetmeye başladılar anlamadım ki, android kullanmamızın nedeni ios arayüzlerimi sevmiyor oluşumuz zaten
Kendi içinde sosyal medya yapmışlar, kanallar falan filan var mesaj tarzında sana haber maber sunuyor, marketler, hoş ama sade düz halini kaybetti WhatsApp artık
Üstteki sekmeler dokunmadan arayüzde sol sağ yapınca sekmeler arası geçiş oluyordu zaten. Sekmelerin üstte olmasının bir zararı yoktu.
Afedersiniz yeni arayüz üç harfli gibi olmuş. Ben beğenmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Keske Signal artik aktif mesajlasma uygulaması olsa. Sade ve sadece chat icin kullandigimiz bir uygulama istiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden her güncelleme alan program dahada beter hale geliyor anlamadım
Ben şahsen sevdim, daha modern duruyor. Öbürü neymiş Android 5 zamanından kalma gibi.
-
Kesinlikle, 100% katılıyorum.
-
Raad olun, alışırsınız.
-
rezil bir arayüz ,mesaj baslatma butonu resmen ekranin ortasinda duruyor bunu ios daki gibi uste alsalarmis iyi olurdu,birde gezinme çubuğu ekranin yarisini kaplıyor estetiklik yok felaket bir tasarım olmuş koca koca puntolarla yazmasalarmis iyiydi.daha karanlık modunu yapamadılar siyah mi yeşil mi belli değil ,ios un gözünü seveyim.herkes kullanıyor diye katlaniyorum şu uygulamaya bi kurtulamadik
-
Çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Leş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her güncelleme ile daha da karmaşıklaşıyor yapma artık 😄
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Afedersiniz şey gibi olmuş. Telegram da yaptı aynı dandik güncellemeyi.
Birkaç hafta önce gelmişti zaten Android'e? Haber gecikmeli gelmiş sanırım.
bunu şu android 12 ile tanıtılan özelliğe entegre etseler güzel olur aslında
Bip sade ve güzel çokta başarılı
Bi ayar koysaydılar iyiydi, topluluk u ben hiç kullanmıyorum, oraya koydular diye kullanmaya da başlamayacağım
|
Neden her güncelleme alan program dahada beter hale geliyor anlamadım
|
Üstteki sekmeler dokunmadan arayüzde sol sağ yapınca sekmeler arası geçiş oluyordu zaten. Sekmelerin üstte olmasının bir zararı yoktu.
Afedersiniz yeni arayüz üç harfli gibi olmuş. Ben beğenmedim. |
Berbat ötesi, neden herşeyi applea benzetmeye başladılar anlamadım ki, android kullanmamızın nedeni ios arayüzlerimi sevmiyor oluşumuz zaten
|
Keske Signal artik aktif mesajlasma uygulaması olsa. Sade ve sadece chat icin kullandigimiz bir uygulama istiyorum.
|
Yahu geri getirsinler, ben hiç sevmedim.
|
Çöp
|
rezil bir arayüz ,mesaj baslatma butonu resmen ekranin ortasinda duruyor bunu ios daki gibi uste alsalarmis iyi olurdu,birde gezinme çubuğu ekranin yarisini kaplıyor estetiklik yok felaket bir tasarım olmuş koca koca puntolarla yazmasalarmis iyiydi.daha karanlık modunu yapamadılar siyah mi yeşil mi belli değil ,ios un gözünü seveyim.herkes kullanıyor diye katlaniyorum şu uygulamaya bi kurtulamadik
|
Benzer içerikler
- twitter ücretli mi
- tiktok keşfet saatleri
- spotify apple music aktarma
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- netflix fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X